Varaa karaoken yksityisaika ja katso kappalelista!

Kirjoittanut
MissAlic3

Kesän Desuconiin kuuluu erottamattomasti tälläkin kertaa myös karaoke! Sibeliustalon toisessa kerroksessa kuuluvat taas monenlaiset animekappaleet ja muutamia tuttuja englannin-ja koreankielisiä kappaleita sekä paljon muuta. Kappalelistan löydät TÄÄLTÄ

Frostbitesta tuttu melkoisen suosittu yksityisaikojen varaus otetaan käyttöön nyt myös kesän Desuconissa! Varata voi yhdelle ihmiselle tai kokonaiselle ryhmälle, mutta Frostbitesta viisastuneena suosittelemme että 30 minuutin sloteissa laulajia olisi enintään viisi. Uutuutena tarjoamme pienemmille ryhmille tai yksittäisille henkilöille 15 minuutin aikoja! Yksityisajat sijoittuvat ajalle 22-01 sekä perjantai-että lauantai-iltana ja varattavana on 30 minuutin aikoja sekä 15 minuutin aikoja, yhteensä 16 conin aikana, 8 per päivä! Karaoketyöntekijät voivat laittaa totuttuun tapaan kappaleet pyörimään tai halutessa myös opastaa laitteiden käytössä. Lauantain ajat tulevat varattaviksi conin aikana lauantaiaamusta alkaen, ja perjantain aikojen varaus alkaa nyt, ota yhteyttä osoitteeseen missalic3@desucon.fi. Ajat annetaan ensimmäinen ajan nappaa-periaatteella, joten nopeus on hyödyksi! Karaokeaikatoiveita saattaa tulla paljon, joten kannattaa laittaa vastausmailiin ensisijainen aikatoive ja toissijainen aikatoive. Aikoja on perjantaille kahdeksan kappaletta seuraavasti:

 

22.00-22.30 VARATTU

22.30-22.45 VARATTU

22.45-23.00 VARATTU

23.00-23.30 VARATTU

23.30-00.00 VARATTU

00.00-00.30 VARATTU

00.30-00.45 VARATTU

00.45-01.00 VARATTU

 

Kommentit

sailorspiral
Eikö voisi lauantaitakin aikaisemmin varata? Ei tulisi niin ahdistus siitä kun pitää sitten aamulla yrittää selvittää sitä... Plus varataanko lauantain ajat sähköpostilla vai sitten infosta?
chiku
Onko lauantain ajat tullu varaukseen? En saa lähetettyä sähkäriä tuohon osoitteeseen.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!