Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Lipunmyynti

 

Desucon 2016 on ohi. Kiitos kaikille lipun hankkineille! 

Ohjeet lipun ostamiseen löydät alempaa tältä sivulta. Lue ohjeet ja kaupan ehdot huolellisesti ennen kuin ostat lippusi DesuKaupasta. Lipun ostamiseen tarvitset DesuProfiilin. Nopeuttaaksesi tilaamista sinun kannattaa tehdä profiili jo etukäteen.

Kuvaa klikkaamalla pääset DesuKauppaan! Kuva © Niew Photography.

Mitä?

Desucon 2016 on pääsymaksullinen tapahtuma. Saatavilla tulee olemaan ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Lipun hinta on 31 €. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, jotka voit joko tulostaa itse omalla tulostimellasi, tai näyttää lipun puhelimesta tai tabletista. Tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja.

Tiedotamme mahdollisesta loppuunmyynnistä nettisivujemme lisäksi Facebookissa ja Twitterissä. Jos liput myyvät ennakkoon loppuun, ei tapahtumapaikalla ole enää ovilipunmyyntiä. Kesän Desuconit ovat myyneet loppuun ennakkoon jo useamman vuoden ajan, joten olethan ajoissa liikkeellä.

Ostamalla lipun pääset kaikkiin conin järjestämiin tapahtumiin itse Sibeliustalon päätapahtumasta iltabileisiin. Poikkeuksen tekevät vain ne tapahtuman osat jotka on erikseen ilmoitettu maksullisiksi, kuten mm. työpajat ja konsertit. Työpajoissa maksu on vain materiaalimaksu työpajan tarvikkeista.

 

Milloin?

Tapahtuma järjestetään 10.-12.6.2016. Vuoden 2016 Desucon on viime vuosien tapaan kolmipäiväinen. Lipunmyynti alkaa maanantaina 4.4. klo 18. Tilauksen rajoituksena on 5 lippua/tilaus.

 

Mistä?

Lippuja on ennakkoon myynnissä ainoastaan nettikaupassamme. Lippu vaihdetaan rannekkeeseen tapahtumapaikalla, ja ranneke toimii viikonlopun ajan pääsylippunasi. Nopeuttaaksesi lipun ostamista, käy tekemässä DesuProfiilisi jo etukäteen!

Aikaisemmista vuosista poiketen K18-ikärajalliseen Desuconiin saa lippuja myös ovelta hintaan 31 €. Maksuvälineenä ovella käy ainoastaan käteinen. Verkkokauppa palvelee suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla vielä tapahtuman alkamisen jälkeenkin.

 

Kuinka paljon?

Sibeliustalon ilmastoinnin, narikan kapasiteetin sekä yleisen viihtymisen takia lippuja on tarjolla vain 2900 kappaletta. Tahdomme tarjota kävijöillemme conin, jossa on tilaa myös olla ja hengittää. Sibeliustalon välittömästä läheisyydestä löytyy kesällä myös Lahden satama-alue, joka tarjoaa mahdollisuuden viettää aikaa myös ulkosalla sään salliessa.

 

Miten?

1) Kirjaudu sivuille DesuProfiilillasi ja tee tilauksesi DesuKaupassa

2) Maksa tilauksesi nettipankissasi. Huomioithan, että maksuaikaa on vain joitain tunteja. Tämän jälkeen maksamaton tilaus mitätöityy, ja sinun täytyy ostaa lippusi uudestaan.

3) Kun lipunmyyntikoneistomme on käsitellyt maksusi, saat sähköpostiisi maksuvahvistuksen. Samalla saat myös PDF -lippusi. PDF-lippu tallentuu myös DesuProfiiliisi.

4) Tulosta PDF -lippusi itse kotona tai tallenna se puhelimeesi tai tablettiisi. Rannekkeita ei postiteta kotiin.

5) Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Tapahtumapaikalla saat lippua vastaan rannekkeen, joka oikeuttaa sinulle sisäänpääsyn tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Otathan lipun valmiiksi esiin. Mikäli näytät lipun puhelimestasi, säädäthän sen kirkkauden maksimiksi.

Sangatsu Manga
Lenzi Shop