Uusin aluevaltaus kesän Desuconiin!

Kirjoittanut
Desu-kun

Oletko jo pitkään miettinyt, miten saisit puolisosi mukaan Desuconiin? Tai tahtonut tulla tapahtumaan, mutta vanhemmat tai töttömöttönen eivät hyväksy weeaboo-harrastuksiasi? Eikö koirasi päästä sinua coniin, koska ramunen kanssa karkaa aina mopo käsistä?

Huoli pois, sillä Desucon on vihdoin keksinyt lääkkeen kaikkiin näihin ongelmiin, joka ratkaisee samalla myös muut parisuhdekiistat, harrastushuolet ja viikonlopun tylsyyden. Kesän Desuconiin lanserataan ensimmäistä kertaa manner-Euroopassa

Normoparkki

Normoparkki on kaikille meistä, joiden läheiset eivät vielä ole nähneet valoa. Pitkällisen, salassa tehdyn betatestausvaiheen jälkeen olemme vihdoin valmiita ja ylpeitä lanseeraamaan normoparkin, johon voit jättää läheisesi ammattimaisen hoitohenkilökuntamme huomaan viikonlopuksi. Normoparkissa pyörii koko viikonlopun oma, erikseen parkin tarpeisiin mittatilauksena tehty ohjelma, joka pitää huolta siitä että vaikka piirretyt rinnat aiheuttaisivat raivoa ja cossit hämmentynyttä hihitystä, viihtyy parkissa jokainen.

Puhaa riittää niin Jorille kuin Tanjallekkin!

Normoparkin havainnekuva. Klikkaa isommaksi!

Kalustus

Parkki on kalustettu viimeisimpien tositv-sarjojen kuten Vain Elämää ja Sohvaperunat huoneiden mukaan. Kalustuksen on tarkoitus saada parkkiin jätetyt tuntemaan olonsa tutuksi ja kotoisaksi, josta syystä sisustusta on ehostettu viime aikojen tutuilla ilmiöillä. Parkin nurkassa on esimerkiksi useammalle tiimille puhelimia, joille on asennettu Candy Crush Saga ja Fortnite - koulutettu hoitohenkilökunta osaa myös opastaa pelien pelaamisessa ja lohduttaa tappion koittaessa.

Koska parkki on Desuconin tapaan K18, löytyy parkista myös Kanrestan operoima baaritiski ja pienravintola, josta parkin asiakkaat voivat hakea lahtelaisia perinneruokia kuten mukin Lahden Sinistä tai lihaa.

Parkin yhteyteen on myös avattu pieni kuntosali, jossa läheisesi voi käydä päästelemässä pahimmat höyryt pihalle, jos Salkkarit jäävät liian jännään kohtaan tai Bachelorista lähtee kotiin väärä neitokainen. Parkin pääohjelma pyörii läpi viikonlopun isolta valkokankaalta, jonka yhteyteen on varattu sohvia ja nojatuoleja - tämän lisäksi eri suoratoistopalveluilla varustettuja padeja ja ääntä sulkevia kuulokkeita löytyy jokaiselle parkin vieraalle, jos tarjolla onkin vääränlaista ohjelmaa.

Punttiksella on tunnelmaa! Siitä Corona pitää huolen. Mukana myös teollisuustason powerbank, joka pitää huolen että jokainen ehtii ottamaan yllin kyllin saliselfieitä. 

Ohjelma

Ohjelma parkkiin on luotu testiryhmän arvioiden ja mieltymysten perusteella, ja pidätämme oikeuden muutoksiin ennen tapahtumaa tilanteen niitä vaatiessa. Ohjelman lisäksi kaikki normoparkin oheisohjelma ja puuhapisteet ovat parkin asiakkaiden käytössä ympäri viikonlopun.

