Iltabileet

Kuva: Nyymix

Talven keskelle mahtuu ainakin yhdet kuumat kemut, kun Desucon Frostbiten iltabileet palaavat Möysän musaklubille osoitteessa Hämeenkatu 16, Lahti. Tapahtuma järjestetään lauantaina 14.1.2022 20-04.

Iltabileisiin myydään tällä kertaa lippuja 10 euron kappalehintaan. Ennakkoliput tulevat myyntiin Desukauppaan 1.11. kello 18:00, ja Möysän ovelta sisäänpääsyn voi lunastaa samaan 10 euron hintaan iltabileiltana kello 24:00 alkaen kun tilaa riittää. Lisätietoa löytyy sivun alaosasta kohdasta Iltabileiden lippukäytännöt, UKK.

Esiintyjät

Image
Turbo

Eurobeatin kuumin nimi saapuu ensimmäistä kertaa esiintymään Desucon Frostbiten iltabileisiin! Turbo on noussut nopeasti viime vuosina maailmanlaajuiseen suosioon Youtubessa julkaisemillaan remix-tuotannoilla tunnetuista anime- ja pelimusiikeista, ja onkin oikeutetusti saanut lempinimen "Eurobeat Man". Möysässä Turbolta nähdään harvinaislaatuinen DJ-esiintyminen – joten jos et vielä tiedä mistä on kyse, suunnista tarkastamaan Turbon youtube-kanavan tuoreimmat remixit!

https://www.youtube.com/c/TurboA 
https://twitter.com/TurboA_  Image
No Hero

Suomen Turusta kotoisin oleva nouseva Hard Dance -artisti, joka on saanut osakseen myös kansainvälistä huomiota remixeillään S3RLin kappaleista, saapuu ensimmäistä kertaa Desucon Frostbiten iltabileisiin! Nuoresta iästään huolimatta No Hero on ehtinyt tuottamaan jo useampia hittejä, ja hänen energinen musiikkityylinsä taipuu yllättävän monenlaisiin kappaleisiin - kunhan tempo pysyy korkealla. Möysässä saatamme myös kuulla eksklusiivisia remixejä animemmasta musiikista kaverille ominaiseen tykimmän tanssimusan tyyliin.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/2UgbdflH882huQw44mxzLY
Soundcloud: https://soundcloud.com/officialnohero 

 

DSD_0129Kuva: Santtu Pajukanta

FROSTBUSTERS

Mitä tapahtuu kun J- ja K-poppiin erikoistuneet suosikkitanssiryhmät yhdistävät voimansa skenen kysytyimmän DJ:n kanssa? Anlimited ja Collision -tanssiryhmät nähtiin Desucon Frostbiten iltabileiden lavalla 2020, ja silloin ryhmät varastivat show'n – ja nyt palaavat DJ Yukatan kanssa lavalle uusien biisien, koreografioiden ja meiningin kera! Tämä esitys tuskin jättää ketään kylmäksi - ja iltabilelämmittelyt voikin hoitaa katselemalla edellisen esityksen taltioinnin Youtubesta.

https://www.youtube.com/watch?v=DP9nkR157zk 

Anlimited: https://www.youtube.com/anlimitedfi 
Collision: https://www.instagram.com/collision_fin/ 

 

Kuvassa voi olla 3 henkilöä, seisovat ihmiset, soittajat, kitara ja sisätilaKuva: Nyymix

HotAnimeBoyz

Animemusiikin suomennoksilla ratsastava kestosuosikki HotAnimeBoyz saapuu jälleen vieraaksemme Desucon Frostbiten iltabileisiin. Kaverit ovat viettäneet enemmän aikaa studiolla ja ovat saaneet taltioitua omia, ikimuistoisia sovituksiaan tunnetuista animebiiseistä, mutta lavalla heidän musiikkinsa pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Tervetuloa laulamaan mukana uusia ja vanhoja animehittejä livenä soitettuna!

https://www.youtube.com/channel/UCvDrReSJ1cTaZb7A6ev27mw 

 


DJ Angelica Roselie

Angelica Roselie on tunnettu emotionaalisista Happy Hardcore-, J-Core, DnB & Trance -seteistään, joissa hän yhdistelee biisejä niin, että ne usein muodostavat kauniita tarinoita. Biisien lyriikat ovat useimmiten rakkausaiheisia tai muuta kaunista, joista jää hyvät fiilikset. Angelican DJ-setit ovat myös hyvin meneviä ja tanssittavia, joten tanssilattialla ei varmasti tule tylsää tälläkään kertaa.
 
