DesuCord on avattu DesuWeenin ajaksi!

Kirjoittanut
Desu-kun

🎃DesuCord on avattu!🎃

DesuWeenia ei tarvitse tänä syksynä viettää yksin peittoon kääriytyneenä! 

Klikkaa tästä sisään DesuCordiin.

Jaa parhaat kurpitsapiirakkareseptit, syyskauden animesarjat, paras scoresi Desu-kunin moottorisahapelissä tai tule mukaan fiilistelemään pimeneviä syysiltoja (ja hitaasti lähestyvää kesän tapahtumaa)!

Mikä on Desucord?

DesuWeenin aikana on käytössä DesuCord, eli Desuconin ylläpitämä Discord-serveri, joka kokoaa yhteen tapahtuman kävijöitä ja pyrkii mahdollistamaan edes hieman autenttista conikokemusta kohtaamisien muodossa. DesuCord koostuu tekstimuotoisista kanavista eri conin aihepiirien mukaan (esimerkiksi "ohjelma", "kunniavieraat", "cosplay"), sekä vapaassa käytössä olevista äänikanavista. Lisäksi DesuCordissa on luvassa myös ainutlaatuista ohjelmaa!

Jos Discord ei ole ennestään tuttu, käy tutustumassa siihen täällä!

Saavuttuasi DesuCordiin tulee sinun lukea ja hyväksyä tapahtuman säännöt. Tämä tapahtuu tekstikanavalla, joka aukeaa liittymislinkkiä klikkaamalla (julkaistaan myöhemmin). Tämän jälkeen saat tapahtumaan pääsyyn oikeuttavan roolin, jolla kaikki tapahtuman kanavat ovat käytössäsi.  #lounge -kanava toimii tapahtuman sekalaisena kanavana, jota saa käyttää vapaasti keskusteluun. Muuten kanavat seuraavat tiettyä aihetta. Kanavien introteksteissä on esitelty kanavan aihe sekä koottu hyödyllistä tietoa aiheeseen liittyen. Lisäksi kannattaa myös vilkaista kiinnitetyt viestit lisätiedon varalta! Äänikanavista vapaassa käytössä ovat vesipiste, katsomo sekä pelikatsomo. Jokaiselle äänikanavalle löytyy oma tekstikanava, joka on tarkoitettu keskustelussa nousseiden asioiden (esim. linkkien ja kuvien) jakoon.

DesuCord on auki perjantaista 29.10. klo 18:00 sunnuntaihin 31.10. klo 18:00 asti. Liittyäksesi tarvitset Discord-käyttäjätunnuksen. 

 

DesuCordin säännöt

Liittyessäsi DesuCordiin sitoudut noudattamaan seuraavia sääntöjä: 

  1. Juttele ja sosialisoidu iloisella conifiiliksellä törmäillen vanhoihin tuttuihin ja uusiin tuttavuuksiin! Pyri noudattamaan kanavan aihetta; #lounge -kanavalla voit jutella vapaasti kaikesta maan ja taivaan välillä.
  2. Ole kunnioittava ja kohtelias muita kävijöitä kohtaan. Emme salli toisten kävijöiden häiriköintiä, loukkaavaa kielenkäyttöä tai muuta asiatonta käyttäytymistä. Moderaattorit puuttuvat häiriöihin.
  3. Asiattomuudet ja häiriökäyttäytyminen johtavat sanktioihin eli varoitukseen, asiattomien viestien poistamiseen, tai väliaikaiseen tai pysyvään poistoon tapahtuman Discordista.
  4. Anna palautteesi kaikesta ohjelmasta rakentavasti.
  5. DesucOnline on ikärajaton tapahtuma - huomioithan tämän seikan. K18-sisällön (esim. graafinen materiaali) lähettäminen on kiellettyä kaikilla kanavilla.
  6. Laittoman sisällön jakaminen ja kehottaminen rikolliseen toimintaan on kiellettyä.
  7. Huomioithan, että DesuCord on julkinen serveri eli ethän jaa omia henkilötietojasi.
  8. Mikäli koet tai havaitset häirintää tai ahdistelua, voit ottaa yhteyden häirintäyhdyshenkilöömme @Hootti in tai @Japsu un. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisina.
  9. Desucordiin liittyviä ehdotuksia, pulmatilanteita, palautetta? Ota yhteyttä pingaamalla @Moderaattorikuutit -roolia tai laittamalla yksityisviestiä - olemme täällä teitä varten. :3

Moderointitiimi valvoo DesuCordissa käyttäytymistä sekä sääntöjen noudattamista ja heitä on toteltava. Heidät tunnistaa vihreästä väristä ja Moderaattorikuutit-roolista.   

