Lipunmyynti aukeaa tänään perjantaina klo 18:30!

Kirjoittanut
Perho

Desuconin lipunmyynti alkaa tänään klo 18:30! Lue huolella lipunmyyntisivun ohjeet ja osta lippusi DesuKaupasta!

 

Tässä vielä vastauksia muutamiin meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin:

Milloin liput ovat myynnissä ja paljonko niitä on?

Lipunmyynti alkaa perjantaina 17. huhtikuuta 2015 kello 18:30. Liput ovat myynnissä niin kauan kuin niitä riittää. Tapahtumaan on yhteensä myynnissä 2900 lippua. Viikkoa aiemmin järjestetyn ennakkolipunmyynnin jälkeen lippuja on myynnissä nyt 1900 kappaletta. Lipun hinta on 29 euroa ja tilauksessa on viiden lipun rajoitus.

Jos olet ostanut lippusi jo ennakkolipunmyynnissä, voit silti edelleen ostaa lisää lippuja myös varsinaisen lipunmyynnin aikana.

Myydäänkö Desucon loppuun? Kannattaako lippu ostaa heti vai voinko odottaa palkkaa/opintotukea/...?

Jos haluat varmistaa pääsysi kesän tulikuumaan Desuconiin, kannattaa lippu hankkia ajoissa. Tapahtuman kunniavieraiksi ovat varmistuneet ohjaaja-animaattori Naoyoshi Shiotani ja ääninäyttelijä Sachika Misawa. Aiemmat Desuconit ovat myyneet loppuun useina vuosina ja vain muutamissa päivissä.

Tilaamisen jälkeen maksuaikaa on muutama tunti, jonka jälkeen tilaus vanhenee. Tilatessa kannattaa pitää nettipankkitunnukset valmiiksi lähellä ja maksaa tilaus samantien.

Voiko tilauksen perua myöhemmin / saako lipun myydä eteenpäin?

Jos perut tilauksesi kahden viikon sisällä tilaamisesta, saat rahasi takaisin. Otathan tässä tapauksessa yhteyttä myyntiimme osoitteeseen myynti@desucon.fi. Tutustuthan myös kaupan ehtoihin ennen tilaamista. Lipun saa myydä eteenpäin, eikä PDF-lipussa mainitulla nimellä ole tapahtumaan tullessa merkitystä, vaan ovella tarkistetaan ainoastaan lipun viivakoodi.

Milloin lattiamajoituspaikat tulevat varattaviksi?

Lattiamajoituspaikkojen varaus alkaa samaan aikaan lipunmyynnin kanssa. Lue lisää lattiamajoituksesta

Toimiiko lippukauppa mobiililaitteilla?

Checkout.fi:n maksupalvelua ja sen käyttämiä verkkopankkien verkkomaksupalveluita ei ole suunniteltu käytettäväksi mobiiliselaimella. Todennäköisesti lipun ostaminen onnistuu, mutta pienellä näytöllä se voi olla työn ja tuskan takana. Suosittelemme tietokoneen ja ajantasaisen web-selaimen (IE 10/11, Chrome, Firefox) käyttöä.

Mitkä maksutavat käyvät? Voiko lipun maksaa tilisiirrolla, postiennakolla tai luottokortilla?

Liput maksetaan suomalaisten verkkopankkien verkkomaksulla.

Emme tällä hetkellä tarjoa mahdollisuutta tilisiirrolla, postiennakolla tai luottokortilla maksamiseen. Tilisiirron osana syynä ovat pankkien viiveet: verkkomaksussa saamme tiedon onnistuneesta maksusta välittömästi. Postiennakko ei onnistu, sillä lippuja ei enää postiteta, vaan kaikki liput ovat itse tulostettavia e-lippuja jotka vaihdetaan rannekkeeseen ovella. Luottokorttimaksua emme tarjoa kustannussyistä: tästä koituisi Desuconille ylimääräisiä kiinteitä kustannuksia, ja luottokorttimaksun provisio on verkkomaksua merkittävästi korkeampi.

Kommentit

Anonyymi
Ovatko siis KAIKKI Suomen pankit vaihtoehtoina verkkomaksussa?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Käytämme maksunvälittäjänä Checkout.fi:tä, jonka tukemia verkkopankkeja ovat Nordea, Osuuspankki, Lähitapiola, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Ålandsbanken, Danske Bank, Aktia, S-Pankki ja Handelsbanken.

Emme ota vastaan luottokortti- emmekä PayPal-maksuja emmekä perinteisiä tilisiirtoja. Tarvitset lipun ostamiseen siis verkkopankkitunnukset jostain ylläolevasta verkkopankista. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia, pyydä jotakuta verkkopankkitunnukset omistavaa kaveriasi ostamaan lippu puolestasi. Teemme tästä poikkeuksen ainoastaan ulkomailta tulevien asiakkaiden kohdalla.

Ystävällisin terveisin
Santtu Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava
Anonyymi
Pankkini on Pop-pankki, eli taitaa kuulua paikallisosuuspankkeihin (: Hyvähyvä, kiitoksia!
kawaii another
siis paljo ne lattiamajotuspaikat maksaa vai?;_;
Santtu "Japsu" Pajukanta
Löydät tämän tiedon sekä muutakin pakollista tietoa lattiamajoituksesta majoitussivulta: https://desucon.fi/desucon2015/majoitus/

Ystävällisin terveisin
Santtu Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava
Cuteness
voi ei nyt kuumottaa ; A ;
Anonyymi
Pystyykö lippuja ostamaan, ilman rekisteröitymistä desuconin sivuille?
natsuko
Ei pysty
Juttaahh
Eli maksaminen voi onnistua tabletilla?
Maakuuli
Toivotaan näin
Anonyymi
Jos tulee peruutettuja lippuja, mistä niitä voi ostaa?
Anonyymi
NO TULEEKO NIITÄ PERUUTUSLIPPUJA??

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!