Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Sponsoriksi

Lahden Sibeliustalolla järjestettävä Desucon Frostbite on tulevan talven suurin vain täysi-ikäisille harrastajille tarkoitettu animetapahtuma Suomessa. Vuonna 2018 Desucon Frostbite järjestetään jo järjestyksessä seitsemättä kertaa tarkoituksenaan tarjota talveenkin mainioita tapahtumia. Tapahtuma on jo yhdeksän kertaa peräkkäin kesällä järjestetyn Desuconin sisartapahtuma. Tapahtuman järjestää Kehittyvien conien Suomi ry.

Tapahtuman ohjelmatarjonnassa painotetaan ajankohtaisiin, tuoreisiin tai merkittäviin anime- ja mangasarjoihin sekä niiden ilmiöihin ja taustoihin keskittyviä luentoja ja asiakeskeisiä paneelikeskusteluja tarkoituksena kattaa laajasti vanhempien anime- ja mangaharrastajien mielenkiinnon kohteet. Luento-ohjelman tueksi tarjolla on osallistavaa ohjelmaa, kuten esimerkiksi työpajoja ja yleisöä keskustelemaan innostavia keskustelupiirejä. Tapahtuman kohdeyleisönä ovat 18-vuotiaat ja sitä vanhemmat, tyypillisesti jo pidempään animea ja mangaa harrastaneet kävijät.

Helmikuusta 2014 eteenpäin täysi-ikäisille kävijöille järjestetty Desucon Frostbite on myynyt joka vuosi myös K18-tapahtumana lähes tai täysin loppuun. Tapahtumaan myydään kävijöiden ja tapahtumapaikan viihtyvyyden vuoksi talvella vain 2700 lippua kesän 2900 lipun sijaan. Odotamme Frostbiten myyvän loppuun myös tänä vuonna. Ennakkomyynti on ollut vahvaa aikaisempina vuosina ja lipunmyyntiennätyksiä on rikottu tasaisesti eri tapahtumien myynnin alkaessa.

Ota yhteyttä

Tarjoamme kaupallisille toimijoille lukuisia yhteistyövaihtoehtoja, kuten myyntisalipaikkoja sekä mainoksia infotauluille, ohjelmalehteen että web-sivustolle.

Tytti Levänen, sponsorivastaava

sponsorit@desucon.fi

Kaikkiin sähköposteihin vastataan. Jos vastausta ei kuulu kolmen päivän sisään, kannattaa lähettää viesti uudelleen ja mielellään jostain toisesta sähköpostiosoitteesta - on mahdollista, että se on eksynyt spämmikansioon tai muuten vain kadonnut matkalla.