Lipunmyynnin aikataulusta kesän Desuconiin

Kirjoittanut
Ana

Kesän 2015 Desuconissa lippuja myydään kahdessa erässä: ensimmäiset 1000 kappaletta tulevat myyntiin perjantaina 10.4. ja ovat vain niiden ostettavissa, jotka ovat ostaneet verkkokauppamme kautta lipun alkuvuoden Frostbiteen. Tästä 1000 lipusta myymättä jääneet ja loput 1900 kappaletta tulevat myyntiin kaikille perjantaina 17.4. Myynti tapahtuu sivustomme verkkokaupan kautta, joten oma Desuprofiili kannattaa rekisteröidä hyvissä ajoin ennen lipunmyynnin alkua.

Ilmoitamme sivuillamme tarkemmin lipunmyynnin alkamisen kellonajoista ja muista tiedoista lähempänä myynnin alkua. Myös lipun hinta tiedotetaan myöhemmin. Epäselvyyksissä tarkennusta voi kysellä myös tämän uutisen kommenteissa.

Kommentit

Lontsi
Mikä on ennakkomyynnin lipunostoraja? Ostimme poikaystävän kanssa lippumme minun tunnuksilla, voinko ostaa ennakkoliput molemmille vai onko rajattu 1 kpl per ennakko-ostaja?
Teppo "Isperia" Suominen
Selvitämme vielä parasta tapaa toteuttaa ennakko-osto teknisesti. Luultavasti ennakkolippuja saa vain yhden, mutta jokaista Frostbiteen ostettua lippua kohti on mahdollista saada osto-oikeus, toki vain yksi Desuprofiilia kohden. Tiedotamme tarkemmin, kun tekninen puoli selviää lopullisesti.
Anonyymi
Toivottavasti saatte hommat toimimaan. Tälläkin suunnalla hoidettiin koko porukan lippuostokset yhden profiilin kautta, joten olisi todella kiva jos muutkin kuin ostaja yksin saisivat mahdollisuuden ennakkolippuun.
Lontsi
Oliskohan mahdollista että ne profiilit joilla ostettu useampi frosti-lippu ilmoittaisivat desulle s-postilla tai profiilin kautta viestillä, että kenelle ovat muut liput ostaneet ja sitten aktivoitaisiin heidän desuprofiiliin kanssa ennakko-osto-oikeus? Vai onko liian vaikeata säätöä toteuttaa?
Niramuchu
Täällä myös ostettu omalla profiililla useampi lippu. Ehdotuksena, että profiililla voi ostaa ennakkolippuja saman määrän kuin Frostiin on ostettu (?) Menee muuten aika säätämiseksi.
J_onn_e
Ihmettelin jo aiemmin twitterin puolella tätä asiaa.
Jos jokainen frostin kävijä on oikeutettu ennakkolippuun, mutta lippuja saa vain yhden per profiili niin kuinka kimppaoston loput jäsenet saavat etuosto-oikeutensa?
Omasta mielestäni ilman desuprofiilin ostotapahtumaa on hyvin vaikea todistaa olleensa kävijä, etenkin ilman desuprofiilia.

Jevahama
Täältäkin ostettu 4x lippuja, eli koko kaveriporukalle. Olisi sääli jos vain minä voin käyttää tämän ennakko-osto oikeuden :/ toivottavasti asiat selviävät :)
Anonyymi
Aplodit Desulle! Tama keleppaa
Anonyymi
Hei! Olisi hienoa jos Desu ottaisi huomioon sen, että samalla tunnuksella on voitu ostaa enemmänkin lippuja niin, että yksi ennakkolippu per frostilippu toteutuisi. Kiitos ymmärtäväidyydestänne, ei tässä muuten ole ongelmaa :)
Saejima
Toivottavasti tekninen osasto on varautunu isoon ruuhkaan ku liput tulee myyntiin ettei käy samanlailla kuin viime kerralla
Teppo "Isperia" Suominen
Palvelinpuolella on tehty jo viime kesän jälkeen parannuksia, joiden pitäisi estää kaatumiset ja ruuhkautuminen. Ainakin Frostissa järjestelmän kantokyky toimi täysin ongelmitta.
Anonyymi
Osa frostbiten kävijöistä joutui ostamaan lipun kaverin kautta silloisen Elisan verkon kaatumisen vuoksi. Saavatko nämä epäonniset yksilöt ennakko-osto oikeutta? vaikka frostbiten lipun avulla?
Yukkii
Täälläkin hoideltiin molempien lippujen osto poikaystävän tililtä. Mutta odotelkaamme sitten lisätietoja miten menetellään :)
Anonyymi
"Täällä myös ostettu omalla profiililla useampi lippu. Ehdotuksena, että profiililla voi ostaa ennakkolippuja saman määrän kuin Frostiin on ostettu (?) Menee muuten aika säätämiseksi."

