Ohjaaja Shuuhei Yabuta ei pääse osallistumaan Desuconiin

Kirjoittanut
Isperia

Olemme saaneet alla olevan tiedotteen, ja julkaisemme sen samaan aikaan Vinland Sagan twittertilin kanssa.

https://twitter.com/V_SAGA_ANIME/status/1138460994118791168

Vinland Saga-animen ohjaaja Shuuhei Yabutan oli tarkoitus osallistua 14.6.-16.6. Suomessa järjestettävään Desuconiin, mutta hän valitettavasti on estynyt pääsemästä tapahtumaan ylitsepääsemättömästä esteestä johtuen. Pahoittelemme tapahtunutta erityisesti teille kaikille, jotka odotitte esiintymistä, ja pyydämme ymmärrystänne.

---

Ikävä kyllä joudumme siis harmiksemme ilmoittamaan, että Shuuhei Yabuta ei pääse paikalle Desuconiin. Selvitämme paraikaa mahdollisuutta vielä korvaavaan vieraaseen, ja tiedotamme asiasta lisää mahdollisimman pian. Desucon pahoittelee tapahtunutta ja vastaa kaikkiin kysymyksiin tilanteesta parhaansa mukaan.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!