Desuconin lipunmyynti alkaa maanantaina 4.4.!

Kirjoittanut
Isperia

Desuconin lipunmyynti alkaa ensi viikon maanantaina 4.4. klo 18.

Liput ovat koko viikonlopun rannekkeita joiden hinta on 31 €, ja niitä saa vain Desuconin verkkokaupasta. Lue tarkemmat ohjeet lipun ostoon ja kaupan ehdot ennakkoon sivujemme Lipunmyynti-osiosta, niin olet valmis lipunostoon maanantaina. Tapahtumaan on kahdeksantoista vuoden ikäraja.

Ohjelma julkaistaan tuttuun tapaan tulevana viikonloppuna ennen lipunmyynnin alkua.

Muokkaus: Lisätty maininta ikärajasta.

Kommentit

Anonyymi
heippa! kunniavierasta tuskin ilmoitetaan ennen lipun myyntiä? :o
Teppo "Isperia" Suominen
Hei Anonyymi,

Pyrimme julkaisemaan myös kunniavieraan ennen lipunmyynnin alkua. Viikonloppu lienee siis kiireinen ja täynnä yllätyksiä!

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
apua! kiitos nopeasta vastauksesta :D
Anonyymi
Tuleeko majoitus myyntiin samaan aikaan? Kuinka nopeasti liput/majoitus myydään loppuun? Tietysti olen ensi maanantaina iltavuorossa...
Anonyymi
Liput eivät ainakaan Frostiin myyneet heti loppuun, majoituksesta en tiedä. Itsekin olen töissä, joten onko majoituksen saamisesta toivoakaan, jos ei pääse heti ensimmäisinä tunteina tilaamaan?
makemusume
Ajattelisitte köyhiä opiskelijoita! Voi olla kovin hankalaa järjestää 31 euroa lippuun alle viikon varoitusajalla. Tämä ei ole tasapuolista kohtelua.
Anonyymi
Raha ei ole ongelma, mutta minusta olisi silti reilua ilmoittaa lipunmyynnin alkamisesta aikaisemmin kuin pari päivää ennen. Ihmiset ehtivät suunnitella menonsa ja tulonsa paremmin. Eikä tarvitsisi kuukautta kytätä Desuconin sivuja, ettei lipunmyynti vain mene ohi silmien...
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Pahoittelumme todella lyhyestä reagointiajasta. Opiskelijat on huomioitu avaamalla lipunmyynti juuri opintotuen maksupäivänä, mutta tiedottaa olisi ehdottomasti pitänyt aiemmin.

Syynä hiljaisuuteen oli että vaikka lipunmyynnin avaamispäivä on ollut meillä tiedossa jo pidempään, kesti tapahtuman budjetin kanssa pidempään jonka vuoksi emme olisi voineet ilmoittaa samalla lippujen hintaa. Mutta yhtä kaikki, meidän mokamme ja tulemme jatkossa kiinnittämään tähän enemmän huomiota, joskin tämän Desuconin myynnin aloituspäivää emme voi valitettavasti enää siirtää.

Desuterveisin,
Antti
Tapahtuman talousvastaava
Anonyymi
kaikki tiesivät että liput kohta puoliin ovat myyntiin tulossa.
siksi siis jokainen kellä on raha huolia, olisi ollut järkevää aloittaa se rahan säästäminen lippua varten aikaisemmin. minä itse ainakin tein niin ja nyt on rahat koossa.
Anonyymi
Olenko se vaan minä vai onko liput kalliimpia kun aiemmin? :/ hinnat nousee nopeammin ku linnanmäen rannekelippuun. D: myyntipöydässä se on mukana valmiiksi pöydän hinnassa, mutta desuun en pääse ees myymään kun toukokuussa on leikkaus ja pitää ottaa chillisti. Oma vikahan se tavallaan on jos ei ole varaa lippuun, mutta silti hinta hirvittää. Ei kyl ole varaa ostaa ennen toukokuuta, toivotaan että on vielä jäljellä silloin. :/
Santtu "Japsu" Pajukanta
Hei Anonyymi,

Desuconin lipun hinta määräytyy melko suoraan tapahtuman kulujen mukaan. Desuconin kulut ovat kasvaneet yleisen kustannustason mukana, ja Desucon Frostbite 2016 oli alijäämäinen. Siksi kesällä 2016 Desuconin lipun hinta nousee maltillisesti (+7%) ja myös kulupuolta karsitaan.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava
Anonyymi
Mietin kanssa sitä majoituksen osuutta? Ei taida ehtiä samaan myyntiin, mutta toivottavasti siitä tulee pian infot.
Anonyymi
sori olin huolimaton, onhan se tuolla majoituskohdassa .__.
Anonyymi
Ehtisinköhän majoitukseen liittyen vielä kysyä, että onko sinne bussikuljetukset Sibeliustalon välillä?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Tänä kesänä bussikuljetusta majoitukseen ei ole tarjolla. Majoituspaikkana toimiva koulu on kuitenkin niin lähellä että sinne kävelee melko nopeasti.
Anonyymi
Ihan semmoinen kysymys lipunmyynnistä että mitkä maksu tavat ovat käytössä?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Maksutapoina toimivat suomalaisten pankkien verkkomaksut. Luottokortteja emme tällä hetkellä tue.
Anonyymi
No toivottavasti lippuja on vielä perjantaina...

Onko lasku vaihtoehtona vielä vai onko se poistettu?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Lasku ei käy maksutapana.

Yst. terv. Japsu / Desucon
Anonyymi
Tuleeko myyntiin 1 tai 2 päivän lippuja?
Santtu "Japsu" Pajukanta
Hei Anonyymi,

Desuconiin myydään ainoastaan koko viikonlopun lippuja, jotka ovat siis voimassa koko tapahtuma-ajan perjantai-illasta sunnuntai-iltaan. Päivälippuja ei Desucon-tapahtumiin myydä.

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Desuconin markkinointivastaava
luinie
Taidekujan haku päättyy 14.4. muun lipunmyynnin alkaessa jo 4.4. (ja tieto kujapaikoista tulee vielä viikon myöhemmin). Mihin tämä jättää kasuaalin, joka tavallaan haluaa kujalle mutta on ihan tyytyväinen normikävijänä tuloon? Joko tai ei vai vaihtoehdot auki?
Anonyymi
Taidekuja sivuilta löytyy "Pöydän hinta on 50e/päivä (sisäänpääsy kuuluu hintaan, jos sinulta löytyy jo lippu, pöytä maksaa 20e)."

Eli voi hommata lipun ja sitten tulosten tullessa pöydän.
Anonyymi
Kuinka nopeasti majoitus on aikaisemmin myyty loppuun?
Freakpanda
Tälläisena ensikertalaisena kyselisin että onko tapahtuma alueella mitään ruokailupaikka jossa voisi esim. lounasta syödä? Tai löytyykö jostain lähettyviltä? Vai onko kannattavaa ottaa omat eväät mukaan?
Pakkastassu
Lastun ravintolasta löytyy lounasta n. 10 e hintaan, sijaitsee samassa talossa, suosittelen! Lisäksi minulla on ainakin omaa pienempää evästä mukana, niin ei tarvitse lähteä kesken kaiken kauppoihin jonottelemaan. Kotipizza on lähellä, mutta siellä saa jonottaa ainakin tunnin.
Freakpanda
Mukava kuulla :)
Santtu "Japsu" Pajukanta
Omia eväitä saa syödä muualla kuin Sibeliustalon ravintolassa ja pääsalissa.

Terv. Japsu / Desucon

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!