Tämä japanilaiseen muotiin pukeutuva iloinen ja energinen kissatyttö on hyvin ihmisläheinen persoona. Angelicaan on erittäin helppoa tutustua, kunhan vain menee rohkeasti juttelemaan. Jokainen on tervetullut jutulle ja viettämään aikaa samaan porukkaan. Angelican löytää someista nimellä @angelicaroselie.


DJ Kehveli & VJ Rustoga

Desuconin energisin DJ-VJ-duo Kehveli & Rustoga tulevat jälleen lämmittämään tanssilattiaa! Tämä duo on tunnettu siitä, että energiaa riittää kuin duracell-paristolla ja he todellakin saavat yleisön liikkeelle. Heidän musiikkinsa ja visuaalinen esiintymisensä huokuu anime- ja pelimusiikkia EDM-biiteillä höystettynä - jos et siis vielä ole päässyt tutustumaan, nyt on korkea aika!

 


DJ Serica Kitty

Serica Kitty on kissatyttö, joka tykkää söpöistä asioista. Serica soittaa voimakasta, nopeatempoista ja suloista J-Corea.  Tästä setistä ei siis energisyyttä tule puuttumaan. 
 
Luonteeltaan Serica on hyvin ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hieman ujo, joten käy rohkeasti juttelemassa ja tutustumassa! c: Serican löytää IG:stä ja mixcloudista nimellä @sericakitty.

 


DJ Tabbels

Miltä kuulostaisi setillinen originaalia animemusiikkia keskellä kylmän talven kuumimman bileillan? Tätä lähdetään kokeilemaan DJ Tabbelsin johdolla! Tämä Tamperelainen lupaus ehti jo ansaita kannuksensa Traconin iltabileissä ja lukuisissa etätapahtumissa viime vuosina, mutta Möysän lava on vielä kokematta ja näytön paikka edessä. Yksi asia on kuitenkin varmaa - tältä kaverilta animemusaa on aina lupa odottaa.

DJ Tabbles: Neonya!! anniversary https://www.youtube.com/watch?v=O4UZ0crHSq8 

 


DJ THMZ

Moshi moshi, THMZ desu! Tältä mieheltä ei varianssia puutu - siinä missä hän radio-ohjelmassaan soittaa usein trancea tai undergroundimpaa bassomusaa, Desuconin iltabileisiin on aika laittaa touhou-housut jalkaan ja animeviitta ylle. THMZ ei pelkää myöskään nostaa tempoa settiensä aikana - rauhallisesti alkava animesetti saattaa päättyä tilanteeseen, jossa elämä alkaa kahdensadan BPM:n kohdalla.

https://www.mixcloud.com/thmz/desucon-frostbite-2020-afterparty-thmz-set/

 


DJ Yukata

Jo kiintotähden asemaan Suomen animebileissä noussut DJ Yukata tuo jälleen animeremixsettinsä Möysän tanssilattaille! Coneista ja Neonya!! Partysta tuttu suosittu DJ tuo talven keskelle tiukan aallon uusimpia animebängereitä ja kovimpia klassikoita. Korkkaa siis ramunea terävämpi ja tule mukaan nauttimaan ilotulituksen kaltaisesta showsta!

https://soundcloud.com/dj-yukata 
https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata/ 


 

Iltabileiden lippukäytännöt, UKK

Koska iltabileliput ovat uusi asia Desuconissa, pyrimme vastailemaan myös niitä koskeviin kysymyksiin tällä sivulla. Kysymyksiä voi esittää sähköpostitse osoitteeseen iltabileet (at) desucon.fi . Jotkut yksityiskohdat tarkentuvat vasta tapahtuman lähetessä kun pääsemme käymään toimintasuunnitelmaa läpi tapahtumapaikan turvallisuushenkilöstön kanssa, ja tiedotamme niistä sitä mukaan kun tietoa on saatavilla.

Miten varmistan sisäänpääsyn iltabileisiin?

Iltabileiden ovella tarkastetaan ranteessa kiinni oleva iltabileranneke ja Desucon Frostbite 2023:n ranneke tai työvoimabadge. Otathan myös virallisen poliisin myöntämä kuvallinen henkilöllisyystodistuksen mukaan, koska iltabileet ovat K-18 -anniskelutapahtuma. Kello 24:00 jälkeen ovella voi maksaa 10 euron sisäänpääsymaksun myös käteisellä tai kortilla, mutta Desuconin ranneke tai työvoimabadge tulee olla tällöinkin mukana.

