Kiitos Desuconista! Vastaathan palautekyselyyn

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon 2022 on viimein päättynyt ja haluamme kiittää teitä kaikkia, jotka saavuitte takaisin Sibeliustalon tuttuihin puitteisiin - aivan kuin olisi kotiin palannut! Kaksi vuotta on kulunut kuin hujauksessa nyt kun Desucon on jälleen Sibeliustalolla ja pääsimme viikonlopun aikana nauttimaan jopa klassisesta Desusäästä (eli viilentävästä tihkusateesta). 

Tänä kesänä kokeilimme uusia asioita: meidokahvila siirtyi Piano Paviljonkiin ja ajanvaraus tapahtui ainoastaan verkossa ennakkoon; taidekuja ulottui kahdelle eri parvelle ja saimme käyttöömme uuden, Metsänhaltija-nimisen tilan Kongressisiiven päädystä, jossa Mahjong ja go olivat. Kaikenlaisia pieniä valuvikoja on tullut vastaan, kun olemme karistelleet coninjärjestämisestä pölyjä pois, mutta toivottavasti ne ei ole vaikuttaneet conikokemukseen huonolla tavalla - ja jos ovat, niistä kannattaa antaa palautetta meille!

Kaikista parasta on kuitenkin ollut nähdä ihmisten iloisia kasvoja, kuunnella hyviä luentoja ja nähdä, että ihmisillä on vaikuttanut olevan hauskaa Desuconissa. Tämä oli poikkeuksetta paras Desucon kahteen vuoteen!

Jos joku ohjelma jäi välistä, voit palata Desuconin tunnelmiin välittömästi - viikonlopun ohjelma julkaistaan Desuconin Youtube-kanavalla (klikkaa tästä).

Vastaathan palautekyselyyn ja auta meitä tekemään tulevista Desuconeista entistäkin parempia!
Palautekyselyyn pääset klikkaamalla tästä

Nähdään taas seuraavassa Desuconissa! 

Kuva: nizku

Kommentit

Anonyymi
Pliis laittakaa joku työntekijä ohjaamaan taidekujan jonottajia nii siel pääsis liikkuu ja olis selkeä kulkusuunta
ninni.vanhanen
Olen samaa mieltä!
Anonyymi
Taidekuja johonkin väljempään tilaan, se on yleensä suositumpi kuin myyntipöydät ja aivan liian ahtaassa tilassa
Anonyymi
Taidekuja olisi hyvä siirtää tilavampaan tilaan, jossa ostajilla ja niillä jotka vain haluavat tsekata mitä pöydillä on, olisi mahdollista esim. Kiertää pöydät ympäri eikä kääntymään u-käännöstä aiheuttaen sumia.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!