Taidekujan taiteilijoiden esittely

  • Täältä löydät taidekujan taiteilijoiden esittelyt sekä pöytäpaikat! 

Tervetuloa vierailemaan taidekujalle lauantaina ja sunnuntaina. 

 

Pöytäkartta

 

Lauantai

1. Betamin & Bon 

Betamin: Pöytäpuoliskoltani löytyy sekä fanitaidetta eri lähteistä että originaalituotantoa printtien, tarrojen ja charmien muodossa. Myynnissä myös rajoitettu erä grafiikan vedoksia. Tervetuloa!

 

Bon: Pehmeitä printtejä, tarroja ja muuta pääasiassa pelisarjoista sekä omista hahmoista!

 

2. Angel Fawn

Angel Fawnin pöydältä löydät koruja ja asusteita moneen makuun 💕

 

3. Nofruart & Seiloriasu

Tervetuloa vilkaisemaan pöytämme antimet! Tarjolla on art printtejä, tarroja ja magneetteja anime- ja pelisarjoista. Pöydässämme on myös mahdollisuus tilata sketchejä haluamastasi aiheesta! Nähdään conissa!

 

4. J_amatus

Hey, I'm Jamie, your favorite cat-eared artist from Lithuania! At my table you can find all sorts of prints and stickers ranging from video games to anime to K-Pop! I'll also be offering commissions drawn using my very own paws. I can't wait to see you there, please stop by and say hello!

https://www.instagram.com/j_amatus/

 

5. Carla 

 

6. Petra Oja 

Hei! Myyn erilaisia fanituotteita, mm. printtejä, tarroja, pinssejä ja avaimenperiä. Tervetuloa <3

 

7. Gogomi

Hello, and happy Chinese New Year at Desucon! I'll be traveling over from the UK again, bringing stickers, prints, charms and even new items like pencil cases and hand-sewn towels! As always, please come find me if you like Final Fantasy, cute girls, mascots and Chinese novels! 💖

 

8. Reshi

Valkoimastani löydät paljon söpöä, pehmeää ja värikästä taidetta fanart sekä originaali kuvituksilla! Tervetuloa ostelemaan ja moikkailemaan~ ✨

 

9. Ieva Sauciunate 

My art ranges from fluid, colorful and ephemeral pieces to more grounded, cozy fantasy illustrations. I draw original art, as well as fanart of series such as houseki no kuni, my hero academia or steven universe. I offer prints in various sizes, plus stickers and keychains. On-site sketch commissions will also be available, so don’t be shy!

 

10. Silis

Pöydältäni tulee löytymään sekä fanitaidetta että alkuperäistä tuotantoa mm. printtien, charmien ja tarrojen muodossa. Tervetuloa!

 

11. Si3art

You can find watercolor artworks as prints, acrylic charms, pins, stickers, washi tape and as well as some handmade crafted pieces. Also are you a Jojo fan? Limited amount of people can get a small gift if you come by and say "TURURURURU~" ; )

https://www.instagram.com/si3art/

 

12. Emmi Isokirmo "AlmondFeather"

Aiheina erilaiset eläimet, pelit, piirretyt ja animet. Tarjolla ainakin tarroja, printtejä, puupinssejä, avaimenperiä ja magneetteja.

 

13. Maija Salminen "Scrubster"

 

14. Rintamasuunta 

Cosplayryhmä Rintamasuunta tarjoaa tuotteita eri animesarjoista fanart-printtien ja -tarrojen muodossa, sekä logopinssejä. Kaikki pöydän tulot menevät ryhmän toiminnan tukemiseen. Tervetuloa!

 

15. Ryhmä Rämä

Kolme pitkän ajan ystävystä, jotka rakastavat sarjakuvien tekemistä ja lukemista. Koplaan kuuluu kaksi suloista graafikko-opiskelijaa, sekä yksi rakastettava idiootti. Jokainen luo taidetta omalla uniikilla tyylillään, usein samoja aiheita jakaen. Pöytään tuomme tarjolle printtejä niin originaaleista ideoista fan arttiin, tarroja, pinssejä sekä esimerkiksi zinejä. Kuva-aiheet vaihtelevat niin cooleista demonipojista söpöihin taikatyttöihin ja siitä edelleen yliluonnollisiin kissoihin, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin mieleistä.

 

16. Seninni & Nuuhku 

Nuuhku ja Seninni ovat luovien alojen opiskelijoita, joiden pöydältä löytyy zinejä, printtejä ja piensälää mm. Final Fantasysta, Kingdom Heartsista, animesarjoista sekä originaalitaiteesta. Nähdään kujalla!

 

17. Ainohana

 

18. Aayapup & Lilappu

Myymme avaimenperiä, pinssejä ja printtejä omasta värikkäästä digitaalisesta taiteestamme! Fanitaide ja originaalit aiheet ovat laajasti edustettuina. Esimerkkisarjoja Kimetsu no Yaiba, Critical Role, Fate: Grand Order.

 

19. Riikka Savela "Riikkiskiikkis"

Heippa!

