DesuCruise 2013 - Uutiset

Uusimmat

8.8.2013 – Ohjelmaliput myynnissä 15.8. saakka!

DesuCruisen hyttivaraus on jo päättynyt, mutta mukaan voi vielä päästä! DesuCruisen ohjelmaliput, jotka sisältävät kaiken risteilyohjelman (poislukien ruokailut) ovat myynnissä DesuKaupassa aina torstaihin 15.8. saakka. Risteily tulee varata omatoimisesti suoraan Tallink Siljan kautta. Hanki siis pikimmiten paikkasi auringossa ja tule mukaan koko Itämeren asiattomimpaan animetapahtumaan!

1.7.2013 – Hytit nyt myynnissä!

DesuCruiselle vuosimallia 2013 saa nyt hyttejä! Hytit ovat saatavilla Desukaupasta ja tarjolla on sekä 4 hengen että 2 hengen hyttejä. Kuten tavallista, hyttejä on rajoitetusti. Buukkaa omasi siis pian! Muuta kautta hyttinsä hankkineille tarjolla olevat ohjelmaliput tulevat myyntiin heinäkuun puolivälin tienoilla.

30.5.2013 – Desucruise 30.8.-1.9.2013!

Desucruise lähtee nyt kolmatta kertaa merille! Kolmas reissu suuntaa jälleen kerran Tukholmaan. Matkan aikana on luvassa kaikenlaista cruiselle tyypillistä meininkiä!   Liput tulevat myyntiin pian! Tarkkaile ilmoitusta!

1.2.2012 – Ohjelmalippu myynnissä

DesuCruiselle pääsee myös omatoimimatkailun merkeissä!   Desukaupassa on nyt saatavilla 10 euron ohjelmalippu, joka oikeuttaa pääsyyn DesuCruisen ohjelmaosuuteen. Hyttipaketin varanneiden ei tarvitse ostaa lippua erikseen, sillä ohjelma sisältyy hyttipaketin hintaan.   Cruisella tavataan!

1.2.2012 – Tuplasti Cruisea - taas!

Ja ei kulu viikkoakaan, kun DesuCruisesta kuuluu taas.   Myös perjantain konferenssiohjelma on julkaistu. Löydät molempien päivien ohjelman kuvauksineen täältä. Jottei meno ole pelkkää puheohjelmaa, niin Cruisella on tarjolla myös vähän aktiivisempaakin ohjelmaa! Rastirataa kierretään torstaina ja sen lisätiedot löytyvät tämän linkin takaa.

30.1.2012 – Tuplasti Cruisea

Viikko on hyvä aloittaa DesuCruise -uutisin! Kevään riemukkaimpaan risteilyyn on vielä reilu kuukausi aikaa, joten on aika julkistella tarkempaa tietoa! DesuCruisen ikioma maskotti, Cruise-aneki esittäytyy profiilisivullaan! Käy katsomassa, millainen hahmo seilaa Desulipun alla tänä keväänä. Maskotin lisäksi torstain puheohjelma on julkaistu! Luvassa 30 minuutin napakoita puhesettejä, joissa ei liika asiallisuus …

4.12.2011 – DesuCruise tulee taas! Lipunmyynti aukeaa 7.12.

DesuCruisen lipunmyynti aukeaa keskiviikkona 7.12. kello 21. Myyntiin tulevat tällöin sekä kahden että neljän hengen hytit. Hytit myydään kokonaisina, eli yksittäisiä paikkoja ei voi ostaa hytteihin. Hyttiseuraa kannattaa huhuilla itselleen esim. IRC-Galleriassa tai IRCissä kanavalla #desucon . Myös Twitterin hashtag #desucruise voi olla kokeilemisen arvoinen vaihtoehto! DesuCruisen kokoa on tällä …

Genrewear