Työvoimahaku on alkanut - aikaa vain 2 viikkoa!

Kirjoittanut
Japsu

Työvoimahaku Desucon Frostbiteen on alkanut. Huomaathan, että työvoimahaku on auki vain noin kaksi viikkoa! Työvoimahaku päättyy sunnuntaina 4. lokakuuta kello 23:59.

Uutena asiana Desucon Frostbiten työvoimahaku tapahtuu Traconista tutulla Kompassi-sivustolla. Voit kirjautua Kompassiin nyt myös Desuprofiilillasi.

Ilmoittaudu vapaaehtoistyöhön Desucon Frostbiteen
Lue lisää vapaaehtoistyöstä Desucon Frostbitessä

Kommentit

Anonyymi
Haluaisin sanoa ja kysyä yhden tärkeän asian:

Tulisin mielelääni vapaaehtoistyöhön, mutta kun Suomen conien lakki on ihan perseestä, kun nämä eivät voi evätä lippu tai estää kiussalisen tai häiriköivän henkilön tuloa coniin.

Itseäni on häiriköinyt silloin tällöin eräs sika joka vielä pyörii lähes kaikkissa coneissa minne minä menen. Jopa kaukaisemissakin.

Jotten kysynpä; miksette voi antaa vapaaehtoistyöläsillenne oikeutta estää toisen pääsyä coniin? Se voisi tehdä conin käyneistä turvalisempaa, sillä sammala työtekijä voisi estää sinne pääsyn joidenkin jotka oikeasti vaan häirköi conissa.ja koitavat pilata toisten coni fiilisten. Joo, ei voida estää vain yhden ihmmisen henkilökohtaisesten ongelmien takia kenekään pääsyä, mutta miltä teistä tuntuisi jos teidän käviöistä puolet on häirköitä tai jotka tulee teitä varaan härnää ja luulisin, että työ hakuja teille tulisi ennemmän, kun anatte lisää oikeuksia näille. Samoin conia pystyisi arvostamaan ennemmän tälläisestä toimesta.
Anonyymi
Hei nyymi - okei jos kuvitellaa et sulle annettaisiin oikeus antaa toisille ihmisille porttikielto coneihin niin mikä estäis näitä tyyppejä antamasta sulle porttikieltoa? Mistä joku Desu tietää että ootko sinä se häirikkökiusaaja vai se toinen? Kumpi saa porttikiellon? Mä veikkaan että joko pysytte kumpiki poissa tai sit kumpikin saa tulla paikalle. How simple is that. Jos Eevertti ja Tuutikki tappelee niin äiti ei aina tiedä kumpi alotti ja kuka on syypää. Eikä kukaan halua coniin joka voi kieltää tietyiltä kävijöiltä pääsyn ihan vaan koska naama ei miellytä. Cons for everybody.
Vepstrouble
anonyymi 2: Toi anonyymin kuvaama tilanne ei kyllä kuulosta siltä että conibänni ihan vaan koska "naama ei miellytä". Tietääkseni, siinä missä jokaisella on oikeus ostaa lippu naamaan, sukupuoleen, uskontoon, seksuaaliseen suuntaumukseen jne jne katsomatta, on jokaisella myös oikeus nauttia tapahtumasta kokematta sen aikana ahdistelua, häirintää yms yms. Mikään syy ei oikeuta toisten coninvieton pilaamista sopimattomalla käytöksellä. Se, että yksi henkilö saisi conibännin vaikka tietyksi ajanjaksoksi johtuen asiattomasta käytöksestä USEAMMASSA tapahtumassa olisi vain täysin oikeudenmukainen ratkaisu. Tai vähintään antaa tälle henkilölle varoitus, joita kartuttamaan tarpeeksi seuraa conibänni. Desuconin ei tietääkseni olisi edes vaikeaa jäljittää häiriökäyttäytyjille, sillä kaikilta lipunostaneilta kerätään yhteystiedot. Oletko sinä, Anonyymi, ottanut yhteyttä Desuconin turvallisuusvastaavaan? Tämmöinen asia olisi ehdottomasti hyvä puhua ylemmän tahon kanssa, jotta sinä, ja mahdollisesti muut conikävijät voivat nauttia tapahtumasta ilman pelkoa häirinnästä. Tuollaista asiatonta käytöstä ei missään nimessä pidä toleroida!
Teppo "Isperia" Suominen
Hei,

yksittäinen työvoimaan kuuluva henkilö ei voi poistaa toista henkilöä tapahtumasta tai evätä tämän pääsyä tapahtumaan. Henkilö voidaan kuitenkin Suomen järjestyslain tai tapahtuman järjestyssääntöjen puitteissa poistaa (tai hänen pääsynsä tapahtumaan evätä) mikäli voidaan osoittaa, että hän häiriköi tapahtuman muita kävijöitä.

Järjestyssäännöissämmekin lukee seuraavaa: "Työvoiman tai kävijöiden sopimattomasta häiritsemisestä seuraa tapahtumasta poistaminen." Mikäli siis joku häiriköi muita tapahtumassamme, toivomme saavamme tästä tiedon mahdollisimman nopeasti jotta voimme puuttua tilanteeseen - vaikka järjestyksenvalvojamme ovat tapahtumassa jatkuvasti paikalla, eivät he pysty huomaamaan kaikkia tilanteita (edes turvalla ei ole kuin metaforiset silmät selässä).

Mahdolliset poistot ja sisäänpääsyn eväämiset tehdään kuitenkin aina harkittuina päätöksinä, ei yksittäisen henkilön valintana.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Ei tuota ajatusta voi täysin tukea, mutta jos tämä häiriköitsijä on stalkerimainen niin silloin tämä pitäisi kyllä poistaa conista välittömästi.
Sintti-chan
Kompassi ei toimi T_T En pääse ilmoittautumaan työvoimaksi.
Santtu "Japsu" Pajukanta
Vastasin nimimerkki Sintti-chanin kommenttiin sähköpostitse. Pahoittelut ongelmista!

Ystävällisin terveisin
Santtu "Japsu" Pajukanta
Kompassin ylläpitäjä
Sintti-chan
Vastasin takasin. Vieläkään ei toimi ja yritin tehdä uuden rekisteröinninkin. Kokeilin myös eri koneella kirjautua... Mutta se kompassi edelleen sanoo jotain kuten 502 bad gateway tai 504 gateway time-out jne.
hoori95
olisiko ennän mahdolista illmoita työvoiman ? valitavasti en ehtinyt nähdä että haku oli avanut :(.
Teppo "Isperia" Suominen
Ikävä kyllä työvoima on jo valittu ja myös varalista on valmis, eli työvoimaksi ei enää tässä vaiheessa ole mahdollista hakea.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!