Peruutuslippujen osto-oikeus arvotaan 10.5.

Kirjoittanut
Japsu

Desuconin 2 900 lipun kiintiöstä jäi myymättä tai palautettiin noin 100 lippua, ja nämä liput tulevat myyntiin sunnuntaina 10. toukokuuta. Tapa, jolla liput myydään, poikkeaa kuitenkin aikaisemmasta, joten lue tämä kirjoitus huolella, jos olet vielä vailla Desulippua!

Sen sijaan, että liput myytäisiin perinteisessä nopein käsi voittaa -tyyppisessä kaaoksessa, kesän 2015 Desuconin peruutuslippujen osto-oikeus arvotaan. Arvontaan osallistutaan kirjautumalla Desuprofiiliin ja täyttämällä arvontalomake. Jos onni suosii sinua arvonnassa, saat osto-oikeuden, jolla voit ostaa yhden Desulipun DesuKaupasta.

Toimi näin, jos haluat ostaa peruutuslipun

 1. Osallistu arvontaan:
  1. Kirjaudu sisään DesuProfiiliisi
  2. Täytä arvontalomake sunnuntaihin 10. toukokuuta kello 12:00 mennessä
 2. Odota arvonnan tuloksia sähköpostiisi sunnuntaina 10. toukokuuta alkuillasta
 3. Jos voitit arvonnassa osto-oikeuden, tilaa lippu DesuKaupasta sunnuntaihin 17. toukokuuta kello 23:59 mennessä aivan kuten tavallinenkin lippu:
  1. Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa.
  2. Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy.
  3. Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.
  4. Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi tai tablettiisi. Rannekkeita ei postiteta kotiin.
  5. Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi.

Kysymyksiä ja vastauksia

Maksaako arvontaan osallistuminen?

Arvontaan osallistuminen on maksutonta.

Jos osallistun arvontaan, sitoudunko ostamaan lipun jos voitan?

Arvontaan osallistuminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Jos voitan, maksaako lippu jotain?

Arvonnan palkintona on osto-oikeus loppuunmyytyyn tapahtumaan. Desulippu maksaa arvonnan voittajille saman kuin muillekin eli 29 euroa.

Voinko osallistua peruutuslipun osto-oikeuden arvontaan, jos minulla on jo Desulippu?

Et voi. Peruutuslippujen osto-oikeuden arvonta on tarkoitettu niille, joilla ei vielä Desulippua ole.

Teknisistä rajoitteista johtuen arvontalomakkeen täyttämistä ei ole tässä tapauksessa estetty, mutta jos profiilissasi on Desulippu, et voi voittaa osto-oikeutta arvonnassa.

Jos voitan arvonnassa osto-oikeuden, voinko ostaa useamman lipun?

Et voi. Yksi henkilö voi osallistua arvontaan vain yhden kerran, ja voittajat saavat ostaa kukin yhden (1 kpl) Desulipun.

Miten saan tietää, voitinko arvonnassa?

Ilmoitamme arvonnan tuloksesta kaikille arvontaan osallistuneille sähköpostitse. Varmista, että Desuprofiilissasi oleva sähköpostiosoite on ajan tasalla.

Jee, voitin arvonnassa osto-oikeuden! Miten ostan lipun?

Kirjaudu sisään Desuprofiiliisi ja mene DesuKauppaan. Tällöin näet kaupassa vain arvontavoittajien ostettavissa olevan lipputuotteen.

Jos voitin arvonnassa osto-oikeuden, voinko ostaa lipun toiselle henkilölle?

Kyllä voit. Lipun voi vaihtaa rannekkeeseen kuka tahansa jolla on hallussaan lipun viivakoodi, lippunumero tai "kissakoodi" (4-6 sanasta koostuva lippukoodi).

Miten peruutuslippu maksetaan? 

Peruutuslipun voi maksaa ainoastaan suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.

Minulla ei ole verkkopankkitunnuksia! Voinko silti ostaa peruutuslipun?

Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia etkä saa esimerkiksi kaveriasi tai vanhempiasi maksamaan lippua omilla verkkopankkitunnuksillaan, et voi ostaa peruutuslippua vaikka olisit voittanut osto-oikeuden arvonnassa.

Entä jos kaikki arvonnassa osto-oikeuden saaneet eivät osta lippua?

Desucon varaa oikeuden järjestää tarvittaessa uuden arvonnan, mikäli lippuja jää paljon.

Voitin arvonnassa osto-oikeuden. Entä jos en osta lippua määräaikaan mennessä?

Desucon varaa oikeuden järjestää tarvittaessa uuden arvonnan, mikäli lippuja jää paljon. Tästä syystä osto-oikeutesi mitätöityy, jos et ole käyttänyt sitä määräaikaan sunnuntaihin 17. toukokuuta kello 23:59 mennessä.

