Iltabileiden ja desuloungen esiintyjät julki!

Kirjoittanut
Ana

Desuconin coniperjantain Desuloungen ja lauantain iltabileiden esiintyjät aikatauluineen on nyt julkistettu! Esiintyjät ja aikataulut löytyvät loungen ja iltabileiden omilta sivuilta.

Desuloungesta löytyy tällä kertaa mainio kattaus ohjelmaa, tunnelmallista musiikkia ja desudrinkkejä. Luvassa on myös musavisa, joten tule hakemaan kavereinesi voitto kotiin! Desulounge pidetään coniperjantaina 14.6. klo 19 alkaen. Paikkana on Sibeliustalon ravintola Lastu, tervetuloa!

Iltabileet järjestetään tuttuun tapaan Lahden keskustassa, Möysän musaklubilla. Talo on jaettu eri kerroksiin niin että alakerran tanssilattialla on käynnissä tiukin meno, ja yläkerrassa mennään hiukan rennommissa tunnelmissa. Iltabileet starttaavat iltakahdeksalta ja ensimmäinen esiintyjä, loungessa useamminkin nähty HotAnimeBoyz starttaa jo 20.30. Tule tarkastamaan uudet esiintyjät ja nauttimaan jo tutummista viihdyttäjistä!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!