Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Keskustelupiirit

Desuconissa järjestetään jälleen keskustelupiirejä. Keskustelupiirejä järjestetään pajatila Hongassa koko viikonlopun ajan!

Keskustelupiirit ovat 2 h pituisia keskustelutuokioita animesta, mangasta ja muista japanilaiseen kulttuuriin liittyvistä aiheista. Keskustelupiireihin otetaan rajoitettu määrä osallistujia.

Löydät keskustelupiirit myöhemmin ohjelmakartasta. Jos sinulla kuitenkin on joku loistava idea keskustelupiirille, kannattaa sinun ehdottaa sitä ohjelmavastaavalle sähköpostitse osoitteeseen ohjelma@desucon.fi pikimmiten!

 

Keskustelupiirit

Keskustelupiiriin ilmoittaudutaan tapahtuman infossa

Type-Moonin valloitus jatkuu

Kari "FreakyM" Rostin (@friikkiM) ja Markus "Graus" Pesonen (@HerrGraus)

12.6.2016 12:30 – 14:30

Koivu

Kolmas kerta toden sanoo vai sanooko? Type-Moon faneilla menee tällä hetkellä lujempaa kuin pitkään aikaan. Heaven's Feel elokuva vahvistettiin kolmiosaiseksi ja Fate/EXTRA on saamassa oman TV-sarjansa. Näiden välissä uiskentelee menemään oma outolintunsa Fate/Grand Order mistä tarinaa riittää, puhumattakaan Prisma☆Illyan mahdollisesti viimeisestä kaudesta myöhemmin tänä vuonna. Keskustelupiiri on tarkoitettu juuri niille joka haluavat keskustella Type-Moon yhtiön maailmoista. Keskustelupiirissä tulee olemaan spoilereita ja ei välttämättä suositeltavissa, jos aikaisempaa tuntemusta aiheeseen ei ole.

 

Keskustelupiiriin ei ole ennakkoilmoittautumista

 

Hunters Communion - Puhetta Bloodbornesta

Marko "Lambdu" Göös (@ThatFinnishAnon)

10.6.2016 19:00 – 21:00

Koivu

Bloodborne on peliohjaaja Hidetaka Miyazakin ote H.P. Lovecraftin ja Draculan mailmaan. Yharnam on täynnä salaisuuksia ja historiaa jotka ovat saaneet pelaajakunnan keskustelupäälle, kuten Byrgenwerthin akateemikot konsanaan. Oletko yksi näistä innokkaista pelaajista, jota totuus niin kiehtoo? Tule keskustelemaan kanssani! Meillä on puhuttavaa aina loresta pelimekaniikkoihin asti!

 

Noragami -keskustelupiiri

Heidi "Miuku" uusitie

12.6.2016 12:30 – 14:30

Honka

Tervetuloa Noragami-aiheiseen keskustelupiiriin! Etsitään yhdessä vastauksia polttaviin kysymyksiin; Löytääkö verkkapukujumala rakkaansa? Saako Hiyori koskaan kehoaan takaisin? Miksi kaikki puhuu Ebisusta? Ja tietenkin tavataan muita sarjan faneja (joiden mielipiteet ovat yhtä oikeita tai vääriä, kun omasi)!

 

Finnish cosplay competitions for new competitors (in English)

Hanna "Hansku" Saarela & Amanda "Anmanda" Sund

12.6.2016 14:30 – 16:30

Honka

Are you interested in cosplay competitions? Or maybe you already have competed and want to share your experience with newcomers? Come and discuss cosplay competitions with us, how to get started, what to think about when competing and maybe get a tip or two on how to not faint on stage. The discussion will be held in English.