Takahiro Oomori Desucon Frostbiten kunniavieraaksi!

Kirjoittanut
Kira

Desucon Frostbite 2016 -tapahtuman kunniavieraaksi saapuu Takahiro Oomori! Kunniavieras julkistettiin kesän Desuconin päättäjäisissä.

Oomorin ura animen parissa alkoi animaattorina Studio Pierrotilla. Tätä nykyä hänet tunnetaan parhaiten ohjaajana. Hänen ensimmäinen ohjauksensa oli Aka-chan to boku, ja hänen tunnetuimpiin töihinsä lukeutuvat Durarara!! ja Natsume’s Book of Friends.

Oomori on ohjannut monenlaista animea useista eri genreistä, mutta kaikkia hänen töitään yhdistää herkkä ja ilmeikäs hahmokuvaus. Erinomainen esimerkki hänen vahvuuksistaan on Durarara!!:n ensimmäinen OP-video, joka esittelee sarjan suuren hahmokaartin kekseliäällä matkalla läpi Ikebukuron.

Yli 30 vuoden urallaan Oomori on työskennellyt animessa monella eri saralla. Hän on vastannut niin käsikirjoituksista, kuvakäsikirjoituksista, ääniohjauksesta ja animaatio-ohjauksesta.

Oomori on Tove Janssonin töiden suuri fani, ja hän odottaa innolla reissua Muumien kotimaahan.

Oomorin ohjaamia sarjoja:

Durarara!!
Natsume’s Book of Friends
Baccano!
Princess Jellyfish
Hell Girl
Samurai Flamenco
Hotarubi no mori e
Gakuen Alice

 Oomorin promokuva

Kommentit

Masa
Todella hienoa Oomori tulee tohon Frostii ja minulla olisi unelman täytymys :3 jos Aya Hirano tulisi tohon Frostiin koska minun suosiki/ykkös anime on toi Haruhi Suzumiya. 8-) 8-)

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!