Kesän cosplaykilpailut tulevat

Kirjoittanut
riko

Oletko valmis?

Desuconissa tullaan näkemään kolme erillaista cosplaykilpailua lauantaina! EuroCosplay-karsinta on täällä taas, ja nyt etsitään Suomelle 7. edustajaa kilpailemaan Euroopan parhaimmiston joukkoon. Suosittu Hall cosplay myös tekee paluun viime kesältä, sekä Frostbitessa ensimmäistä kertaa nähty photoshoot-kilpailu tulee olemaan myös kesällä!

 

EuroCosplay-karsintaan ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 17. päivä huhtikuuta kello 18:00, ja on auki niin kauan kun paikkoja riittää. Ilmoittautuminen tapahtuu erillisellä lomakkeella, joka tullaan julkaisemaan kyseisenä ajankohtana Desuconin sivuilla sekä blogissa!

Voit käydä tutustumassa sääntöihin täältä

2016 Suomea edusti Meri "Umiyo" Laitinen, kuvaajana Mikael Peltomaa

 

 

Hall cosplayta tullaan näkemään tänä kesänä ja juuri sinä voit päästä kilpailemaan Sibeliustalon lavalle! Jos haluat mukaan kannattaa pyöriä Metsähallissa lauantaina kello 10-14 välisenä aikana, ehkä cosplayninjat huomaavat juuri sinut ja pääset mukaan!

 

Kuvaajana Tapio Matikainen

 

Hall cosplayhin haetaan myös nyt erillisellä haulla tuomareita! Koetko siis olevasi juuri se oikea henkilö cosplaytuomariksi? Ainoa edellytys on että olet kilpaillut itse myös aiemmin edes kerran. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen cosplay@desucon.fi

Haku on auki tiistaista 28.2. aina sunnuntaihin 12.3. klo 23:59 asti!

 

Photoshoot-kilpailun ilmoittautuminen aukeaa 15.4. klo 12.00 ja on auki aina 1.5. klo 23:59 asti! Ilmoittautuminen tapahtuu kuvan tai jakosivun linkin lähettämisellä osoitteeseen cosplay@desucon.fi.

Käy tutustumassa kilpailun sääntöihin ja lähde mukaan kilpailemaan kuvallasi!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!