Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Taidekuja

Tule myymään taidekujalle!

Desuconista tuttu taidekuja palaa viileämpänä kuin koskaan! Desucon Frostbiten taidekujalla kaikentasoiset taiteilijat voivat myydä omia tuotoksiaan muille conikävijöille. Valikoimaan voi kuulua originaalitöitä taikka niiden printtejä, omakustanteita, kirjanmerkkejä, pehmoleluja, pinssejä, paitoja ja niin edelleen! Vain taivas on rajana! 

Taidekuja löytyy tutusta paikasta Metsähallin alemmalta parvelta (toinen kerros). Muista tutustua taidekujan sääntöihin ja vinkkeihin!

Taidekuja on avoinna tapahtuman aikana lauantaina 11-18 ja sunnuntaina 9-16.

Huomioithan että molempina päivinä myymästä tulevat löytymään täysin eri myyjät! 

Taidekujan aukioloajat

Lauantai: klo 11:00 - 18:00
Sunnuntai klo 9:00 - 16:00

 

Desucon Frostbite 2016 taidekujakartta

 

 

Lauantai

Pöytä 1: Puff ja Rinkula

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

 

Pöytä 2: Annika Pepita

Olen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja, joka tekee värikkäitä teoksia taianomaisista eläimistä. Myynnissä mm. taide printtejä, sarjakuvalehtiä ja postikortteja!

Pöytä 3: Huopa

Luvassa muunmuassa miekkapoikia, kouluidoleita ja metsästäjiä! Lisäksi pöydältä löytynee myös muutama pieni itsetehty koru ja tilpehööri.

Pöytä 4: Sanmagumo

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 5: Late ja Kurre

Myyn fanitaidetta eri peli- ja animesarjoista. Pöydältä löytyy muun muassa erikokoisia printtejä sekä tarroja.

Myyn pääasiassa printtejä ja tarroja eri sarjoista ja peleistä.

Pöytä 6: Jalina "Chiheiko" Kiintola

Kukkaloistoa talven keskellä! Pöydältäni löydät romanttis-henkisiä kukka-aiheisia koruja, kuten korviksia, riipuksia ja sormuksia, joilla korostat niin sisäistä kuin ulkoistakin naiseuttasi. Tervetuloa tutkimaan!

Pöytä 7: suikka ja Espe

Oma tarjontani pöydällämme sisältää fanarttia useista eri fandomeista (Haikyuu!!, One Punch Man, Touken Ranbu, Osomatsu-san jne.) mm. printteinä, postikortteina, kännykkäkoruina ja tarroina.

Pöydästämme löytyy piirtämiäni A4- ja A5-printtejä, sekä suloisia lintuaiheisia postikortteja. Lisäksi jälleen myynnissä jatkosota-aiheiset tarratytöt, joihin liittyvästä sarjakuvasta olet tervetullut kuulemaan lisää!

Pöytä 8: endrae ja Rusalkai

Laajasti eri kokoisia printtejä, charmeja, kirjanmerkkejä, pinssejä, sekä tarroja niin länsimaalaisista, kuin aasialaisista lähteistä. Paino erityisesti videopeleillä, mutta fanituotteita löytyy myös mm. animaatiosarjoista.

Tarjolla on printtejä ja tarroja uudemmista ja vanhoista ja nostalgisista sarjoista ja peleistä!

Pöytä 9: Hanny

Pöydältäni löytää enimmäkseen fanitaidetta mm. JJBA, Hunter x Hunter, Osomatsu-san, Pokémon yms. Myös pinup sekä K-18 materiaalia.

Pöytä 10: Eve Ruottinen

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 11: Salli "Aviala" Loikkanen

Esittelen peliprojektiani Skyfishiä. Lisäksi myyn mm. lolita-tyylisiä asusteita, tarroja, maalauksia sekä omakustannesarjakuvia.

Pöytä 12: Impalae

Eläinteemaisia printtejä, tarroja sekä postikortteja!

Pöytä 13: Han Mäki

Pöydästäni löydät lähinnä anime- ja peliaiheisia fan-art printtejä, avaimenperiä, sculpey-figuureja ym. jännää :) Figuureita koitan tehdä hahmoista joista ei oheistuotteita muuten juuri löydy! Tulkaa rohkeasti moikkaamaan!

Pöytä 14: Gomimushi

Postcards, prints, cellphone charms, badges and keychains of fanart and original art. Fans of guro/gore, Tokyo Ghoul, HxH and Love Live might find things to buy here!

Pöytä 15: Reinss

Myyn printtejä ja kirjanmerkkejä, suurimmaksi osaksi originaalikuvia mutta myös vähän fanarttia mm. Touhousta. Twitterissäni enemmän tietoa että käykää katsomassa!

