Kävijäpalautekysely auki!

Kirjoittanut
AKX

Coni on iloisesti jälleen ohi, ja sehän tarkoittaa sitä, että perinteinen kävijäkyselylomake on jälleen auki! Toivomme mahdollisimman monen kävijän vastaavan kyselyyn, jotta ensi tapahtumasta saadaan nykyistäkin parempi.

Lomakkeeseen pääset tästä. Kiitos jo etukäteen!

Kommentit

Anonyymi
Itse lähdin Helsinkiin päin ensimmäisellä lähijunalla (z) millä pääsi (17:17) ja juna oli aivan täynnä. En tiedä vaikuttaako vr:n vaunujen määrään mikään ulkopuolinen taho, mutta voisi ilmotella vr:lle, että lisäisivät pari vaunua lisää tuohon ensimmäiseen lähijunaan (joka lähtee avajaisten jälkeen). Frostissa oli sama ongelma.

Muuten kiitos kaikesta, oli mahtavaa :)
conikrapula vain iskee :(
Anonyymi
Coni oli oikein kiva, ainoa ikävä miinus löytyi ravintola Lastusta. Ostin kaverini kanssa jäähilejuomaa ja ihmettelimme kun se oli varsin kummallista. Seuraavana päivänä ilmeni että eräs conilainen sai myrkytyksen jäähilejuomasta, ja oli vähällä kuolla siihen. Nyt on selvinnyt että siellä myytiin VANHENTUNUTTA jäähilejuomaa. Ei ole kovin mukava olo nyt kun tietää ostaneen ns myrkkyä. :I Toivoisin todella että tätä asiaa ei jätetä tähän ja tähän tehtäisiin muutos.
Perho
Hei,

onhan kyseinen conilainen tehnyt asiasta ilmoituksen Lastulle ja käynyt lääkärissä sulkemassa pois muut mahdolliset vaihtoehdot "myrkytykselle"? Jäähilejuomaa on juonut varmaan monta sataa ihmistä viikonlopun aikana, eikä ainakaan meidän korviimme ole tullut useampia vastaavia tapauksia. Totta kai ruokamyrkytysriski on aina olemassa, mutta tällaisillä määrillä kuulostaa kovin epätodennäköiseltä. Joka tapauksessa kannattaa ilmoittaa Lastulle jos oireita tulee, jonka jälkeen terveysviranomainen tutkii asian ja ottaa juomasta näytteet jos näkee sen tarpeelliseksi.
Veloniada
On mahdollista olla allerginen jäähilejuomissa käytetyille väriaineille, kannattaa ottaa selvää!
TheJeff.Killerfan
Olen kyllä hyvin tyytyväinen tämän vuoden coniin varmaankin koska tämä oli ensimmäinen conini jossa olen käynyt harmikseni en saanut lippua mutta ei se tunnelmaa lannistanut enkä ollut kuullut tai nähnyt ketään missään allergisessa tai ns.myrkytyksessä jäähilejuomasta
ArttuPeltomäki
Sain kuulla, että kesäkuun desusta tulee k18 onko tämä totta ?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

Desuconin ikärajasta ei ole vielä tehty päätöstä, mutta yksi mahdollisuus on, että myös kesädesusta tulisi ikärajallinen tapahtuma. Asia on harkinnassa vuosikokouksessa, ja tiedotamme päätöksestä heinäkuun lopussa.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Jos myös kesän desuconista tulee k-18 niin se ei olisi reilua alaikäisiä kohtaan! Mielestäni kesän Desuconissa ei pitäisi olla ikärajaa, mutta jos näin päätetään niin korkeentaan k-13. Harvemmin alle 13vuotiaita Desussa näkyy, sillä tuskin vanhemmat laskevat lapsiaan yksinään sinne. Siltikin se ei olisi reilua jos molemmat; sekä Desucon että Desucon Frostbite olisivat k-18. Frostbiten kyllä ymmärtää, mutta että normaali Desucon. Tsiisus kävijämäärä siinä vaan laskee!
Anonyymi
Galleriassa taas sitä bugia, ettei kuvia pysty avaamaan isoiksi. Tällä kertaa Miran ottamissa kuvissa.
Masa
Kun lähdin lahdesta tähän Z junaan mikä lähti about klo 18:00 mahtava juna reissu voin sanoa kun kaikki jutteli kaikkien kanssa ja tutustuin uuteen henkilöön sekä ei se mitään haitanut kun junalla kesti 2h 30min kunnes pääsin tikkurilaan.

Tähän asti paras junamatka voin sanoa mitä on ollut minulla. :-D

Kokonaisuudessa oli todella hyvä Coni. 8-)

Anonyymi
kiva kun olette k18 ensi vuodesta alkaen. Enpä enää tähän coniin ole tulossa, vaikka ylitänkin ikärajanne.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!