Etuosto-oikeuden aktivointi Desuconiin 2015

Kirjoittanut
Isperia

Frostbiten 2015 kävijöille luvattiin etuosto-oikeus Desuconin 2015 lippuihin siten, että 1000:n lipun kiintiö tulee myyntiin Frostbiten kävijöille viikkoa ennen julkisen lipunmyynnin alkua 10.4. Kuten moni huomasikin hyvin nopeasti julkistuksen jälkeen, tämä on hyvin ongelmallinen toimintamalli tilanteessa, jossa useita lippuja on tilattu yhden tilin kautta. Tämä ongelma ratkaistaan aktivoitavalla etuosto-oikeudella.

Niin mikä?

Aktivoitava etuosto-oikeus antaa mahdollisuuden ostaa itselleen ennakkomyynnistä yhden kappaleen Desuconin 2015 lippuja 1000:n lipun kiintiöstä jo 10.4.

Etuosto-oikeuden aktivointi ei takaa lippua – jokaisella Desucon Frostbiten 2015 lipulla on mahdollista aktivoida etuosto-oikeus. Lippu täytyy ostaa kiintiöstä erikseen.

Etuosto-oikeuden aktivointi siis vain mahdollistaa lipun ostamisen 1000:n lipun ennakkokiintiöstä, ei varaa aktivoijalle lippua. Mikäli ennakkokiintiöstä ei ehdi ostaa lippua itselleen, saa lipun tietenkin ostettua vielä 17.4. lipunmyynnin auetessa kaikille.

Miten aktivoin etuosto-oikeuden?

Aktivointi tapahtuu seuraavasti:

Desuprofiilin alta löytyy Desukauppa, jossa pitäisi komeilla seuraavanlainen painike:

Desukauppa aktivointiin

Tämän painikkeen kautta pääsee etuosto-oikeuden aktivointisivulle, jonne vie tarvittaessa myös seuraava linkki: https://desucon.fi/shop/etuosto/ Sekä painikkeen että linkin takaa tulisi löytyä tälllainen sivu:

Aktivointisivu

Syöttämällä Lippukoodi-kenttään lipusta löytyvän viivakoodin numeron ja painamalla Aktivoi-painiketta olet aktivoinut itsellesi etuosto-oikeuden. Mikäli koodi on virheellinen, sivu ilmoittaa siitä kyllä. Alla vielä kuva siitä, mistä kyseinen koodi löytyy lipussa.

Lippukoodi

Aktivointi kannattaa suorittaa hyvissä ajoin ennen ennakkomyynnin alkua. Muista myös käydä ostamassa lippusi 10.4.!

Kommentit

J_onn_e
"Syöttämäsi koodi ei avannut etuosto-oikeutta. Ole hyvä ja tarkista koodi."
Tällaista kertoo aktivointi ainakin minulle.
Teppo "Isperia" Suominen
Meille selvisi juuri, että järjestelmässä on virhe. Korjaamme vian mahdollisimman pian ja tiedotamme, kun järjestelmä toimii ja ottaa lippukoodeja vastaan.

Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Hagane productio
Hmmh. Tämähän on omaan silmääni hienosti ratkaistu. Itse olin niitä surullisia yksilöitä jotka eivät voineet itse ostaa lippua Frostbiteen, koska en omista verkkopankkitunnuksia (en tiedä pitäisikö tässä syyttää Nordeaa vai Suomea itsessään). Työvoimahausta sen verran kyselen, että hakuhan menee umpeen parin päivän päästä. Itse yhtenä hakijana mielelläni haluaisin vastausta ennen lippujen ennakkomyyntiä. Mikä on teidän deadline asialle?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei!

Haku menee umpeen 22.3. ja hyväksymis- ja hylkäysmailit tulevat viimeistään 5.4. Siinä on siis useampi päivä aikaa valmistautua lipunmyyntiin, jos ette tule valituksi.
Anonyymi
Miten vänkärit/ihmiset jotka työskentelivät Frostissa saa etuosto-oikeuden?
Anonyymi
^Etuosto-oikeus koskee muistaakseni vain niitä, jotka ostivat rannekkeen tapahtumaan. Vänkäreitä ja ohjelmanpitäjiä tämä etuosto-oikeus ei siis valitettavasti koske.
Ichi
Mulla teki niin että otti ekan koodin, kaikki ok, mutta toisen koodin kohdalla väittää että koodi on jo aktivoitu :<<< mutta mulla näkyy vain että yksi koodi-saavutus juttu profiilissa... :(
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Tämä on ihan tarkoituksella. Lippuja saa ostaa vain yhden per henkilö ja tämän vuoksi myös osto-oikeuksia voi lisätä profiiliin vain yhden.
_chenzei_
Hei!