Pöytä 16: TurqouiseInk ja Sjoha

Pöydältäni löytyy printtejä, kortteja, tarroja ja pinssejä eri fandomeista!

Printtejä, kortteja ja tarroja joita koristavat nätit tytyt, muhkeat hiukset, haltijat ja sarvipäät.

Pöytä 17: EsmaelJ

Fan-artia ja hauskoja omia hahmoja.

Pöytä 18: Pihlajakoto

Tarjolla on asusteita Dollfie Dreameille ja vastaavan kokoisille BJD nukeille. Pöydältä löydät alusvaatteita, pipoja, lapasia sekä muita sekalaisia asusteita.

Pöytä 19: Cai J

Printtejä, kirjanmerkkejä ja tarroja eri sarjoista, pääpainotuksena erityisesti Umineko ja Fate ja muutama OC-tuherrus löytyy myös. Moikkaamaan saa myös tulla!

Pöytä 20: Mira "Mimeklou" Moisio

Pääteemoina voisivat olla Jojot, Luolat & Lohikäärmeet, kissat, sekä sekalainen oma setti. Paikalta löytää tietysti myös itse tekijän, joka juttelee mielellään aiemmin mainituista aiheista!

Pöytä 21: Meg

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 22: Lintufriikki

Pöydältäni voit löytää printtejä, tarroja ja kortteja videopeleistä ja animesta. Tarjolla muun muassa Jojoa, Team Fortressia ja One Punch Mania!

Pöytä 23: Kahvikirahvi

Myyn mm. printtejä ja tarroja itselleni rakkaista sarjoista. Piirrän myös tilaustöitä paikanpäällä!

Pöytä 24: Iida "Damatris" Reitti

Omakustannesarjiksia, printtejä niin sarjoista kuin omista aivoituksista, magneetteja ja tilaustöitä. Mahdollisesti kaikkea muutakin kivaa tulee pöydästä löytymään.

Pöytä 25: Reshi ja Anni "kogasana" Pötrönen

Tarjontaani kuuluu mm. Persona, Pokemon ja Love Live-aiheisia tuotteita, käyttötavaroista printteihin ja tarroihin. Saa tulla myös vaan jutskailemaan animuista ja mangoista (´。• ω •。`)

Tarroja ja printtejä, sekä sarjakuvaa.

 

Sunnuntai

Pöytä 1: Vaenrahu

Pöydältäni löydät pussukoita, kortteja, magneetteja ja tarroja. Aiheina on mm. Doctor Who, Gravity Falls ja söpöt eläimet!

Pöytä 2: Vilma Aro

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 3: Shinberries ja Mirella Bon

Pöydältäni tulet löytämään peli- ja animeaiheisia printtejä ja tarroja. Sarjoja löytyy moneen eri makuun ja harkinnassa ovat myös käsinpiirretyt pienet tilaustyöt.

Sekalainen valikoima peleistä piirrettyihin ja printeistä kangaskasseihin.

Pöytä 4: Raito

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 5: Kailin

Myyn fanarttia, kortteja sekä pieniä julisteita.

Pöytä 6: Mirva Kontio (Miru Kuma Crochet)

Pöydältäni löytyy mm. pupuversioita monista pokemoneista ja muita lonkerollisia amigurumeja, sekä käsintehtyjä hiuskoruja, joiden inspiraatiot vaihtelevat japanilaisesta katumuodista pikselitaiteeseen. Tervetuloa!

Pöytä 7: Captaingalaga ja Marblebrain

Pöydästä ja pöydän alta löytyy fanarttia niin printtien, pinssien, tarrojen kuin myös charmien muodossa. Piipahda halutessasi myös tilaamaan paikanpäällä piirretty commission ja selaamaan Inktober'15:n satoa!

Myynnissä on printtejä, tarroja ja kirjanmerkkejä. Valikoimasta tulee löytymään paljon fanitaidetta, aiheina mm. JoJo’s Bizarre Adventure ja Dragon Age.

Pöytä 8: Gaikage ja Linda "AleKaiLin" Hakkarainen

Myyn suurimmaksi osaksi fanitaidetta mm. animesta ja peleistä. Pöydästä löytyy printtejä, tarroja, avaimenperiä ja kaikkea muuta pientä kivaa!

Pöytä 9: Ina "YumiKoyuki" Dolk

Pöydältäni löytyy erityisesti videopeleistä pitäville asiakkaille printtejä, kortteja, tarroja, avaimenperiä, yms.

Pöytä 10: Onodaku

Jos pastellinsävyiset tavarat kiinnostavat, tule ihmeessä käväisemään DakuDaku-pöydän luona! Täältä löytyy innoittavia printtejä ja kortteja, söpöjä tarroja, kangaslaukkuja, jotka saisivat kaikki kaverisi kateellisiksi ja avaimenperiä, jotta voit aina kantaa mukanasi palan anime-fanitustasi!

