Työvoimahaku Desucon 2022 -tapahtumaan on nyt avattu!

Kirjoittanut
Desu-kun

Kuutteja, minun Desuconissani? No ehkä sata!

Haku kesän 2022 Desuconin työvoimaksi on nyt avattu! Työvoimahaku on avoinna läpi helmikuun 1.2. 2022 alkaen aina 28.2.2022 asti.


Hae mukaan työvoimaksi Kompassin kautta!

 

Jokainen con tarvitsee vapaaehtoistyöntekijöitä. Vapaaehtoiset hoitavat monenlaisia töitä, joita ilman conin rattaat eivät pyörisi: työvoimana saatat päästä esimerkiksi päivystämään infoon, pyörittämään narikkaa, täyttämään vesipisteitä, huolehtimaan yleisestä siisteydestä, lipunmyyntiin tai roudaamaan tavaroita. Valokuvaajat pyörivät conipaikalla taltioiden tapahtumia. Järjestyksenvalvojat puolestaan huolehtivat yleisestä järjestyksestä ja conikävijöiden turvallisuudesta. Työntekijänä ei tarvitse osata ydinfysiikkaa - riittää, että olet innostunut ja haluat tehdä Desuconista parhaan mahdollisen kesäconin!

Työvoimaan kuulumisesta seuraa luonnollisesti joitakin etuja. Ensinnäkään työntekijän ei tarvitse maksaa pääsymaksua coniin. Lisäksi heille varataan erityinen työntekijämajoitus perjantai- ja lauantaiyöksi (voit tietysti nukkua muuallakin, jos vain haluat). Työvoimalla on myös pääsy järjestäjien takahuoneeseen eli green roomiin, jossa voi vain rauhoittua tai nauttia paikan päälle varattuja virvokkeita ja naposteltavaa. Työntekijöille tarjotaan myös lämmin ruoka kaikkina kolmena päivänä. Työvoimana pääset siis kurkistamaan kulissien taakse ja conbudjetin kurissa pitämisen lisäksi kuutteilun parhaita puolia onkin, että siinä näkee, miten conit todella tehdään. Monen conijärjestäjän kipinä tähän touhuun on alun perin syttynyt kuutteillessa! Väheksyä ei voi myöskään sitä, miten tutustut takuuvarmasti uusiin huippukivoihin tyyppeihin. 

Minimityöaika on kaksitoista tuntia, joiden sijoittelussa otetaan tietysti omat toiveesi huomioon. Valokuvaajien ja järjestyksenvalvojien työvuorot poikkeavat tästä ja määräytyvät lopullisen työntekijämäärän perusteella. Työvoiman asu on vapaa, mutta otathan huomioon, että kaikkein hankalimmat cosplayasut saattavat vaikeuttaa itse töiden hoitamista, eivätkä siksi ole suositeltavia. Alaikäraja työvoimaksi hakiessa on 18 vuotta.

 

HUOM! Jos kuulut johonkin seuraavista työvoima- tai sidosryhmistä, älä hae normaalin työvoimahakulomakkeen kautta. Saat lisäohjeita ilmoittautumiseen vastaavaltasi.

 • Pelisali
 • Pääsali
 • Rytmipelit
 • Go
 • Mahjong
 • Kirpputori
 • AV-tekniikka
 • Logistiikka
 • DesuTV
 • Karaoke
 • Valokuvaus

Kommentit

Anonyymi
Miten koronapassi?
Antti "Ana" Myyrä
Hei!

Kiitoksia kysymyksestä. Täysin tarkkaa vastausta on hankala antaa kun tapahtumaan on vielä useampi kuukausi ja koronapassin tulevaisuus on tällä hetkellä Valtioneuvoston käsissä. Yleisesti voimme kuitenkin linjata.

Mikäli Desuconin aikaan koronapassi on Suomessa vielä yleisesti käytössä, tulemme sitä edellyttämään sekä kävijöiltämme, ohjelmanpitäjiltämme että työvoimaltamme. Ennen passin jäädytystä sitä edellyttivät kaikilta kävijöiltään myös tapahtumapaikkamme Sibeliustalo ja iltabilepaikkamme Mössö, joten päätös ei ole edes yksin meidän käsissämme.

Desucon kannattaa vahvasti asiantuntijoiden näkemyksiin pohjautuvaa suhtautumista koronapandemiaan ja tämän vuoksi suosittelemme rokotusten ottamista kaikille niille joille se on mahdollista. Mikäli et ole vielä hankkinut koronarokotuksia, suosittelemme vahvasti hakemaan ensimmäisen rokotuksen. Mikäli toinen on jäänyt välistä, kannattaa lähteä rokottautumaan toisen kerran. Myös kolmas rokote on nykyohjeistuksen mukaisesti hyvä ottaa jos toisesta annoksesta on kulunut yli 5 kuukautta. Näin mahdollistat itsellesi parhaan mahdollisen conikokemuksen ja pääset varmasti mukaan mikäli joudumme kesäkuussa vielä koronapasseja tarkastamaan.
vili.elonsalo
Sibeliustalolla oli jokui remontti viime vuonna, mutta kai se on jo ohi.
Anonyymi
Onko linpunmyynnistä vielä mitään tietoa? Voiko coni peruuntua vielä koronan takia?

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!