Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Iltabileet

La 11.6. 21-02, Metsähalli

Desuconin iltabileet palaavat Metsähalliin! Desuconissa juhlitaan tällä kertaa molempina iltoina – Perjantaina Metsähallin täyttää loungemeno jossa luvassa animejazzia, ja lauantaina päästämme esiintyjäkaartimme tanssittamaan ja viihdyttämään teitä viiden tunnin ajan! Sibeliustalo on tänä vuonna kunnostautunut ja toteuttanut useampia erilaisia anniskeluympäristöjä ympäri Metsähallia, tule löytämään sinulle sopivin tai iske vain jalalla koreasti, me tarjoamme biitit!

Esiintyjät

21:00 - My High School Can't Be This Cute -bändi

Ei kuvaa. Ei ninjojen perillisistä nyt vaan saa otettua kuvia.

Etkö ole kuullut heistä aikaisemmin? Ei se mitään, nämä veijarit ovat olleet muun muuassa FFFighteistä ja Visual Questeista tuttuja. Heidän edeltäjänsä The Next Hokage Bandista vakuuttivat Desucon Frostbite 2015:n iltabileissä, mutta tänä vuonna tulevien ninjamestareiden perilliset ovat jättäneet kotikylänsä ja siirtyneet aloittamaan lukio-opintojaan! Löytyykö koulusta musiikkiklubi vai joutuvatko he perustamaan sen itse? Tule tarkastamaan tilanne iltabileiden avaukseen!

21:45 - Hitode Army -tanssiryhmä 

Sokerista, merisuolasta, kimaltavista asioista, niistä päätettiin täydelliset pienet meritähdet tehdä. Mutta Manager-san lisäsi seokseen vahingossa ylimääräisen ainesosan: Kemikaali Japoniumin!
Hitodet olivat uudestisyntyneet! Ultrasupervoimiaan hyödyntäen Nani, Noora, Neido, Vimppu ja Petra ovat antautuneet luomaan iloa ja taistelemaan pahoja päiviä vastaan!
Hei kaikki! Olemme Hitode☆Army ja tuomme Desuconiin uuden FukkatsuKirsikankukkaJaponism-livemme (fukkatsu = uudelleensyntyminen), joka yhdistelee iloa, energiaa ja ripauksen uudenlaista cooliutta.
Toivottavasti pystymme tarjoamaan teille vuorovaikutteisen elämyksen: ota siis mukaan valotikkusi ja pieni pyyhe (tai jokin vastaava)!

22:30 - DJ Kasumisu

(Kuva: Joonas Nilson)

Desuconin iltabileiden DJ-kattauksen käynnistää Desuyleisölle ehkä uusi, mutta Suomen skenessä jo erittäin tunnettu DJ Kasumisu! Hänet tunnetaan parhaiten mm. LeBonkin Uusi Perjantai -klubin viikottaisena vakiosoittajana sekä Tavastian Lasermehun alkuperäisenä perustajana. Tämä nuori tuottaja/DJ kiertää soittamassa klubeilla viikoittain ja on odotellut ensimmäistä Desucon-esiintymistään jo vuosia, joten luvassa on energinen tujaus Hyvää Musiikkia sekä japanin maalta että muualta.

23:30 - Movestache & Mero-Tachi Studios - #AMVDJSET 2016

Animemusiikkivideot tuodaan ulos salista, kun Movestache ja Mero-Tachi Studios palaavat lavalle järjestysnumeroltaan toinen #AMVDJSET mukanaan. AMVDJSET on visuaalinen DJ-elämys, jota hierotaan kymmenien ja kymmenien tuntien edestä ennen tapahtumaa ja soitetaan suoraan musiikkivideoilta. Siinä missä Movestachen con-DJ-kokemus on jo ehtinyt varsin kypsään ikään, AMV-soittaminen on sellaista herkkua jota ei aivan joka kerta tule vastaan - luvassa on siis jotain seuraavanlaista, katso video!

24:00 - Ensilumi

Ensilumi on jo monessa aikaisemmassa Desuconissa ihastuttanut väkeä diipillä omintakeisella housesaundillaan, ja siinä missä mies pääsee nykyään tahkoamaan hittejä päivätyökseen, on viikonlopulle onneksi löytynyt aikaa tulla heittämään Vielä Yhdet Iltabileet!

Moi taas!! Hauskaa pitkästä aikaa nousta lauteille ja bilettää teidän kaa! Koitan ehtii vielä ennen conia tekeen läjän uusii animeremixejä että pysytään tapahtuman hengessä! Saattaa setissä vilahtaa myös omien tuotosten lisäksi laadukasta japanilaista konemusaa! Huhhuh tulkaa ihmeessä tsekkaa, tulee kova bibistelymeininki!!

01:00 - Kaiku

Japanista juuri palannut DJ:mme Kaiku on käynyt kiertämässä paikallista klubiskeneä ja tuleekin nyt illan viimeisenä esittelemään löydöksiään! Aina tiukkaa remixsoundia soittava DJ on vetänyt Desuconeissa useita muistettavia videopelisettejä, ja onkin mielenkiintoista nähdä, miten Japani on vaikuttanut miehen musatyyliin.

Pitkästä aikaa jälleen Desussa! Luvassa on tuttuun tapaan peli- ja animemusiikin menevimpiä kappaleita ja ehkä hieman retrompaakin fiilistelyä tällä kertaa.

 

Pieni selviytymisopas iltabileisiin

  • Muistathan juoda vettä. Metsähalliin tuodaan iltabileisiin useampi vesipiste. Nestetasapainon järkkyminen saattaa johtaa tanssilattian timmellyksessä ikäviin pyörtymistilanteisiin, ja vaikka Punainen Risti on paikalla sinua varten, niin toki annamme heillekin mieluusti bailurauhan!
  • Omat alkoholijuomat ovat Sibeliustalolla ehdottomasti kiellettyjä. Piilopullo on nopein tapa päästä bileistä pihamaalle.
  • Metsähallissa on muutama anniskelualue, joista saatavia juomia ei tule siirtää tanssilattian puolelle.
  • Mikäli korvasi ovat sinulle kalliit tai tykkäät säätää henkilökohtaista volyymin sisäänottotasoa, Metsähallin Infopiste tarjoilee iltabileiden aikana korvatulppia. Pyytäkää myös valotikkuja messiin!
  • Käteinen on kätevä tapa hoitaa baaritiskillä asioinnit vikkelästi. Kortitkin toki käyvät, mutta takana oleva jono ei aina arvosta.
  • Muistathan, että isommat cosplaypropit saattavat olla vaarassa tanssilattialla. Jätä siis suurimmat liikkumisenvaikeuttajat narikkaan ennen reiveihin ryntäämistä.
  • Ja ennen kaikkea: Pidetään hauskaa!

Kysyttävää? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla edelleen yhteydessä osoitteessa bibikset@desucon.fi!

Lenzi Shop
Sangatsu Manga