Olen oululainen visuaalinen suunnittelija Riikka aka Riikkis. Kulutan pääsääntöisesti aikaani koneella pelaamassa tälläkin hetkellä LoLia (koska uusien pelien aloittaminen on työlästä), rullaamassa youtubea, piirtäen outoja otuksia, sekä katsoen erilaisia elokuvia ja sarjoja, eli animea. Olen itse coneissa pyörinyt parin vuoden ajan perus kävijänä. Viime vuonna päädyin itsekkin vihdoin myymään luomuksiani taidekujalle mm. desuconiin, matsuconiin ja traconiin.

Pöydältäni tulet löytämään yksinkertaisuutta, värikkyyttä ja suloisia otuksia pääsääntöisesti originaalieni muodossa! Pöydästäni voit löytää esimerkiksi puisia koruja, magneetteja. Pöydästäni löydät myös printtejä ja tarroja!
 
Tervetuloa ihastelemaan, ostelemaan tai vaikkapa muuten vain jutustelemaan lauantaina!
 
 
 

20. dizzzypl

Pöydältäni löytyy fanarttia printtejen ja tarrojen muodossa. Piirrän peleistä sekä animeista (pöydältä saattaa ujosti löytyä myös seitsemää nättiä korea pojoo but who knows). Tervetuloa ihmettelemään!

 

Sunnuntai

1. Zuune & Kuneru

Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. kortteja, charmeja, magneetteja ja tarrapaketteja. Lämpimästi tervetuloa!

 

2. Qpeura

Hei! Olen kujalla sunnuntaina myymässä paljon fanarttia ja originaalia taidetta esimerkiksi printtien, tarrojen, avainnauhojen ja avaimenperien muodossa. Tervetuloa moikkaamaan! 

3. Bocchi

Pöydältä löytyy tarroja ja akryylicharmeja mm. animesta ja japanilaisista peleistä, sekä printtejä originaaleista hahmoista. Tervetuloa katsomaan ja juttelemaan! 

https://twitter.com/mttlkk

 

4. Minttu L."Sardiini" 

Hei, mie oon Minttu, netissä tuttavammin Sardiini! Miun pöydällä tulee olemaan myynnissä charmeja, kortteja, paljon tarroja sekä muutama hassu printti. Tuotteissa seikkailee hahmoja eniten Kingdom Heartsista, mutta joukkoon mahtuu myös tuttuja naamoja esimerkiksi Pokémonista ja Final Fantasy VII:sta. Tervetuloa katsomaan tarkemmin valikoimaa!!

 

5. Touko "ahokassan" Ahokas & Hanny

 

Pöydältämme löytyy sekä digitaalisesti että perinteisesti tuotettuja erikokoisia printtejä, tarroja ja puisia charmeja: neonväreistä mustavalkoiseen ja fanartista mörköihin, fantasiaotuksiin ja muihin originaaleihin! Jos haikailee jotain uniikkia, teemme molemmat myös paikan päällä pieniä tilaustöitä. Tervetuloa katselemaan, juttelemaan ja tietenkin ostelemaan!

 

6. Cidate

 

Fire Emblem, Pokemon, Kimetsu no Yaiba, JJBA! Printteinä, charmeina, ja varsinkin tarroina! Pöydältäni löytyy myös paljon muuta eri sarjoista, joten tervetuloa tarkistamaan löytyykö omia suosikkejasi kotiin vietäväksi!

 

7. Middlehouse 

Pöydältäni voit löytää taideprinttejä, avaimenperiä, tarroja sekä omakustanteita. Printeissä tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta, monet kuvitettu pastellisävyin ja fantasian piirtein. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä OC:sta tai suosikkihahmoista. Suurempia ja digitaalisia tilaustöitä voi tiedustella somen kautta.

https://www.instagram.com/middlehouse_/

 

8. Taruto

Pöydältä löytyy Idolish7 ja Kimetsua, kirjavasti muita sarjoja printeistä tarroihin ja charmeja. Tervetuloa tsekkaamaan!

 

9. Kiserinn

Pöydältäni löytyy printtien lisäksi muunmuassa tarroja, charmeja, washiteippiä, pehmocharmeja ja printillisiä tyynyjä. Aiheina ovat esimerkiksi studio ghiblin tuotokset, kimetsu no yaiba, promare ja pokemon. Teen myös paljon originaalitöitä, joiden teemoina löytyy mm. leivoksia, eläimiä ja suklaata! Töitäni voi tutkia etukäteen instagramissa @kiseriart ja tervetuloa tutustumaan niihin tarkemmin frostbitessä! 

 

10. Soy Milk Occult Club 

Soy Milk Occult Club on uusi kahden hengen kollektiivi. Tuotteemme keskittyvät magical girl -sarjoihin, videopeleihin, Pokémoniin ja Digimoniin sekä muihin ysärinostalgiasuosikkeihin. Pöydästämme löydät printtejä, tarroja ja pinssejä.

instagram.com/soymilkoc

 

11. Carmeval 

Jos Demon Slayer, Promare ja animepojat kiinnostaa, tuu kurkkaa mun tarjontaa! Pöydältäni löytyy pääosin värikästä ja söpöä fanitaidetta pinssien, tarrojen, printtien ja charmien muodossa. Aiheina ovat mm. My Hero Academia, Overwatch,Banana Fish... Tervetuloa tutkailemaan!