Pöytä 11: Fuugis ja Fisukenka

Jos esimerkiksi alpakat, Splatoon tai Zelda -pelit ovat mieleesi,tervetuloa vilkaisemaan sunnuntaina pöydän nro 11 tarjontaa!

Pöydältäni löytyy fanitaidetta peleistä ja anime sarjoista sekä originaali taidetta. Tulkaa nappaamaan Saitaman kaljunkiiltävät tarrat itsellenne ja antamaan suurille ( miehisille ( ͡° ͜ʖ ͡°)‎ ) julisteille uusi koti~ ★

Pöytä 12: mimu ja qpeura

Hei! Myyn suurimmaksi osaksi One Piece- ja Steven Universe-aiheisia töitä kuten tarroja ja pinssejä. Myös jotain peliaiheisia töitä löytyy!

Pöydältä löytyy muun muassa paljon erilaisia tarroja, printtejä ja kirjanmerkkejä monista eri sarjoista, ja halukkaat voivat napata mukaansa myös originaalia arttia!

Pöytä 13: Elena Varg

Söpöt octot palaavat, mutta tällä kertaa pöydältäni löytyy myös villasukkia!

Pöytä 14: eschellan

Tarjolla fani- ja originaalitöitä & tarroja ᵔᴥᵔ) Avaan myös tilaustyöt, kysy lisää!

Pöytä 15: Erika "ULTINEET" Jensen-Eriksen ja Fanni "ufuuguu" Kestilä

Lähinnä videopelipainotteista fanarttia, mutta myös animeaiheisia printtejä saatavilla sekä nopeita paikanpäällä tehtäviä tilaustöitä! Luvassa mm. JoJoja, miekkapoikia ja laivatytyjä.

Traditionaalisella tavalla tehtyjä töitä eri sarjoista esim. Princess Tutu, One Piece ja Touken Ranbu. Nopeita tilaustöitä saattaa myös irrota.

Pöytä 16: Susanna "Vieroksuja" Korpi, AlmondFeather ja Maija the Bee

Printtejä ja pinssejä sarjoista ja peleistä kuten Gravity Falls, Rick and Morty, Supernatural, Steven Universe ja Sly Cooper.

Printtejä, tarroja ja muuta mukavaa.

Printtejä, tarroja ja muuta sellaista kivaa.

Pöytä 17: vvisti ja Aivomata

Todennäköisesti hyvin JoJo-painotteisia printtejä, tarroja ja kangaskasseja luvassa.

Pelipainoitteinen fanart ja originaalit työt.

Pöytä 18: Maarit Kauppinen ja Sini "Alfa" Handolin

Löytyy printtejä, erilaisia huovasta tehtyjä mini-pehmoleluja ja pinssejä. Tervetuloa!

Mukavia heräteostoksia kaikista galakseista tulleille ;D

Pöytä 19: Kia"Cattu" Soini, Aino NuuttisEmmi "Ayupun" Salo

Printtejä, tarroja, kangaskasseja ja söpöjä eläintyttöjä. Originaalihahmoja, -töitä ja muutama fanartkin saattaa nurkasta löytyä.

Pöydästäni löytyy fanitaidetta printteinä ja tarroina mm. Love livestä, touken ranbusta ja jojosta. Tule ihmeessä moikkaamaan ja jutustelemaan mukavia. Voin ottaa myös comissioneita paikan päällä.

Tarjolla isoja lihaksikkaita miehiä ja söpöjä pieniä tyttöjä ☆ Toivottavasti löydät itsellesi mieluisia printtejä!

Pöytä 20

Lisää tietoja lähempänä tapahtumaa!

Pöytä 21: Impopentti

Myyn tietokoneella ja käsin piirrettyjä fanartteja ja originaaleja töitä, postikortteja, tarroja ja pinssejä animefaneille. Suurin osa töistä sisältää söpöjä tyttöjä (koska taikatytöt on edelleen se juttu).

Pöytä 22: Pitte

Pöydältämme löytyy tarroja, pienlehtiä ja erikokoisia printtejä enemmän tai vähemmän ajankohtaisista aiheista. Kysy myös tilaustöistä!

Pöytä 23: Julia "Pakastinprinssi" Julin

Printtejä ajankohtaisista sarjoista ja tarroja.

Pöytä 24: Henni  "gagakuma" Korhonen

Pöydältäni tulee löytymään pääasiassa fanartia kahden kokoisina printteinä, tarroina sekä kirjanmerkkeinä. Johtavina sarjoina mm. One Piece ja Dragon Age.

Pöytä 25: Paperiapina

Kortteja, printtejä, Wurr-nimistä omakustannesarjakuvaa, sekä mahdollisesti muuta pikkusälää.

 

MOCOMOCO
Hobby Link Japan