Kommentit

Anonyymi
Moi!
Oletteko mahdollisesti harkinneet Desuconista K18-tapahtumaa, kuten Frostbite on?
Cynderfan35
todennäköisesti idea ei olisi hyvä taloudelliselta kannalta koska kesän desucon on niin suosittu alle 18 vuotiaiden joukossa yhtä lailla. kesän desucon on hyvä pitää tälläisenä kuin se on mutta ymmärrän kyllä ehdotuksen idean.
Anonyymi
En ymmärrä miksi ihmiset valittavat siitä, että kesän Desucon ei ole K18. Syinä olen kuullut että liput menevät liian nopeasti, ja sen, että alle 18-vuotiaat eivät kuulemma osaa käyttäytyä. Itse voin viime kesädesussa, sekä Frostbitessä käyneenä todeta toisin. Ei ole reilua, että oman coniviihtyvyyden takia estettäisiin tietyn ryhmän pääsy nauttimaan heidän ikäisilleen suunnatusta tapahtumasta (miettikääpä miksi animesarjojenkin päähenkilöt tuppaavat aina olemaan alaikäisiä koululaisia). Frostbite oli mukava, mutta tunnelma oli huomattavasti laimeampi, koska ihmiset rupesivat sosiaalisemmiksi ja rennommiksi vasta sen jälkeen kun saivat aimo annoksen alkoholia elimistöönsä...
Anonyymi
No huhhuh. En kommentissa syytellyt ketään mistään, kysyin vain onko harkittu. Tosin näköjään taas turha kysyä mitään, kun sivuston ylläpitäjiä ei kiinnosta vastata.
En usko että taloudellisesti sillä on merkitystä onko Desu K18 vai ei, kun taisi Frostbitekin olla loppuunmyyty tänä vuonna. Itse viihtyisin paljon paremmin K18 tapahtumassa.
leonardgreenland
Mun pitäis saada ton lipun, mulla on hyvin tärkeä kavereiden tapaamiset siellä ja vielä olen vuosittain coni rannekkeen keräiliä.
Anonyymi
Olen samaa mieltä leonardgreenlandin kanssa, kun itsekin vuosittainen kävijä olen ja tapahtuma on tosi tärkeä kavereiden näkemiseen. Tiedän että "nopeimmat syövät hitaat" tapa ei ole paras mutta tämä tapa on paljon huonompi. Jos 5 kaveria olisivat yhdessä menossa coniin ja kaikki tarvitsevat lipun ja vain yksi voittaa ostamisoikeuden, menee heillä reissu pilalle. Ei moni yksin lähde coniin, ja kaikilla ei ole varaa maksaa 80e lipusta toiselta myyjältä. Masentavaa.

Mietin itsekin tuota k-18 kohtaa. Eikö conista voisi tehdä edes k-15? Se ei olisi taloudellisesti yhtä paha.
redfoxxy
mun mielestä tää on itseasiasssa hyvä tapa ratkaista se, kuka saa liput. totta kai meillä kaikilla on varmasti kavereita joita haluaisi nähdä mutta minkäs teet, ainakaan kauppa ei kaadu silloin kun liput tulevat. ~~
Sipsi
Itsekkin koen arvonnan hyväksi ratkaisuksi. Tällöin on myös mahdollisuus lipun saantiin heillä, keillä ei ole mahdollisuutta päästä lippuja ostamaan just sillä sekunnilla kun ne myyntiin tulee.
Anonyymi
Kesän desuconiin ei saa laittaa ikärajaa se on hyvä näin ♥
Ja jos ei osaa käyttäytyä se on oma ongelma, Mutta ei ikärajoja kesän desuun plz :(
Juce
Ihan vain mielenkiinnosta: kuinka moni arvontaan oikeutettu osallistui arvontaan?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Arvontaan osallistumaan olivat oikeutettuja kaikki Desuprofiilin haltijat (n. 6000 hlö). Arvontaan osallistui n. 300 hlö, ja näistä noin 100 hlö voittivat osto-oikeuden.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava
Anonyymi
hei ei liiity tähän kyllä millään lailla mutta osaako kukaan kertoa vähän tarkempaa ajankohtaa jollloin amv kilpailuun osallistuneet saavat tietää pääsikö oma video läpi esikarsinnasta:)
Raura
Eilen taisi tulla sähköpostia. Ainakin itselle ja tutulle tuli ilmoitukset pääsikö jatkoon vai ei :3
Appux
Saakos sen lipun antaa jollekkin kaverille?
Appux
Siis jos se on omissa nimissä?
Raura
En ole ylläpitäjä tai järjestäjä, mutta tietääkseni lipun voi antaa toiselle. Riittää vain, että sen viivakoodi on käyttämätön - tilaajan nimellä ei ole merkitystä. Rannekkeen saa vastineeksi sitten lipusta itse paikan päältä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!