 

12. Malvien 

Myyn hauskoja ja hyödyllisiä käsitöitä, kuten kasseja, pussukoita, pinssejä ja magneetteja, jotka on valmistettu söpöistä japanilaisista ja korealaisista puuvillaprinttikankaista. Pöydältäni löydät myös perinteisellä japanilaisella tsumami zaiku -tekniikalla toteutettuja asusteita.

 

13. MurderDuck & Raatorotta

Pöydältämme löytydät niin printtejä, postikortteja, tarroja kuin pinssejä sekä mahdollisesti muuta mukavaa! Myyntituotteistamme löydät sekä originaalia taidetta että fanarttia lempisarjoistamme.
Teemme myös paikan päällä luonnosmaisia tilaustöitä, joten jokainen löytää varmasti jotain haluamaansa.

 

14. Vvisti & Aivomata

Vvisti: Piirrän paljon fanitaidetta eri anime- ja pelisarjoista ja pöydältäni löytyy printtejä, tarroja, charmeja sekä kangaskasseja. Tervetuloa!

 

Aivomata: Piirrän paljon commission töitä ja vapaa-ajalla silloin tällöin fan arttia eri sarjoista ja peleistä.  Taidekuja pöydältä saa tarroja sekä printtejä

 

15. Matti Maalismaa / Ruostevuori Special Projects

Mä oon seppä ja teen juttuja. Taidekujaviitekehyksessä jutut on yleensä koruja, koriste- tai käyttöesineitä, hiusneuloja, pinssejä, ynnä muuta maan ja taivaan väliltä. Valtaosa tuotteistani ovat valettua tai taottua metallia.

Taiteilijana edustan omalaatuista ja uniikkia käsityöläisryhmää, joita on olemassa enää hyvin vähän. Myymällä tuotteitani en ainoastaan ylläpidä omaa toimintaani ihmisenä, seppänä ja nisäkkäänä, vaan myös ylläpidän omalta osaltani alani kulttuuriperintöä.

I'm a blacksmith. I make Things. In this frame of reference, Things generally consist of jewelry, decorative or utility items, brooches, hair pins, and anything else between heaven and earth. Majority of my wares are forged or cast metal.

As an artist I represent a unique and quirky vocation. By selling my products I am not only maintaining my existence as a human, blacksmith and vertebrate, but also preserving the cultural heritage of my trade.

16. Kiwanodemon

Hei, pöydältäni löydät söpöjä tyttöjä, kissoja ja HLBT-tavaraa! Myynnissä on originaalitaidetta sekä fanarttia laidasta laitaan, esimerkiksi printtien, tarrojen, pinssien ja charmien muodossa. Tervetuloa tutustumaan niin kujapöydän tarjontaan kuin pöydän takana lymyilevään otukseen!
/ᐠ。ꞈ。ᐟ\ 🌿

Hi, on my table you can find art of cute girls, cats, and LGBT-stuff! There is both original art and fanart available as prints, stickers, pins, and charms. Feel free to take a look at my wares and to come have a chat with the creature hiding behind the table!  /ᐠ。ꞈ。ᐟ\ 🌿

instagram.com/kiwanodemon

 

17. Koeebi

 

18. Sudenhuuto & Koomalaama

Sudenhuuto: Oululainen taiteilija Ana on keskittynyt realistisiin eläinkuvituksiin (erityisesti koiraeläimiin) ja kalloihin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Hero Academia, Okami, Love Live…). Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja printtien lisäksi tarjolla esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä ja avainnauhoja.

https://www.facebook.com/sudenhuuto/  

 

Koomalaama: Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu täyttämään taidekujapöytänsä niin pulleilla eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siileistä, Pokemoneista tai Golden Kamuy -urhoista, piipahda pöydän luona!  

https://www.deviantart.com/kata-elf  

 

19. Tanja M. / Silwetanja Art

Silwen, eli Tanja Maljasen tuottamaa vesiväritaidetta sekä siitä teetettyjä kortteja, printtejä, magneetteja ja tarroja. Aiheina eläimet, fantasia sekä fanart.

 

20. Catmej & Tahmix

Tahmix: Originaaleissa söpöä eläinaiheista arttia löytyy ainakin erillaisten printtien, tarrojen, pinssien ja charmien muodossa. Myös fan arttia löytyy erillaisista peleistä että sarjoista kuten mm. Jojo's Bizarre Adventure, Pokemon -peleistä sekä muutamasta muusta.

 

Catmej: Pöytäpuoleltani löytyy niin fani taidetta kuin originaalejakin söpöissä väreissä ja muodoissa. On turrista Pokemoniin ja siltä väliltä. Pääasiassa charmien ja tarrojen muodossa, mutta muutama printtikin on eksynyt valikoimaan pinssien kera.