Desucon 2019 taidekujakartta on julkaistu!

Kirjoittanut
Nani

Hyvää alkanutta Desukuukautta kaikille! Enää pari viikkoa jäljellä kunnes kesän Desucon polkaistaan taas käyntiin Sibeliustalolla. Tapahtumaa odotellessa voitte tutustua juuri julkaistuun taidekujakarttaan ja taiteilijoiden esittelyihin. Tällä kertaa taidekuja sijaitsee aivan uudella paikalla Metsähallin ensimmäisessä kerroksessa. Luvassa on paljon taidetta jokaiseen makuun, sillä kujalla on eri päivinä eri taiteilijat. Tervetuloa tutustumaan taidekujan antiin!

Pääset tutustumaan taidekujalaisiin tästä linkistä!

Taidekuja on avoinna:

Lauantai 10-18
Sunnuntai 10-16


Kuva: Ilona Vanhakartano

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!