Tapahtuma

Sibeliustalolla järjestettävä Desucon 2020 on peruttu vallitsevan korona-epidemian vuoksi. Tiedotteen tapahtuman peruuntumisesta voit lukea täältä.


Järjestämme samana viikonloppuna, 12.-14. kesäkuuta 2020 verkkovälitteisen DesucOnline-tapahtuman, jonka kaikki sisältö toteutetaan verkossa. DesucOnline 2020 on pääsymaksuton ja ikärajaton.

DesucOnlinen puheohjelma ja muu sisältö julkaistaan nettisivuilla ja Desuconin sosiaalisessa mediassa lähempänä tapahtumaa.

 


Päivitämme nettisivujamme ja lisäämme tietoja tapahtuman lähestyessä. Mikäli et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan kysymykseen sivuiltamme, ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen desucon@desucon.fi. Uusimmat tiedot DesucOnlinesta saat nettisivujen uutisista, Facebook -sivultamme ja Twitter -tilimme kautta.

DesucOnlinea järjestää Kehittyvien conien Suomi ry. Tapahtuma järjestetään vapaaehtoistyönä harrastajavoimin, pilke silmäkulmassa mutta ammattimaisella otteella. Yhdistys on voittoa tavoittelematon organisaatio ja tapahtuman tuotot käytetään tapahtumien järjestämiseen.