Iltabileiden ja desuloungen esiintyjähaku on auki!

Kirjoittanut
Kalosmax

Esiintyjähaku iltabileisiin ja Desuloungeen on nyt auki!

Iltabileet ja Desulounge, biletystä ja chillailua - niitä on varmasti moni kaivannut! Mutta bileet ei ole mitään ilman esiintyjiä ja ohjelmaa, eli kaipaamme juuri sinua! Haku on nyt auki sekä ohjelmaa järjestämään että iltabiletiimiin kuutteilemaan. Esiintyjähaku on auki 21.10.2022 saakka ja työvoimahaku viikon pidempään, 28.10.2022 asti.

Desulounge (pe 13.1.2023 19-00)

Rentoa chillausta pimeneviin iltoihin Sibeliustalon tunnelmallisessa Ravintola Lastussa. Perjantai-illan Desulounge hakee sekä kevyttä ohjelmaa musiikkinumeroista puhe- ja visailuohjelmiin. Vai oletko keksinyt jotain omaperäistä ohjelmaa joka sopisi Lastun tiloihin? Ehdota sitä Desuloungeen!

Iltabileet (la 14.1.2023 20-04)

Desuconin lauantain kruunaavat Möysän Musaklubilla järjestettävät iltabileet, joissa mattoa voi tampata aamun pikkutunneille asti! Haussa on tällä kertaa esiintyjiä alakerran tanssilattiaa tahdittamaan, yläkerran ollessa hiljaisempana tilana. Oletko haaveillut laittavasi conikansan hyppimään? Hae esiintyjäksi iltabileisiin!

Työvoimaksi

Desuconin molempien iltojen illanvietot mahdollistaa tiimi iltabilekuutteja. Erityisesti haussa on ihmisiä joille keikkajärjestäminen on jollain tavalla lähellä sydäntä, ja osaaminen esimerkiksi audio-, valo- tai AV-laitteiden parissa katsotaan eduksi (mutta ei ole pakollista kunhan halua oppia on). Teemme pääosan loungen ja iltabileiden tekniikasta itse tapahtuman aikana, joten keikkapaikkojen laitteet tulevat väistämättä tutuiksi - tekniikkaihmiset pääsevät käyttämään valopöytää, hoitamaan videomiksausta, miksaamaan ja valvomaan äänitasoja sekä pitämään huolen siitä, että lavalla esiintyjien tekniikka toimii ja jytä soi.

Iltabileisiin tarvitaan toki myös ihmisiä pitämään huoli esiintyjistä ja bileiden kulusta, joten vaikka vahvaa teknistä kokemusta ei vielä olisikaan, voi tiimiin silti kiinnostuneena hakea mukaan! Iltabiletiimiläisille suositellaan osallistumista yhteen koulutuspäivään ennen tapahtumaa, jotta voidaan kerrata bileiden kulku ja käydä tapahtumapaikkojen tekniikan perusteet kertaalleen läpi.

Hakuohjeet

Haetko työvoimaksi? Jätä kuuttihakemus Desuconin työvoimahaun kautta viimeistään 28.10.2022.


Tahdotko esiintymään? Lähetä avoin hakemuksesi viimeistään 21.10.2022 sähköpostilla osoitteeseen iltabileet (at) desucon.fi.
Tähän sähköpostiin voit lähettää hakuviestisi haitpa sitten Desuloungeen tai Iltabileisiin!

Hakemuksesta olisi hyvä tulla esiin seuraavat asiat:

- Esiintyjänimi

- Kummassa tilaisuudessa haluaisit esiintyä (Desulounge ja/tai iltabileet)

- Millainen esiintyminen olisi luvassa

- Miksi sopisit esiintymään Desuconiin

- Montako henkeä kokoonpanoosi kuuluu

- Tekniikkatoivelista

- Mihin aikaan haluaisit esiintyä

- Soundcloud/Youtube/Mixcloud/tmv. linkki näytteeseen.

Jos esiintyjähakuun, iltabileisiin tai desuloungeen liittyen tulee jotain kysyttävää, voit olla yhteydessä osoitteeseen: iltabileet (at) desucon.fi
tai suoraan vastaaviimme:
DHawk (Iltabileet,  dhawk (at) desucon.fi)
Kalosmax (Desulounge, kalosmax (at) desucon.fi).

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!