Kahvila Mahou no Yume esittäytyy!

Kirjoittanut
Noredo

Desucon on enää muutaman viikon päässä ja näin ollen on korkea aika esitellä Meidokahvila Mahou no Yumen henkilökunta! (ノ^ヮ^)ノ*:・゚✧

Tämän kesän Desuconia uhkaa kammottava hirviö joka vaanii Vesijärven pohjalla. Hirviö vaarantaa conikävijöiden iloa ja viihtyvyyttä käyttäen mitä viheliäisempiä keinoja kuten coniväsymystä, hakaneulojen ja ohjelmapitäjien diojen piilottamista sekä cossien sotkemista. Tämän vuoksi urheat taikatytöt ja -pojat ovat päättäneet pystyttää päämajansa, Meidokahvila Mahou no Yumen keskelle Desuconia, voidakseen puolustaa Teidän conikokemustanne! Meidokahvilassa työskentely tarjoaa taikatytöille ja – pojille hyvän peitetarinan, mutta sitäkin tehokkaamman keinon auttaa coniväsymyksestä kärsiviä kävijöitä.

Ihanat taikatyttömme ja taikapoikamme eivät suinkaan ole ilmestyneet tyhjästä. Heidät kokosi yhteen taikakissa Tessa, joka kiersi maita ja mantuja jättäen jälkeensä taikaherkkuja, joiden avulla meidot ja butlerit saivat omat taikavoimansa! Jokaisella taikatytöllä ja -pojalla on omat erikoistaikavoimansa, jonka avulla he suojelevat teitä Vesijärven hirviön juonilta! 

Mahou no Yumen henkilökunta, kuvan ottanut Santtu Pajukanta
Kuva Mahou no Yumen kahvilakoulutuksesta, kuvaaja Santtu Pajukanta

Vaikka conikävijöiden oikeuksien puolustaminen onkin ympärivuorokautista työtä, on Meidokahvila Mahou no Yume auki conin aikana lauantaina 11–21 ja sunnuntaina 11–16

Meidoprofiilit löydät omalta sivultaan. Lisätietoa kahvilasta löydät seuraamalla tätä linkkiä Meidokahvilan sivuille! 

 

Kommentit

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!