Tutustu Desuconin uusiin vastaaviin!

Kirjoittanut
Desu-kun

Desucon Frostbiten uudet vastaavat esittäytyvät!

Desucon Frostbiten lipunmyynti aukeaa pian (1.11.) ja tammikuun tapahtumaa valmistellaan jo ahkerasti. Mukaan järjestäjätiimiin on syksyn aikana liittynyt monta uutta tekijää, joten tässä kohtaa on paikallaan antaa uusien vastaavien esitellä itsensä.

lltabileet

Möysän Musaklubin lauantai-illan iltabileiden järjestelystä vastaa Desucon Frostbitessa Tomi "dhawk" Sjöblom. Uusi-vanha vastaava on aiemmin nähty monesti lavan puolella tanssittamassa bilekävijöitä nimellä DJ Movestache.

”Kymmenen vuotta humppaa! Desun ja Frostin Iltabileet ovat aina olleet itselleni yksi vuoden kohokohdista, ja mikäpä mukavampaa kuin olla tällä kertaa toteuttamassa niitä lavan takana nyt kun esiintyjäskene alkaa olla kovassa conikondiksessa. En myöskään ole järkkäämässä bileitä yksin, vaan Leo ”DJ Yukata” Lindgren jeesaa ja opiskelee vastaavahommia ottaakseen bileet haltuun jatkossa.

Iltabileistä ja omasta linjasta sen verran, että palautetta on luettu ahkerasti ja ajattelin tehdä hieman muutoksia siihen, miten bileitä jatkossa järkkäillään Lahden realiteetit huomioiden. Toivottavasti pääsen kertomaan näistä mahdollisimman pian.

Nähdään iltabileissä!”

 

AMV:t

Desucon Frostbiten AMV-kisan järjestelyistä vastaa Reettis / “River Vixen”.

”Odotan jo innolla kisavideoita, joiden äärellä kävijät pääsevät jälleen viihtymään, liikuttumaan ja yllättymään. Olen aiemmin toiminut ohjelmavastaavana parissa muussa tapahtumassa, mutta AMV-vastaavana olen nyt ensimmäistä kertaa. Oma ammattini on sidoksissa elokuva- ja tv-alaan, ja haluan sitä kautta tuoda tuomaristoon tuttujen AMV-editoijien ja -katsojien lisäksi myös uusia videoalan asiantuntijoita.

Kisaan on luvassa hieman uusia tuulia, hyväksi todettuja vanhoja toimintatapoja unohtamatta. Uudistuksia nähdään mm. tuomaroinnissa käytettävässä pisteytyksessä sekä kisaan sallituissa lähdemateriaaleissa. Tulevaan AMV-kisaan on mahdollista osallistua nyt muillakin kuin perinteisillä anime- tai mangamusiikkivideoilla!

Kisan ilmoittautuminen ja lisätiedot julkaistaan marraskuun alussa. Toivottavasti mukaan hakee iso joukko kisaajia!”

 

Stage manager

Sibeliustalon pääsalin stage managerin roolissa toimii Paula ”outomaatti” Rynty.

”Heippa, Paula täällä! Sibeliustalon pääsali on monelle tuttu cosplay- ja AMV-kisoista, avajaisista ja päättäjäisistä sekä kunniavierasohjelmista. Stage Managerina toimin pääsalivastaavan oikeana kätenä ja varmistan, että pääsalin lavan häppeningit toteutuvat onnistuneesti. Olen toiminut Desussa monenlaisissa tehtävissä muun muassa cosplaykisojen tuomarina sekä juontajana, joten on jännittävää päästä tekemään tutussa ympäristössä hiukan erilaisia hommia. 

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan pääsalin ohjelmaa, nähdään Frostissa!”

 

Kunniavieraat

Kunniavierasvastaavana Desucon Frostbiten ajan toimii Annina “Rindou” Hyytinen.

”Rindou tässä terve! Minut saattaa joskus nähdä vilahdukselta juoksemassa pääsalien ovista hissiin ja takaisin. Olen työskennellyt Desussa vuodesta 2014 alkaen ja vierastiimin kyytiin hyppäsin vuonna 2018. Tällä kertaa tuuraan tapahtuman ajan pidempiaikaisempaa vastaavaamme ja pääsen näin ollen ensimmäistä kertaa vetämään junaa! 

Tervetuloa katsomaan kunniavierasohjelmaa tälläkin kertaa!” 

 

Turva

Tapahtuman turvallisuuden eri osa-alueista vastaa Arsi “Penegrine” Lehtinen.

”Moro! Vietän ensimmäistä kertaa Desuconia vastaavatiimissä ja odotankin jännityksellä sitä hetkeä, kun tapahtuman sisäänkäynnin pääsee avaamaan. Vaikka tehtävä on uusi, on minulla pitkä työkokemus järjestyksenvalvonnan esihenkilönä toimimisesta useissa coni- ja festivaalitapahtumissa ja tuon mukanani laajan kokemuksen yleisötapahtumista. Toivottavasti kuitenkaan festivaalien pahin uhkatilanne ei Frostissa tapahdu, eli se, että kahvi loppuisi kesken.

Turvallisuussuunnittelun tavoitteena on aina pyrkiä asiakkaiden viihtyvyyteen tapahtumassa. Keltaliiviset conijärjestyksenvalvojat ovat jälleen kerran paikalla huolehtimassa conikävijöiden turvallisuudesta ja auttamassa teidän akuuteissa ongelmissa. Toivonkin, että uskallatte ottaa tapahtumamme järjestyksenvalvojiin yhteyttä matalalla kynnyksellä, mikäli jokin asia vaivaa teitä. Me olemme Desuconissa teitä varten.

Turvallinen tapahtuma on viihtyisä tapahtuma, rauhallista Frostia kaikille!”

 

Haku Desucon Frostbiten työvoimaksi on auki 28.10.2022 asti! Lue lisää ja hae mukaan!

Seuraa Desuconia somessa, niin saat ajankohtaista tietoa tapahtuman valmisteluista. 

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!