Kunniavieraskonsertti Desuconissa!

Kirjoittanut
Tulitomaatti

Musiikkiohjelma on ollut varsin suosittua coneissa, ja lisää on tänä kesänä luvassa. Tällä kertaa Desuconissa konsertoivat kunniavieraamme Tamiya Terashima ja Kanae Nozawa!

Tule nauttimaan animemusiikista ja muusikkojen omista kappaleista, sekä kokemaan aidon erhun ääni flyygelin säestämänä. 

Terashiman tunnetuin työ on Studio Ghibli -animaatioelokuva Maameren tarinat, jonka musiikista hän oli ehdolla International Film Music Critics Award 2008 parhaan animoidun elokuvan musiikkipalkinnon saajaksi. Terashiman musiikkia on kuultu myös monissa muissa animaatiosarjoissa sekä elokuvissa ja tv-sarjoissa. Kanae Nozawa on nouseva muusikko, jonka instrumentti on kiinalainen kaksikielinen jousisoitin nimeltä erhu. Hänen soittoaan kuullaan muun muassa Naruto Shippuuden- ja Boruto-animaatiosarjojen soundtrackilla.

Konsertti pidetään pääsalissa lauantaina 15.6.2019 kello 19:00.

Liput konserttiin ovat maksuttomia, mutta niitä on saatavilla rajoitettu määrä. Liput tulevat varattavaksi cosplaylipuista tuttuun sähköiseen lipunvarausjärjestelmään tapahtuman aikana. Konsertti on pelkästään Desuconin kävijöille.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!