Meidokahvilan uudet tuulet - uusi sijainti ja nettiajanvaraus!

Kirjoittanut
Nimu
Kuva © Matias Tukiainen

Desuconiin on enää alle kolme viikkoa jäljellä, ja viimeistään tässä kohtaa on hyvä miettiä, mitä sitä conissa tekisikään. Mikäli mielesi halajaisi meidokahvilaan, kannattaa tämä uutinen lukea tarkkaan, sillä Kira Kira Sweets Café on edeltäjistään hieman poikkeava!

 

Ensimmäinen iso muutos on, että Desuconissa 2022 pääsee meidokahvilaan ainoastaan nettiajanvarauksella. Tällä muutoksella vältymme turhalta jonottamiselta, eikä tarvitse pelätä että monen tunnin jonottamisesta huolimatta ei pääsekään meidokahvilaan koska se ehti mennä kiinni ennen omaa vuoroasi.

Tuttuun tapaan tapahtuman lauantaina ja sunnuntaina klo 10 tarjolle tulevat kyseisen päivän ajat, mutta tällä kertaa niiden varaamista varten tarvitsee kirjautua DesuProfiililla Desuconin sivuille. Suosittelemme siispä varmistamaan jo nyt, että DesuProfiilisi tiedot ovat ajan tasalla, ja että sinne on täytetty vähintään nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Ajan peruuttaminen on myös mahdollista, jolloin kyseinen aika menee uudelleen jakoon. Tarkemmat tiedot ajan varaamiseen löydät lähempänä tapahtumaa meidokahvilan sivuilta.

 

Piano ulkoa

 

Toisena isona muutoksena on meidokahvilan uusi sijainti, sillä tällä kertaa löydät meidokahvilan Piano Paviljongista. Vesijärven rannassa sijaitseva Piano Paviljonki on oiva paikka tulla rauhoittumaan conivilskeen keskeltä. Mikäli eksyt meidokahvilan aiempaan sijaintiin, näet Pianon katsomalla ulos Lastun ikkunasta - pitkälle ei siis ole muutettu. Pääset helpoiten lauantaina ja sunnuntaina Sibeliustalolta Pianoon kulkemalla Lastun terassille johtavasta ovesta ulos, sitten oikealla olevaa ramppia alas ja suuntaamalla siitä vasemmalle kohti Vesijärveä, jolloin Piano Paviljonki näkyy edessäsi.

 

Sibeliustalon kartta, 1. kerros

 

Toivottavasti odotatte yhtä paljon uudistunutta meidokahvilaa kuin Desuconin meidot ja butlerit! Nähdään Kira Kira Sweets Caféssa!

Kommentit

Anonyymi
Olisiko meidoksi tai butleriksi pääseminen edellyttänyt vähintään ylioppilas tutkintoa? Kun ajatellee suurimalla osalla japanilaisella meidolla olevan tämä tutkinto tausta.
Hime
Meido tehtäviin ei tarvita minkään sortin ylioppilas tutkintoa :3
Ammatillinen tutkinto on aina hyväksi mutta ei eivät ole pakollisia. #kokemista
Anonyymi
Ajattelin ylioppilas taustan olevan sopivampaa, kun se on sivistävä koulutus eikä Japanissa oikein tunneta ammattikoulu systeemiä.
Anonyymi
Itsehän pitäisin sopivampana, että Desuconissa olisi dosenttikahvila.
Anonyymi
Suurinmalla osalla meidolla/butlerilla näytää olevan kuitenkin akteemista taustaa eikä niin ammatillista.
Anonyymi
En tiedä itse ketään meidoa ja/butleria jolla olisi vain ammattikoulu tausta. Kaikilla näyttää olleen vähintään lukio tausta.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!