Kesän Desuconin taidekujahaku on nyt auki!

Kirjoittanut
Nani

Moikka! Täällä kirjoittelee Desuconin uusi taidekujavastaava Nani. Ilokseni ilmoitan, että Desucon 2019:n taidekujahaku on avattu! Haku tapahtuu hakulomakkeella ja tarvitset hakua varten Desuprofiilin. Huom! Muistathan varmistaa että Desuprofiilin tietosi (nimi, sukunimi, ikä, puhelinnumero, sähköposti) ovat oikein, muuten lomake ei tule perille!

Taidekujan hakulomake

Hakuaika on 27.2.-10.4. klo 23:59 ja taidekujalle haetaan portfoliohaulla. Portfoliohaku tarkoittaa, että haluamme nähdä muutaman työnäytteen hakijoiltamme hakuvaiheessa. Hakuamme varten ei siis tarvitse koota erillistä portfoliota, pelkät linkit riittävät. Taidekujallamme haluamme painottaa tapahtuman aihealueeseen sopivaa taidetta eli animevaikutteista taidetta, mutta mukaan mahtuu laaja skaala erityylisiä taiteilijoita käsitöistä originaalitaiteeseen. Taidekujallemme valitaan myös ensikertalaisia, joten kannustan kaikkia hakemaan rohkeasti mukaan! Mikäli kaipaat vinkkejä tai haluat lukea taidekujan säännöt, löydät ne täältä.

Jos haet useamman ihmisen kanssa samaa pöytää, hakekaa mieluiten samalla lomakkeella selvyyden vuoksi! Lisätietoihin voit laittaa muiden pöytäkavereidesi pöytäilykerrat yms. tarvittavat tiedot.

Taidekujapöydän hinta on 30 euroa lauantailta ja 10 euroa sunnuntailta. Pääsylippu ei sisälly taidekujarannekkeen hintaan. Taidekuja sijaitsee tällä kerralla Metsähallissa, mutta tarkka sijainti selviää lähempänä tapahtumaa. Kujakartta ja kujalaiset julkaistaan myöhemmin ennen tapahtumaa verkkosivuillamme.

Kujavalinnat ilmoitetaan 17. huhtikuuta. Kujavastaavaan saa yhteyden kaikissa haun vaiheissa osoitteesta taidekuja@desucon.fi

Tsemppiä hakuun kaikille!


Kuva: Ilona Vanhakartano

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!