Pelit Desuconissa!

Kirjoittanut
MissAlic3

Desuconissa voit taas kuluttaa ohjelmien välistä aikaa erilaisten pelien muodossa! Katso tästä kiinnostavimmat ehdotukset!

 

Pokemon-turnaus

 
Hei sinä siellä! Tunnetko itsesi tarpeeksi itsevarmaksi yrittääksesi Desuconin Pokémon-mestaruutta? Järjestämme taas 3DS-turnauksen Omega Ruby- ja Alpha Sapphire- peleille. Toisin kuin Frostissa, nyt järjestämme kaksi turnausta Smogonin OU- ja VGC double- formaateille (vain toiseen voi ilmoittautua, linkit sääntöihin ja ilmottautumisiin ovat alla). 
 
Turnauksen aikataulut ovat perjantai 20-00 (tai siihen pisteeseen kuin porukat jaksaa) ja lauantai 10-14 sekä finaali(t) käydään la 16-18. Ilmoittautua voi joko linkeistä alla tai paikan päällä ennen turnausta.
 
Matsien välillä on myös mahdollista tehdä vaihtoja, meiltä löytyy shiny charm ym. kivaa.
 
Linkit, :
 
Säännöt (ilmoittautumislomake löytyy näiden lopusta):
 
 
 
 

 Mahjong ja go

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsähallin kakkosparvelle! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä automaattinen mahjong-pöytä! Mahjongia voi harjoitella Helsingin yliopiston Yama-seuran opastuksella automaattisella mahjongpöydällä. Tule kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut!

Pelien opettajat ovat paikalla kakkosparvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 9-17 (ajat ovat suuntaa antavia). Muiksi ajoiksi pelit kerätään talteen, mutta saattavat jatkua pidempäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää!

 

Weiss Schwarz

Kiinnostaako korttipeli suosikkianimesi hahmoilla? Silloin tämä pelipiste on sinulle! Tule yläparvelle tutustumaan Weiß Schwarz -keräilykorttipeliin. Tarjolla on opastusta ja kokeilupakkoja lainaksi. Pisteen tarjoaa Weiß Schwarz Suomi. Piste avoinna koko conin ajan!

 

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin. Pelisalissa on tarjolla valikoima konsoleita ja pelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tässä on oiva tilaisuus haastaa kaverisi ja ottaa selvää, kuka teistä on nopein kuski, kovin kombottaja tai taitavin tasohyppelijä!

Pelisalissa järjestetään lisäksi myös pienimuotoisia turnauksia, pelien speedruneja ja muuta mukavaa, joten kannattaa ehdottomasti käydä tasaisesti vilkuilemassa mitä salin henkilökunta on keksinyt ihmisten viihdykkeeksi.

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan - myös ja erityisesti öisin.

 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi. Haasta itsesi Beatmania IIDX:n parissa tai pidä hauskaa läpsyttelemällä Pop´n Musicia, löydä sisäinen diskodiivasi tanssipelien parissa tai elä idolin elämää Vocaloidien tahtiin Project Divassa! Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa avajaisista päättäjäisiin, poikkeuksena kuitenkin osa yöstä. Pelipisteet suljetaan klo 02 ja niille voi palata pitämään hauskaa taas klo 10 aamulla.

Kommentit

ArttuPeltomäki
tarkistetaanko vielä desulippuja pdf tiedostona lauantaina koska myöhästyin jo ensimäisestä junasta perjantaina :c ?
Teppo "Isperia" Suominen
Voit vaihtaa lipun rannekkeeseen vielä huomennakin. Lipunlunastus on auki klo 11-13, muina aikoina lipun saa vaihdettua infossa.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Tarteeko sinne niiku ostaa liput etukäteen vai voiks sieltä ostaa vai voiko sinne vaan mennä?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!