Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Pelit

Käykö ohjelmasta toiseen juokseminen jo työstä? Rentoudu välillä erilaisten pelien merkeissä! Desucon Frostbitessa on monipuolinen pelitarjonta.

Pelisali

Kongressisiiven pelisalissa pääset kokemaan niin vanhat klassikot kuin kuumimmat uutuudetkin. Pelisalissa on tarjolla valikoima konsoleita ja pelejä kolmen vuosikymmenen ajalta. Tässä on oiva tilaisuus haastaa kaverisi ja ottaa selvää, kuka teistä on nopein kuski, kovin kombottaja tai taitavin tasohyppelijä!

Pelisalissa järjestetään lisäksi myös pienimuotoisia turnauksia, pelien speedruneja ja muuta mukavaa, joten kannattaa ehdottomasti käydä tasaisesti vilkuilemassa mitä salin henkilökunta on keksinyt ihmisten viihdykkeeksi.

Pelisali on auki koko tapahtuman ajan. Yön pikkutunteina kello 03-07 pelisali on suljettu.

Desucon Frostbitessä 2020 pelataan Smash Bros Ultimate: Amiibo-turnaus!

Tuo vähintään levelille 50 grindattu Amiibosi perjantain aikana pelisaliin ja jätä yhteystietosi! Pelisalin henkilökunta huolehtii Amiibostasi sunnuntaihin asti. Otteluita käydään läpi lauantaina klo 12 - 19 ja finaalit otellaan sunnuntaina klo 12 - 13.

Turnauksen pelisäännöt:
- 4-Stock
- 7 minuuttia
- Ainoana esineenä Final Smash-ball
- Satunnaiset kentät, ilman hazardeja (Map poolista on poistettu myös autoscrollerit ja erityisen isot kentät).

Turnausta näytetään pelisalissa videotykiltä pitkin tapahtumaa, joten voitte seurata ja tsempata Amiiboja!

Lisäksi, jotta turnauksesta olisi enemmän iloa myös katsojillekin, tuomme kehiin Bison-bucksit! Bison-bucksien tarkoituksena on tehdä veikkauksia semifinaalien turnajaisten voittajista ennen turnauksen alkua, sekä siitä kuka pääsee finaaleihin. Veikkaamalla tarpeeksi monta kertaa oikein voit voittaa itsellesi lisää Bison-buckseja!

Amiibojen valmentajat voivat saada myös palkintoja omien Amiibojensa tuloksista. Joten kaikki mukaan veikkaamaan, kisaamaan, tai pelkästään nauttimaan matseista!

Lautapelit

Tule tutustumaan perinteisiin japanilaisiin peleihin Metsähallin kakkosparvelle! Helsingin yliopistollinen go-seura YliGo on tuonut paikalle go-settejä, ja seuran jäsenet perehdyttävät pelin saloihin lautapelipisteen aukioloaikoina. Tarjolla on myös mahjong-settejä vapaaseen pelailuun sekä mahjong-automaattipöytä! Tervetuloa kokeilemaan, vaikka et olisi aikaisemmin pelejä pelannut. Pelien opettajat ovat paikalla go- ja mahjong-parvella perjantaina klo 18-00, lauantaina 09-00 ja sunnuntaina 09-17. Yöksi pelit kerätään talteen, mutta voivat jatkua myöhäänkin jos vain innokkaita pelaajia riittää. 

Tanssi- ja rytmipelit

Tympiikö pelkkä kävely ja istuminen? Tule tutustumaan japanilaisiin rytmipeleihin Metsähallissa ja testaa samalla rytmitajusi ja koordinaatiokykysi.
 
Tanssi- ja rytmipelit ovat pelattavissa perjantaina alkaen klo 18 sunnuntaihin klo 16 saakka. Pelipisteet suljetaan öisin klo 24, ja ne aukeavat taas aamulla klo 09.