Laita muistiin syksyn tärkeimmät päivämäärät - Desucon Frostbite 2023 on tulossa!

Kirjoittanut
Desu-kun

Laita muistiin tämän syksyn tärkeimmät päivämäärät, sillä Desucon Frostbite palaa Sibeliustalolle 13.1.-15.1.2023!

Tulevan Frostbiten ohjelmahaku on nyt avattu, eli lähetä oma ohjelmaideasi mitä pikimmin osoitteeseen ohjelma at desucon.fi!

Työvoiman, esiintyjien ja meidojen haku avautuu 1.10. ja on avoinna 28.10 asti. Huom, esiintyjien haku päättyy jo 21.10! Ilmoitamme työvoimahaun avautumisesta Desun sosiaalisessa mediassa ja nettisivuilla. Valintoja tullaan tekemään jo hakuajan aikana, eli hakulomake kannattaa täyttää nopeasti!

Työvoimahaun alkaessa 1.10. avautuvat myös haut Frostbiten taidekujalle, myyntipöytäsaliin sekä cosplaykilpailuihin. Tarkemmat tiedot Frostbiten cosplaykisoista julkaistaan tämän kuun aikana.

Lipunmyynti Desucon Frostbiteen alkaa 1.11. ja on auki niin kauan kuin lippuja riittää. Ilmoitamme työvoimahaun tulokset ja julkaisemme ohjelmaa jo ennen lipunmyynnin alkamista! Lipun hinta on 33 euroa.

Huomaathan, että kesän 2023 Desuconin päivämäärään on käynyt pieni lapsus. Päivämäärä ja aika-avaruusjatkumo on nyt korjattu Conconin kalenterista ja tapahtuman uusi, oikea päivämäärä on 16.6.-18.6.2023. Tarkastathan hotellivarauksesi, mikäli olet sellaisen jo ehtinyt tekemään! 

Kommentit

Anonyymi
Miten korona rajoiteet/suositukset?
Anonyymi
Eihän niitä ole enää.
Anonyymi
suositus on että jostain rajoitteista yhä vouhkaavat voivat jäädä suosiolla kotiin pilaamasta muiden conia
Tomzai
Alkaako lipunmyynti siis keskiyöllä?
Anonyymi
Yleensä lipunmyynnit ovat alkaneet klo 18 ellen nyt ihan väärin muista
Anonyymi
Julkaistaanko taidekujalaiset ennen lipunmyynnin avautumista?
Tiia "Falanukki" Rantanen
Taidekujan valinnoista tiedotetaan hakuajan päättymisen jälkeen marraskuun aikana. Mikäli pääsyn tapahtumaan haluaa varmistaa, kannattaa lippu ostaa lipunmyynnistä, sillä emme pysty lupaamaan valintojen olevan valmiina ennen lipunmyynnin aukeamista.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!