Anna conille palautetta!

Kirjoittanut
Ana

Desuconin palautekysely löytyy nyt omalta sivultaan. Käythän antamassa palautetta sillä niin saamme parhaiten kehitettyä Desuconia ja korjattua pieleen menneet asiat ensi kerraksi!

Aiemmasta poiketen ohjelmille voi antaa palautetta suoraan näiden omilta sivuilta. Voit tutustua uuteen ohjelmapalautemalliin täällä.

Kommentit

Anonyymi
Taidekujan sijainti on huono ja siellä on liian ahdasta. Kujalla liikkuminen pitäisi ohjeistaa nuolilla, jotta ihmiset eivät tuki kujaa molemmista suunnista
Anonyymi
Amv-kisan alettua porukkaa tuli sisään koko kilpailun ajan ja se häiritisi kisaan keskittymistä.
Anonyymi
"Uuden" Taidekujan sijainti oli todella huono ja paloturvallisuus riski, erittäin ahdas sekä hyvin vähän artisteja sijainnin takia.
Anonyymi
Todella paljon ihmisiä poistui kesken erhukonsertin, ei vain yksittäisiä tapauksia. Aikuisten ihmisten luulisi tietävän kuinka epäkunnioittavaa on lähteä kesken konsertin, kun kunniavieras esittää hänelle tärkeää musiikkia. Tätä olisi jotenkin voinut pyrkiä kontrolloimaan tai ohjeistamaan, ja ainakin tulevaisuudessa ottaa huomioon.
Antti "Ana" Myyrä
Hei! Annattehan palautetta palautelomakkeemme kautta, niin palaute löytää varmasti tiensä oikeaan paikkaan. Suljen kommentoinnin tähän, että ihmiset varmasti huomaavat tuon.

Ja lomakehan löytyy osoitteesta https://desucon.fi/desucon2019/kysely/ .
Kommentointi ei ole sallittua.