ECG-ilmoittautuminen on auki!

Kirjoittanut
Edeae

Tänään aukeaa ilmoittautuminen ihka ensimmäisiin European Cosplay Gathering –kilpailun karsintoihin, jotka pidetään 16.1. eli Frostbiten lauantaina!

Karsintaa ei täytetä ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan mikäli ilmoittautumisia tulee enemmän kuin karsinnassa on tilaa, cosplayvastaava valitsee osallistujat ilmoittautumisten perusteella. Kirjoitathan ilmoittautumisesi siis kaikessa rauhassa ja vakuuta, että juuri sinut kannattaa ottaa mukaan tuomaan mieletön show Sibeliustalon lavalle!

Karsinnan säännöt löydät täältä. ECG-karsinnassa on erilliset sarjat yksilöille ja ryhmille. Ryhmään voi osallista 2-3 cosplayaajaa. Paras yksilö ja paras tiimi pääsevät ensi kesänä Pariisiin European Cosplay Gathering –kilpailun finaaliin.

Ilmoittautuminen on auki 15.11.2015 klo 23:59 saakka. Huolehdithan, että ilmoittautumisesi on perillä ennen sitä.

Siirry ilmoittautumiseen täältä.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!