Rannekkeiden lunastus alkaa perjantaina kello 15:30

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon on melkein täällä!

Rannekkeiden lunastus alkaa perjantaina kello 15:30 sään salliessa Sibeliustalon pääovien edessä tai Desusään sattuessa Sibeliustalon aulassa. Ranneke toimii pääsylippunasi tapahtumaan läpi viikonlopun. Huomaathan, että tapahtuman ovet avataan perjantaina kello 17:00. Rannekkeiden lunastus jatkuu  aina kello 21:00 asti, jonka jälkeen lunastus siirtyy infoon. Mikäli saavut kello 21 jälkeen, järjestyksenvalvojat saattavat sinut ovelta infotiskille.

Lauantaina rannekkeiden lunastus tapahtuu säävarauksella ulkona kello 10:00-16:00 ja tämän jälkeen tapahtuman infotiskillä.

Ota lippusi mukaan tapahtumaan. Lipun tilaajan ei tarvitse olla sama henkilö kuin lipun käyttäjä, eli lipussa mainitulla nimellä ei ole lunastustilanteessa merkitystä. Tapahtuma on K-18, joten valmistauduthan todistamaan ikäsi ovella. Kun tulet lipunvaihtoon, otathan lipun valmiiksi esiin. Mikäli näytät lipun puhelimestasi, säädäthän sen kirkkauden maksimiksi.


Tapahtuma on loppuunmyyty, eikä ovella myydä lippuja.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!