Frostbite 2023 iltabilevieraat julki: kors k ja Ryu☆

Kirjoittanut
DHawk

Desucon Frostbite 2023:n iltabilekävijöille tarjoillaan harvinaista herkkua, kun kaksi pitkän linjan japanilaista esiintyjää saapuu kunniavieraiksi Lahteen.

Kosuke Saito (kors k) on kansainvälistä mainetta niittänyt tuottaja-DJ, joka tehnyt pitkän uran erityisesti BEMANIn rytmipelien parissa. Kosuken tuotantoa on kuultu esimerkiksi beatmania-peleissä, Dance Dance Revolution -tanssipeleissä, pop’n’musicissa sekä monissa muissa tuotannoissa jo lähes kahden vuosikymmenen ajan. Vaikka monet saattavat muistaa Kosuken rytmipelipuolen hardcoremmasta soundista, on hänelle kertynyt eri kokoonpanojen ja aliaksien alla hyvin monipuolista tuotantoa eri EDM-genreissä ja myös niiden ulkopuolella. Oman levy-yhtiönsä S2TB Recordingin pyörittämisen lisäksi kors k on keikkaillut ahkerasti japanissa ja ympäri maailmaa, ja saapuu nyt ensimmäistä kertaa Suomeen esiintymään Desuconin iltabileisiin.

Ryutaro Nakahara (Ryu☆) on niin ikään beatmania IIDX 4th style -pelissä itsensä läpi lyönyt tuottaja-DJ, jota on kuultu miltei kaikissa BEMANIn rytmipeleissä. Pitkän uran oman Pony Canyonin alaisuudessa operoivan EXIT TUNES -labelinsa kanssa ja niin ikään monien eri aliaksien muodossa tehnyt Ryutaro on yksi Japanin näkyvimmistä tuottajista J-coren saralla, ja hänen viisitoista levyjulkaisuaan ovat myyneet yhteensä yli 150 tuhatta kopiota. Ryutaron uran monipuolisuudesta kertoo myös se, että häntä on rytmipelien ja elektronisen musiikin lisäksi kuultu myös animesarjoissa - XCeon ja hän muodostavat Another Infinity -duon, joka on tuottanut tunnusmusiikkeja muun muuassa Yuyushiki, Occult Maiden ja FAIRY TAIL -animeteoksiin. Ryu☆ on myös kysytty DJ-esiintyjä, ja saapuu nyt Desuconin iltabilelavalle ja Suomeen niin ikään ensimmäistä kertaa.

Molempien vieraiden DJ-setit kuullaan lauantain iltabileissä  bileiden soittoaikataulu julkaistaan myöhemmin joulukuussa. Desuconin oheistuotepöydällä on myös myynnissä vieraiden levyjä ja oheistuotteita (vain käteisellä), ja heillä on yhteinen nimikirjoitustilaisuus Metsähallissa sunnuntaina 14:30-15:30.

Kommentit

Janmeeba
Uuuuu, nyt on kovia nimiä tulossa kotikaupunkiini. :0 Hyvä että ostin molemmat liput heti kun tuli myyntiin, muuten olis tullut tämäkin missattua. O.o

Toivottavasti trokarit ei scammaa lipunostajia uskottelemalla, että vain conin lippu tai vain iltabileiden lippu riittäis et pääsee iltabileisiin, kun molempien lippuja vaaditaan... paitsi mitä nyt keskiyön jälkeen on teknisesti mahdollisuus päästä sisään ilman iltabileranneketta, mut se riippuu siitä, lähteekö Mössöstä porukkaa et kapasiteettia vapautuisi, jotta voi ottaa uusia sisään. ^^"

Toivottavasti iltabilestriimi toimii, heille ketkä eivät paikanpäälle Mössöön pääse reivaamaan tai haluavat nautiskella musiikista muualta käsin. ^^"
The4TH
Miksi tästä kerrotaan vasta nyt kun iltabileet on myyty loppuun heti tapahtuman lipunmyynnin ohessa?
Todellakin olisin ostanut lipun suosikkiartistini konserttiin jos mahdollisuudesta siihen olisi kerrottu.
Tomi "DHawk" Sjöblom
Moikka! Iltabilevastaavana voin vähän avata asiaa – aloitin iltabilevastaavan hommat Desuconissa syyskuussa edellisen vastaavan siirryttyä sivuun tehtävästään, ja agendallani oli kaksi isoa uudistusta iltabileiden parantamiseksi: Iltabileiden väkimäärän ennustettavuuden parantaminen lipunmyynnillä, ja lipunmyynnistä tulevien tulojen ohjaaminen takaisin iltabileisiin ja niiden kehittämiseen. Koska emme olleet aiemmin myyneet lippuja iltabileisiin ja koska meillä oli referenssipisteenä lähinnä edellisen Traconin iltabileiden lipunmyynti joka otti useampia viikkoja loppuunmyyntiin, iltabileiden (ja koko Desuconin) lipunmyynnin suosio yllätti hieman meidätkin. Ajatuksena oli kuitenkin käynnistää iltabileiden lipunmyynti samanaikaisesti tapahtuman lipunmyynnin kanssa jotta kävijöiden ei tarvitse vahtia useampia päivämääriä ja jotta iltabileiden lippujen myynnille annettaisiin isoin mahdollisuus onnistua - tarvitaanhan iltabileisiin kuitenkin myös Desucon-tapahtuman ranneke tai työvoimabadge.

Japanilaisten kunniavieraiden rekrytoiminen coneihin on prosessina välillä aikaavievää dialogia, emmekä tietenkään voi julkistaa vieraita joiden kanssa sopimusasioita ei ole saatettu loppuun asti. Koska nämä kaksi asiaa käynnistyivät samanaikaisesti, ei ollut takeita siitä, että ylipäätään saisimme tällä varoajalla kunniavieraita iltabileisiin. Tämän takia iltabileuutisoinnin yhteydessä ei voitu tätä julkaisua tehdä, vaikka potentiaalia kunniavieraisiin olikin olemassa.

Koska tämä on iso julkistus ja koska näillä vierailla on paljon fanikantaa myös Suomessa, olimme varanneet pienen erän iltabilelippuja (100kpl) myytäväksi myös kunniavierasjulkistuksen jälkeen. Näiden lippujen myynnistä tulee erikseen tietoa iltabileiden esiintymisaikataulun julkistamisen yhteydessä. Olemme myös käynnistäneet prosessin tulevan kesän iltabile-kunniavieraan hankkimiseksi jo nyt hyvissä ajoin ennen tapahtumaa, ja jatkossa pystymme aikatauluttamaan vieraita vielä paremmin, jotta iltabilelippujen hankintaa harkitsevalle olisi kaikki tieto saatavilla jo lipunmyynnin alkaessa.

Lähetä kommentti

Anonyymit kommentit eivät ole sallittuja tähän viestiin. Kirjaudu sisään!