Perjantai

15:00-17:30 Jonotuksen seuraamista (kommentoitu) Värikkäiden nuorien seuraaminen on melkein yhtä hauskaa kuin linnanjuhlien jono, ja tällä kertaa voit bongata mahdollisesti jonosta myös tuttuja! Jonottamista kommentoimassa on muutama YouTube-julkkis, jotka eivät varmasti tiedä aihepiiristä mitään - kommentaarin laaduttomuus on siis taattu ja varmasti kiinnostava.

17:30-21:00 Tositv-visailuputki Kun jono on saatu purettua, on aika lisätä pakkaan jännitystä. Normoparkin teatterissa pyörii koko perjantai-illan erilaisia tositv-visailuja, jotta omaisesi voi jännittää vaikkapa Haluatko Miljonääriksi tai The Wall Suomen mukana, voittaako joku tuikituntematon tuhansia euroja (ennen veroja)!

21:00-23:30 Nelosen viikonlopun leffaputki - perjantai Mikä kruunaisikaan perjantai-illan paremmin kuin viikonlopun leffaputki? Lisäpalveluna parkissa kiertää tarjoilu teatteriosiolla kaikilla mainoskatkoilla - keittiöön ei tarvitse siis edes vaivautua omin jaloin!

23:30-04:00 Ohjattu kierros Lahden yöelämään Jos omaisesi on joskus miettinyt, millaista on Lahdessa viikonloppuöisin, hän voi nyt kokea sen omakätisesti! Halukkaat osallistujat haetaan Sibben pihasta vanhoilla amerikanraudoilla, joista tuskaisella volyymilla raikaava musiikki siivittää osallistujat Lahden yöelämään. Piipahdus Armaassa ja Wintillä antavat iltaan paikallisväriä, jonka jälkeen Jonen Grillin jono kruunaa illan lahtelaiseen kulinaristiseen nautintoon paikkakuntalaisen iltaelämän saloissa!

Lauantai

08:00-10:00 Salivuoro (ohjattu) Jos aamusali innostaa, parkin ammattimainen henkilökunta auttaa aamulla ohjatun liikunnan pariin! Testiryhmältä saadun palautteen pohjalta vuoro ei kuitenkaan keskity liikuntaan, vaan Instagram-videoiden ja muiden somekuvien taltiointiin kuntosalilaitteissa. Testauksen aikana opimme, että salilla kuntoilua tärkeämpää on taltioida itsensä mahdollisimman usein ja eri laitteissa, ja pyrimmekin nyt opettamaan nämä taidot myös parkin asiakkaille.

10:00-18:00 Ikea-fieldtrip Jos neljä seinää alkaa jo ahdistaa, lähtee parkista myös ohjattu kierros Ikeaan lihapullille ja hodareille lauantaina. (Huom! Parkissa saattaa tapahtua myös paikan päällä kierroksen aikana - tarkkaile ohjelman muutoksia!)

18:00-21:00 Kaikki Vain Elämää -itkut yhteen putkeen Parkin luova tiimi ja tekniikka ovat yhdistäneet kaikki Vain Elämää -itkut yhdeksi, pitkäksi myötävollotettavaksi kollaasiksi, joka näytetään lauantain alkuillassa myötäelettäväksi kaikille.

21:00-23:30 Lahden satama -elämyskierros Lahti-kokemus ei olisi aito ilman sataman iltaelämystä. Niinpä olemmekin varautuneet muutamalla pussillisella virvokkeita lähtijää kohden, ja kaikki halukkaat pääsevät satamaan nauttimaan halutessaan ilta-auringosta ja Desuconin osallistujien väriloistosta. Huom! Päättymisaika on epävarma, sillä poliisi saattaa hajottaa joukon satamasta jo aiemmin. Elämyskierroksen jälkeen lauantai-ilta on parkin asiakkaille vapaata harrastusaikaa!

Sunnuntai

11:00-14:00 Sattuuko päähän? Myötätuntoa ja luontodokumentteja Sunnuntain tukkakivun ja oksetuksen hoitoon olemme varanneet myötätuntoista henkilökuntaa ja Sir David Attenborough:n rauhoittavalla äänellä kommentoituja luontodokumentteja. Tarjoiluun on myös varattu erityisen paljon vähähappoista kivennäisvettä ja mustaa kahvia.

