Ohjaaja-animaattori Naoyoshi Shiotani kunniavieraaksi Desuconiin

Kirjoittanut
Kira

Desucon 2015 -tapahtuman kunniavieraaksi saapuu ohjaaja ja animaattori Naoyoshi Shiotani!

Shiotani tutustui aikanaan animeen Ghiblin Naapurini Totoron ja Kikin lähettipalvelun kautta. Sysäyksen uralle antoi valtavan vaikutuksen tehnyt Wings of Honneamise, jonka nähtyään Shiotani halusi tekemään luovaa työtä animen pariin.

Animaatiokoulusta valmistuttuaan Shiotani alkoi työskennellä Production I.G. -studiolla, jossa hän sai oppia Blood: The Last Vampiren pääanimaattorilta Kazuchika Kiseltä. Hän teki avainanimaatiota muun muassa Fullmetal Alchemistiin, Prince of Tennisiin ja Tekkon Kinkreetiin.

Lue lisää kunniavieraasta!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!