Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Kuvauspalvelu ja photoshootit

Laadukkaan ohjelman, upeiden tilojen ja ystävällisen henkilökunnan lisäksi Desucon Frostbite tarjoaa erityisesti cosplayharrastajille cosplayta tukevia palveluita.

Cosplay-kuvauspiste

Useimmissa Suomen animetapahtumissa tutuksi tullut Cosplay Finland Tourin studiokuvauspalvelu palvelee myös Desucon Frostbitessä! Kuvauspisteellä sinua palvelevat CFT:n ammattitaitoiset valokuvaajat ja korkeatasoinen valokuvausstudio.

(C) 2011 Miika Ojamo

Kuvauspiste sijaitsee toisessa kerroksessa animekaraoken vieressä, ja parhaiten sinne pääsee nousemalla narikan vieressä sijaitsevat portaat ylös. Kuvauspiste on auki molempina päivinä kello 10-16.

Kuvauspalvelun käyttö on maksutonta. Siellä otetut kuvat löydät Anikin kuva-arkistosta tapahtuman jälkeen n. kahden viikon kuluessa. Kuvattavaksi voi tulla yksin tai porukalla - studioon on joskus mahdutettu jopa yli 20 hengen ryhmiä!

(C) 2011 Santtu Pajukanta (C) 2011 Santtu Pajukanta

Lue CFT:n blogista vinkit kuvauspisteellä käyntiin!

 

Cosplay-photoshoot

Cosplay-photoshootille varaat itsellesi conin aikana kuvausajan ja kuvaajan. Kuvausaika on noin tunnin pituinen ja sen puitteissa on mahdollista saada erinomaisia kuvia puvustaan. Photoshoottipalvelun kuvaajat ovat kokeneita cosplaykuvaajia ja voivat halutessasi ohjata sinua myös poseerauksessa.

(C) 2010 Taika Suomela (C) 2014 Jennina Pitkälä

Pukuusi sopivan kuvausympäristön teemaa kannattaa miettiä jo etukäteen, jotta aikaa kuvaamiseen jää enemmän. Sibeliustalon lähettyvillä on järvimaisemaa, hiekkakenttää, asfalttipihaa, urbaania asutusta ja vihreätä (talvisin toivottavasti valkoista) luontoa. Sibeliustalon sisällä on mahdollista hyödyntää kuvissaan Metsähallin avaruutta, suuria ikkunoita ja muita teemaan sopivia sisätiloja. Katso kartasta kuvauspaikkoja ja esimerkkikuvia!

Photoshoottipalvelun kuvausajat ja kuvaajat tulevat varattaviksi muutamaa viikkoa ennen tapahtumaa. Kannattaa siis seurata sivuja tarkasti ja varata oma aika mahdollisimman nopeasti - shoottipalvelu on aiempina vuosina ollut hyvin suosittu.

Photoshootit ovat maksuttomia. Niiden parhaat kuvat tulevat esille Desuconin galleriaan ja sieltä voit löytää myös aiempien vuosien kuvaajien otoksia.

Photoshootteja ja kuvauspalvelua koskevat kysymykset voi ennen tapahtumia jättää osoitteeseen valokuvaus@desucon.fi.