Tapahtuman aikana toimii myös kaksi häirintäyhdyshenkilöä. Mikäli koet tai havaitset häirintää tai ahdistelua, voit ottaa yhteyden kumpaan tahansa yhdyshenkilöön. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisina. Yhdyshenkilöinä toimivat Heidi (Hootti) ja Santtu (Japsu), jotka tunnistat myös Häirintäyhdyshenkilö-roolista.

 

DesuWeen

Lauantaina

15:00-17:00
Upseeri ja Herrasmies 2 (Youtube)

Hyytävä saaga saa jatkoa! Viime vuonna Upseeri ja Herrasmies kävivät linnustamassa Hatoful Boyfriend -pelissä ja päätyivät kirjaston Nagekiin. Koska mikään ei ole näille miehille tarpeeksi, palaavat he lintumetsälle jälleen. Kuka onkaan tämänkertainen sydämen valittu?
Varoitus: Luvasas huonoa huumoria. Ja lintuja.

Sunnuntaina

14:00-15:00
"Q&A: Kysy mitä vaan, vastaamme mitä vaan" (DesuCord)

Haluatko tietää lisää Desuconista? Hyppää mukaan DesuCordiin ja esitä polttavat kysymyksesi tapahtumasta, sen tekemisestä tai mistä vain Desuun liittyvästä!

 

 

 

 

V̵̘͍̜͎̫̤̄͛̽̆̈́̕ͅi̸̯͂̄͊͂̉i̸͉̰̟̒͂̆͒̃ķ̶̌o̴̪̘͐n̸͎̍̀͊̈́̚l̸̢͖͇̖̭̐́ͅo̴̧̱͉̽̎͐ṕ̵̢̮̩̬̂̀̉ͅp̴̰̤͍̤̊̒̍̍̂u̷͔͇͑̏͛͑͘ ̸͔̞̣̱͇̑̈̍̎̋͜k̶̙̰͙̘̯̂ä̵̧̗̬͚̬̞̣̓̍̎̽̃ẗ̸̢̯̩̖͍͚́k̷̛̙̠̗̺̙̈̈́é̷̯͂̀̓͝ē̵̲̻͒̒̉ ̸̦̰̠̠̩̂͑͗s̵̨̛͓̙̪̲̟̋̐̐̉̃͜ĭ̴̩͓͒̉̎s̷̨̬͗ä̷͇͇̅̂̋̚͠ͅą̸̹̺̭̘̈͊̍͆n̸͎̲̝͉̟̞͕̍͋̐͛̆͝ṡ̸̛̲̮ä̸̬̦̪͔̭̻̗̑͗̿͊̾͝ ̷̻͑͆̽̓̒m̸̟̗̱͔͖̾̋͐͂͘̚͝ÿ̷̱̹̤̤̠́̍͊̓̎̚ö̴̤̫́̊́͝s̷̢͈̔̀͑̏̋̔̿ ̴̢̢̞̝̉͘m̸̜͚̺̏ų̴͐̌͐͐̏i̸̪̠͗͒̄͒͐̊͝t̵͔̳̚à̵̭̀̈́̒̉͝ ̸̬͇͖̙͔̠̏̿͌̆ͅỷ̵̳͎͔͓̱̻̦͐l̵̜̄͂͊͝l̵̜̩̹̆ä̵̭̼̹̀͆́͑t̵̺͍̳̲̥̗̩̄̈́̇́y̵̢͕̘̳̩̼̘̍̈́͌͠k̶̖̣̠̓̊s̷̝͚͌̎͆í̸͓̜͌̓͌̓͌͝ą̶̛͚͎͕̈̋̀.̶̪̗̫̲̱̝̍̇̑̓̎ͅ

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!