Lipunmyynti Desuconiin alkaa 3.3. kello 18:00!

Kirjoittanut
Desu-kun

Päivät pitenee, kevät saapuu ja yhä lumisen Vesijärven horisontissa siintää myös Desucon! Lipunmyynti kesän Desuconiin avautuu viikon päästä torstaina 3.3. kello 18:00! Lipunmyynnin yhteydessä avaamme myös lattiamajoituspaikkojen myynnin.

Saatavilla tulee olemaan ainoastaan koko viikonlopun lippuja, eli yhden päivän lippuja ei ole myynnissä. Lipun hinta on 33 euroa. Erillisiä toimitus- ja käsittelykuluja ei ole. Liput ovat sähköisiä PDF-lippuja, jotka voit joko tulostaa itse omalla tulostimellasi, tai näyttää lipun puhelimesta tai tabletista. Huomaathan, että tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Tilauksen rajoituksena on 5 lippua/tilaus.

Tapahtuma järjestetään 17.-19.6.2022 tuttuun tapaan Lahden Sibeliustalolla. Vuoden 2022 Desucon on kolmipäiväinen. 

Lue ohjeet ja kaupan ehdot huolellisesti ennen kuin ostat lippusi DesuKaupasta. Lipun ostamiseen tarvitset DesuProfiilin. Nopeuttaaksesi tilaamista sinun kannattaa tehdä profiili jo etukäteen.

Voit tutustua tarkempiin ohjeisiin tästä.

 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!