Huom! Tämä ei ole uusimman tapahtuman sivu. Uusimman tapahtuman sivustolle pääset tästä!

Cosplay

Tässä Frostbitessä nähdään jo näin etäconituksen maailmassa melkein perinteiset Kaappicosplay-kilpailu ja Photoshoot-kilpailu.

Photoshoot-kilpailu

Nimensä mukaisesti kyseessä on perinteinen cosplay photoshoot-kilpailu, joihin kisaajat voivat osallistua milloin vain otetulla kuvalla. Tuomaristo valitsee yhden voittajan, jonka lisäksi yleisö pääsee äänestämään suosikkiaan tapahtumaviikonlopun aikana. 

Ilmoittautuminen Photoshoot kilpailuun on päättynyt. Osallistujat löydät täältä. Yleisöäänestykseen pääset täältä. Huomaathan että tarvitset äänestämistä varten Desu-profiilin.

 

Kaappicosplay-kilpailu

Kaappicosplay-kilpailun hahmolistaan pääset tästä!

Kaappicosplay-kilpailussa kisaajilta vaaditaan luovuutta, keksiliäisyyttä ja oman elämän MacGyver-taitoja. Ideana on, että kisaajat tekevät cosplay-asunsa jo omistamistaan tai muuten kotoa löydettävistä tavaroista ja tarvikkeista nopealla aikataululla. Oli kyseessä koulupuku, kimono tai vaikka pahviGundam-versio - kaikki versiot hahmolistan hahmoista ovat sallittuja!

Kisaajien työskentelyaika alkaa hahmolistan julkaisusta, ja kestää aina lauantain 30.1. loppuun asti. Osallistuminen kilpailuun tapahtuu Twitterin tai Instagramin kautta käyttämällä #desucosplay hashtagia. Voittajiin otetaan yhteys kisan päättymisen jälkeen. Varmistathan, että tilisi on julkinen mikäli osallistut Twitterin tai Instagramin kautta.

Jaa valmis tuotoksesi yhdessä referenssikuvan kanssa! Voit myös kuvauksessa kertoa kekseliäimmästä käyttämästäsi materiaalista/vaatekappaleesta. 

Kisa alkaa tapahtuman alkaessa ja osallistuminen päättyy lauantaina 30.1. klo 23.59

Voittajat julkaistaan Frostbiten sunnuntaina 31.1.