14:00-17:00 "Tahtoisin jo kotia!" - seurapelejä ennen lähtöä Henkilökunta on varannut parkin viimeisille tunneille paljon yllättävää ja ennakoimatonta viihdettä, jotta asiakkaiden mielenkiinto pysyisi yllä siihen saakka, että kotiinlähdön aika koittaa.

Testiryhmän arviot

"Ennen minua aina vähän pelotti päästää Matti tuonne conittamaan, mutta nyt olen ylittänyt pelkoni. Puolisoparkissa on aina turvallinen olo, kun verhot peittävät nuo värikkäät nuoret ja voin keskittyä katsomaan uusinta Täykkärikautta. Tarjoilu pelaa, kapselikeittimellä saa aina vaaleapaahtoiset suhautettua mikäli vähän vahvempaa kahvihammasta kolottaa. Kiitos Desucon!" - Viivi, 28

"Alunperin harmitti lähteä Marja-Tertun kanssa Lahteen kun jää Huutokauppakeisarin uusinnat näkemättä, mutta mitä vielä! Normoparkissahan riitti tekemistä koko viikonlopuksi. Innosta hihkuen pumppasin rautaa ja päristelin amerikanraudalla pitkin Kivistönmäkeä. Kyllähän siinä parit itkut tuli väännettyä kun lähdön aika koitti. Onneksi pääsee taas ensi vuonna uudestaan, piti jo automatkalla varmistaa!" - Taneli, 26

"Itselleni tapahtui pieni pukukriisi, vedenpitävänä markkinoitu maskara ei nimittäin kestänytkään Vain Elämää-koostetta katsoessa. Onneksi pukuhuoneesta löytyi apu ja meikkivastaava osasi korjata tilanteen asiallisesti! Puolison kanssa tuli vähän riitaa paluumatkalla että meneekö auton konttiin Ikeasta shoppaamani uudet Kallaxit vai hänen ostamansa jättimäinen Alpakka-pehmolelu." - Kiia-Katariina, 24

"Lihamuki jäi mieleen. En ole tosin varma, johtuiko seuraavan aamun olotila siitä vai pienpanimokeskustelupiiristä Armaassa. Onneksi vessoja kuitenkin riitti ja henkilökuntakin toi lisää paperia. Hauskaa oli silti." - Jani-Petteri, 31

"Siis apua mä oon niin ilonen että kaiken sai gluteenittomana!!! Elämyskierros oli mahtava, onneks tuli pakattua vähä sporttisemmat trikoot ja vanssit messii. <3 Tuli snäppäiltyyki pari kuvaa auringonlaskusta Vesijärven yllä, kaverikuvii kans. Skoudet vähän latisti tunnelmaa mut ens kerral sit osataa varoo ;)<3" - Janina-Yessica, 21

"sori ei pysty puhuu. pistäkkö sitä dokkarii vähä pienemmälle hei. v***u et sattuu." - Jere, 32

"Jonotuksen seuranta oli lempiohjelmani. En ole ollut kovin mielissäni siitä että poju-yde lähtee yksin viikonlopuksi puolialastomien cossibeibejen keskelle ja nyt minulla on mahdollisuus vahtia häntä ja pitää huoli että hän nukkuu yönsä siellä missä pitääkin, eli minun vieressäni! Minua ei piirretyt tai naamiaisasut kiinnosta niin mieluummin vahdin miestäni täältä normaalien ihmisten keskuudesta." - Iida, 29

Kommentit

Anonyymi
Olenkin pitkään miettinyt ja harmitellut, miksei Desucon palvele normokävijöitään, vaikka mekin maksamme täyden hinnan lipuista. Kyllä animetapahtuman pitää tarjota ohjelmaa aivan kaikille! Kiitos tästä 😍
Kitsuneko
Onko tää joku aprillipila?? XD

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!