Meillä tuli eteen sellainen ongelma, että oltiin tilattu samalla Desu-profiililla kaksi lippua. Ensimmäisen lippun koodi toimi ok, mutta syöttäessä toista lippukoodia eri henkilön profiiliin ilmoittaa, että tämä koodi on jo aktivoitu.
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Näin ei kyllä pitäisi käydä. Laittaisitteko maililla tulemaan sekä profiilienne sähköpostiosoitteet että nuo koodit, jotka syötitte (myös se, joka toimi), niin katsomme tarkemmin? Sähköposti on ana@desucon.fi.
Anonyymi
Hei! Minä ja toinen lipun ostanut henkilö saimme kummatkin rekisteröityä oikeuden omille tunnuksillemme. Kuitenkaan emme saa korjattua yhteystietoja, vaan tallennuksen jälkeen kaikki osoitetiedot yms. Katoavat. Mikä neuvoksi? Vai onko tällä enää väliä kun liput tulevat kuitenkin emaililla?


Myöskin koodin rekisteröimisessä oli aluksi ongelmia, sillä hänen profiilistaan ei löytynyt linkkiä, sillä yhteiskärjestelymme on jo jatkunut useamman vuoden.
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Laittaisitteko maililla vaikka minulle desuprofiilinne tiedot ja samalla tiedon millaista virheilmoitusta saatte kun yritätte muuttaa tietojanne? Saamme tämän näin kuntoon. Sähköposti on tosiaan ana@desucon.fi . Kun olet kommentoinut Anonyyminä kirjautumatta, en valitettavasti pääse näkemään profiilisi tietoja tarkemmin.
leenuli
luin "kuinka aktivoin etuosto-oikeuden, mutte en löytänyt edes profiilistani "desukauppa" -painiketta.
Kun yritän mennä ihan "Kauppa kohtaan" tapahtuu jonkilainen virhe.

Kuinka saan aktivoitua koko etuosto-oikeuden?
Onko profiilissani joku vika?
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Tämän pitäisi olla nyt korjattu. Ongelma oli, että jos ei koskaan ole ostanut Desukaupan kautta ensimmäistäkään tuotetta, ei tuota kauppa-valikkoa vielä näy. Nyt pitäisi näkyä. :)
Ichi-NiiKurosaki
"virhe" vaikka aktivoin etuosto-oikeuden.
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Mistä saat virheen? Ennakkomyyntihän ei ole nyt käynnissä, vaan kaupasta ei löydy ensimmäistäkään tuotetta tarjolla. Kannattaa lukea myös ylläoleva uutinen asiasta.
Ichi-NiiKurosaki
anteeksi häiriköinti, pahoittelen vielä kerran.
en ole ennen ennakkomyyntiä tehnyt tai yrittänyt tehdä. pahoittelen vielä kerran.
Anonyymi
Tää on nii törkeetä alaikäisii kohtaan!! Miks nuorempii pitää syrjii? Oltas kavereitten kaa haluttu tulla myös frostbiteen mutta ei ku se on K-18...kesänki Desusta tehään iha varmana K-18 jossai vaihees...en ymmärrä. Miks halutaan syrjii nuorempii conittajia? Vaikka tiietään että conissa saattaa olla hieman rauhallisempaa ilman nuorempii mut silti..
Anonyymi
Kyse ei (omasta mielestäni) ole nuorten syrjinnästä, vaan vanhempien oikeuksien lisäämisestä hetkellisesti yhteen tapahtumaan. Tällä tavoin tapahtumaan pystyttiin lisäämään K-18 ohjelmaa helposti. Eihän alaikäiset saa mennä baariinkaan; onko se nuorempien syrjimistä? No, tavallaan on kyllä, mutta näin se vain menee Suomen lakien puitteissa :--D En usko, että kesän Desua muutetaan K-18-tapahtumaksi, koska siitä saa niin paljon lipputuloja.
Punaparta-san
Ihan tiedoksi, että Desuconin tapahtumat ovat voittoatavoittelemattomia. Kaikki mainitsemasi "lipputulot" menevät kuluihin: vierasohjelman kuluihin, Sibelius-talon tiloihin jne. Mitään ei jää kenenkään taskuun.
Toisekseen Desuconia ei varmasti olla tekemässä K18-tapahtumaksi. Ei siinä olisi mitään järkeä fanikuntaa ajatellen. Mainittakoon, että Frostbite:n K18-järjestelyissä on kyse tavoitella erilaista ohjelmaa ja tunnelmaa, jota ei alaikäisten läsnäöllessa voi toteuttaa.
Dashut
Ymmärrän sen, että Frostista halutaan tehdä aikuisten tapahtuma, mutta miksi suosia aikuisia ennakkolipunmyyntioikeudella vielä kesänkin desuconissa? Ja tuntuu muutenkin, että kukaan ei ole tyytyväinen tähän ennakkomyyntisysteemiin. Niillä joilla se on, valittavat, kun eivät saa ostaa useampaa lippua kerralla.
Hyyzi
Te alaikäiset meluatte, roskaatte ja puhutte rumia. Hyvä vaan jos olisi enemmän k.18 tai K-21 coneja.
Anonyymi
Onko tuo siis yksi lippukoodi per lippu vai tilaus?? Eli saako yhdellä koodilla tilattua useamman lipun??
Teppo "Isperia" Suominen
Etuosto-oikeuden aktivointi mahdollistaa yhden lipun ostamisen ennakkokiintiöstä.
tiritau
hei aktivoin etuosto-oikeuden itselleni, mutta voinko aktivoida toisen samalle tilille ja ostaa siis kaksi lippua? kiitos.
Teppo "Isperia" Suominen
Etuosto-oikeuksia voi aktivoida vain yhden käyttäjätiliä kohden.
Anonyymi
Voiko missää vaiheessa ostaa yhdeltä tililtä esim. 2 lippua? Sillä se olis reilua ja varmistuis et varmasti pääsis kaverin kanssa. Siin ei oo mitään järkee jos tunsien alaikästen joukkoon laitetaan vaan 1900 lippua.. Ihan varmana käy niin et toinen kaveri saa lipun ja toinen ei, jonkun järjettömän säännöksen takia!
Anonyymi
Anonyymi 17:09 5.4.2015 jatkaa:

Sillä itse tein cossipuvun aivan tätä tapahtumaa varten. Tuntuis aika p:mäiseltä jos kaikki työ on menny hukkaan sen takia et en pääsekkään tapahtumaan! Kannattais miettiä enneku laittelee sääntöjä onks niis järkeä..
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

Jos lipunmyyntiin liittyvät seikat mietityttävät, kannattaa käydä lukaisemassa ensin sivujen lipunmyyntiosio - yleensä tarvittava tieto löytyy sieltä. https://desucon.fi/desucon2015/lipunmyynti/

Kuten tuolla mainitaankin, tavallisesta lipunmyynnistä on totuttuun tapaan mahdollista ostaa 5 lippua tilausta kohden. Etuosto-oikeus taas on henkilökohtainen ja kohdistettu nimenomaan Frostbiten kävijöille, joten ennakko-osto on rajattu vain yksittäisiin lippuihin. Mikäli yksi henkilö siis haluaa ostaa koko porukan liput kerralla, tämä tapahtuu tavallisen lipunmyynnin kautta.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
budeuleonkiseu
Voiko lippuja maksaa toiselta nettipankkitililtä? esim viitenumerolla etc.
Anski
So. It is 1 ticket per account right? Can the account be new and still use up a Desucon Frostbite 2015 ticket to enter the pre-sale? Since one of my friends bought tickets for all 4 of us, I was just wondering if I can ask her to give me a ticket, and enter to the pre-sale with it? I can understand Finnish but writing is a different thing, so I type in English.
Teppo "Isperia" Suominen
Hello,

yes, you can do it just as you described, so just create a new porfile, add the code and you'll be able to buy one ticket from the pre-sale.

Sincerely,
Teppo 'Isperia' Suominen
Head Organizer, Desucon
Anonyymi
Hei, kaikkia frosti-kävijöitä varmasti jo kiinnostaa moneltako ennakkolipunmyynti alkaa? Kertokaa jo, että tietää odotella koneen ääressä. 8D
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

ennakkomyynti alkaa huomenna klo 15, varsinainen lipunmyynti taas 17.4. klo 18:30. Tiedot löytyvät myös sivustomme lipunmyynti-osiosta. https://desucon.fi/desucon2015/lipunmyynti/

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
onsvaltti
"Syöttämäsi koodi ei avannut etuosto-oikeutta. Ole hyvä ja tarkista koodi."

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!