DesuCruise tulee taas! Lipunmyynti aukeaa 7.12.

Kirjoittanut
Ana

DesuCruisen lipunmyynti aukeaa keskiviikkona 7.12. kello 21. Myyntiin tulevat tällöin sekä kahden että neljän hengen hytit. Hytit myydään kokonaisina, eli yksittäisiä paikkoja ei voi ostaa hytteihin. Hyttiseuraa kannattaa huhuilla itselleen esim. IRC-Galleriassa tai IRCissä kanavalla #desucon . Myös Twitterin hashtag #desucruise voi olla kokeilemisen arvoinen vaihtoehto!

DesuCruisen kokoa on tällä kertaa venytetty edellisen 22 tunnista 40 tuntiin, ja ohjelmaa on luvassa kahtena iltana! Välissä tehdään myös tutustumista Tukholmaan ja vietetään mahtava reissu hyvällä porukalla.

Tervetuloa mukaan!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!