Komppaan täysin. Monikin on ostanut kimpassa lippuja ja aiheuttaa turhaa närää jos edes mahdollisuutta etukäteisostoon ei tarjota.
Anonyymi
Jos kaikki frostissa olleet saisivat ostaa useamman kuin yhden lipun, ei niitä olisi enää jäljellä ennakkojen jälkeen.
Santtu "Japsu" Pajukanta
Ennakko-osto-oikeus on voimassa ainoastaan 1000 lipun kiintiöön eli vain 1000 ensimmäistä ennakko-osto-oikeutettua saa lipun ennakko-osto-oikeudella. Mikäli ennakko-osto-oikeutettu ei ehdi ostaa lippua tästä kiintiöstä, hän on samalla viivalla muiden kuin ennakko-osto-oikeutettujen suhteen loppujen 1900 lipun suhteen.
Anonyymi
Entä frostin ohjelmapitäjät. Voiko hekin ostaa ennakkolipunmyynnistä lippunsa, vaikkeivät ostaneet frostiin erillisiä lippuja..? .a.'
Teppo "Isperia" Suominen
Ennakko-osto-oikeus on lippukohtainen, eli koskee vain lipun ostaneita.
Anonyymi
Okei eli voitin viime desussa lipun tän vuoden desuun mulle sanottiin että lähetetään sähköpostia sitten asiasta niin tuleeko se sähköposti silloin kun lipunmyynti alkaa vai?
Teppo "Isperia" Suominen
Ilmaislippujen voittajiin otetaan yhteyttä erikseen lähempänä lipunmyyntiä.
Anonyymi
Mikä on Desuprofiili?
Anssi Matti "Shadikka" Helin
Hei! Desuprofiili on käyttäjätilisi Desuconin sivustolle ja lipunmyyntiin. Voit lukea siitä enemmän blogikirjoituksessamme viime vuodelta: https://desucon.fi/blogi/2014/04/mika-ihmeen-desuprofiili/
Masa
Tätä olen jo odotanut hyvin pitkää. ;)
Kiitos tiedotuksesta. :-)
henrik.ekroth
Mää en halua olla vaativa mut kellon aika lipun myynnin alkamiselle olis kyl kiva.
danbak
sanoisin että keskiyöllä.
Anonyymi
Tuskinpa keskiyöllä. Viime vuonna lipunmyynti taidettiin aloittaa joskus illalla, oiskohan ehkä ollu 18.00 jos vielä oikein muistan. Mutta kuten kirjoituksessa näkyy, kellonajoista ilmoitetaan myöhemmin.
Cynderfan35
Kiitos tiedosta ja toivon mukaan saa tuossa 1000 ensimmäisen joukossa lipun desuconiin :)
Frosbite oli ihan kiva käynti ja nyt sitten jos pääsis kesän desuun niin olis perfecto
Anonyymi
anteeksi tyhmä kysymys mutta paljonko yksi lippu maksaa ja onko täällä ikärajaa? :)
Anonyymi
Miten lipun osto verkkokaupasta desuprofiililla tarkalleen tapahtuu?
Anonyymi
Näkyvätkö desuprofiilin tiedot (nimi, ikä osoite, jne..) muillekin kuin vaan itselle?
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Omat tietosi näkyvät ainoastaan itsellesi ja sivuston ylläpidolle. Emme tarkastele profiilien tietoja ellet satu hakemaan työvoimaksi, jolloin toki olemme kiinnostuneita tiedoistasi. :)

Lisäksi Desuconin sivuston käyttö on suojattua HTTPS-yhteyden yli, joten sen salakuuntelu on tavanomaisin keinoin mahdotonta. Voit siis käyttää sivustoamme ja tehdä ostoksia huoletta!
Anonyymi
Onko kesän Desuconissa ikä-rajaa?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,
kesän Desucon on ikärajaton tapahtuma. Mikäli tapahtumaan liittyen nousee muita yleisiä kysymyksiä, löytyy niihin yleensä vastaus verkkosivuiltamme.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Moi! Jos on alaikäinen niin pitääks vanhemman tehä desuprofiili ja ostaa lippu? :)

Anonyymi
Olisi kyllä kiva tietää ^
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,
profiilin voi tehdä myös itse, täysi-ikäisyys ei ole vaatimus profiilin luontiin tai käyttöön. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Desukauppa vaatii jonkinlaisen mahdollisuuden maksaa verkossa (esim. verkkopankkitunnukset).

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
mostlyharmless
Moi

Haluasin kysyä mistä kohtaa lipusta se Etuosto-oikeuksien aktivointi koodi löytyy onko se numerosarja viivakoodin alla?
Teppo "Isperia" Suominen
Uutiset-osiosta löytyy nyt lisätietoa etuosto-oikeuden toiminnasta: https://desucon.fi/desucon2015/uutiset/2015/03/etuosto-oikeuden-aktivointi-desuconiin-2015/
Anonyymi
Täytyy kyllä sanoa että tä frostbite kesä desu lippu homma on ihan paska. Tosi reiluu ala-ikäsii kohtaa. Koht varmaa kesä sisustaja vittu tulee k-18. Vitu idiootit
Anonyymi
komppaan täysin tähän. tässä ole yhtään mitään järkeä että ensin täyikäset frostissa olijat saa kilpailla tuhannesta lipusta ja sen jälkeen ne 666666666 alaikäistä kilpailee 1900 lipusta ja varmasti kaatuu kaikki sivut, ja vielä kun on muutettu tuo että saa ostaa vain yhden lipun, aikasemmin yksi ihminen kävi ostamassa viidelle hengelle liput, mutta nyt kaikki ne viisi joutuvat menemään erikseen ostamaan lippunsa joten yhä enemmän ruuhkaa desukaupassa kuin viimevuonna :D vähemmän lippuja, enemmän ostajia.
YönKirahvi
Frostbite oli muuten siitä mukava con, että täysi-ikäiset käyttäytyy kypsästi. Tietysti Desucon haluaa palkita omia asiakkaitaan.
ventotei
Ihan reilulta tuntuu että vain yksi lippu per tilaaja koska lippuja on se rajoitettu määrä.
Anonyymi
Mihin aikaan liput tulevat myyntiin 17.4?
YönKirahvi
Minkä hintainen tää lippu muuten on?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!