Mistä iltabilelipun voi ostaa?

Iltabileliput tulevat ennakkomyyntiin Desukaupassa 1.11. 18:00.

Paljonko ennakkolippuja myydään?

Ennakkolippuja myydään tämän talven iltabileisiin 800 kappaletta Desuconin lipunmyynnin alkamisen yhteydessä 1.11. kello 18:00. Huomioithan, että iltabilelippu ei käy sellaisenaan, vaan ainoastaan Desucon Frostbiten ranneke tai työvoimabadge on pystyttävä esittämään sisäänkäynnin yhteydessä.

Voinko ostaa ennakkoliput myös ystävilleni?

Iltabilelippuja kohtaan toimivat samat lipunmyynnin säännöt kuin Desucon Frostbiten rannekkeita, joten voit ostaa liput myös pienelle määrälle ystäviäsi.

Tarvitseeko minun ostaa iltabilelippu jos olen töissä Desucon Frostbitessä?

Myös työvoima tarvitsee lipun sisäänkäyntiä varten. Poikkeuksen muodostavat sellaiset työntekijät, jotka suorittavat työvuoroaan iltabileissä (esimerkiksi nimetyt valokuvaajat, kunniavierastulkit ym.) jotka saavat rannekkeen työvoimavastaavaltaan.

Olen ostanut ennakkolipun. Miten saan sen vaihdettua rannekkeeksi?

Rannekkeenvaihto palvelee Desuconin perjantaina ja lauantaina Sibeliustalon infossa ja rannekkeenvaihtopisteillä. Pyrithän vaihtamaan lipun rannekkeeksi jo Sibeliustalolla ennen iltabilepaikalle lähtemistä ruuhkien välttämiseksi - mutta jos nyt pääsi unohtumaan, niin rannekkeenvaihto on myös mahdollista iltabilepaikan ovella aukioloaikojen puitteissa. Huomaathan, että enää sunnuntain puolella Desuconin infosta ei saa rannekkeitaan lunastettua.

Minulla on ennakkolippu mutta haluaisin tulla paikalle kello 24:n jälkeen. Mitä teen?

Kello 24 alkaen alamme myymään sisäänpääsyjä Möysän ovelta ihmisille, jotka eivät ole ennakkolippua ostaneet. Välttääksesi ruuhkan narikassa suosittelemme tulemaan rannekkeen kanssa jo aikaisemmin bileisiin, mutta ei ole kuitenkaan katastrofi mikäli saapuminen viivästyy - ennakkolipulla pääsee sisään koko illan.

Olen päässyt sisään bileisiin, mutta minun täytyy päästä käymään bilepaikan ulkopuolella. Menetänkö paikkani iltabileissä?

Koska haluamme tarjota bilekokemuksen mahdollisimman monelle myös illalla, pääsääntönä on se, että mikäli lähdet pidemmäksi aikaa bileistä, joudut jonottamaan uudelleen sisään. Uutta sisäänpääsyranneketta et toki joudu hankkimaan.

En saanut lippua. Miten pääsen bileisiin?

Möysän ovelta myydään sisäänpääsyä iltabileisiin 24:00 alkaen samaan 10 euron hintaan. Maksutapoina toimivat käteinen ja korttimaksu. Huomioithan, että sisään pääsee kapasiteetin mukaan joten varauduthan jonottamaan jos mielit sisään heti puoliltaöin. Päästämme sisään uutta yleisöä sitä mukaan, kun ihmisiä lähtee pois bileistä. Voit myös osallistua bileisiin etänä livestreamin välityksellä - esimerkiksi Sibeliustalon ravintola Lastu näyttää striimiä aukioloaikojen puitteissa tai voit katsella sitä omalla laitteellasi.

Mikäli olet ostamassa iltabilelippua jälleenmyyjältä, olethan valppaana potentiaalisia huijareita kohtaan.

Ota yhteyttä

Kiinnostunut iltabileistä muuten vain? Haluatko esittää toivomuksia iltabiletiimille? Iltabileiden vastuuhenkilöihin voit olla yhteydessä heittämällä mailia iltabileet (at) desucon.fi .