Ilmoittautuminen avattu!

Kirjoittanut
Ana

Tämänsyksyisen DesuTalksin ilmoittautuminen on avattu. Mukaan pääsee "ostamalla" Desukaupan kautta tapahtuman lipun 0 euron hintaan. Ilmoittautumisesta ei siis koidu ilmoittautujalle minkäänlaisia kuluja!

Tarkan ilmoittautujalistan saamiseksi lippuja on rajattu 1 per henkilö. Mikäli kaverisikin siis haluaa mukaan, tulee hänellä olla oma Desuprofiili. Mikäli tätä ei sinullakaan vielä ole, saat sen luotua täältä. Tarkan listan tahdomme koska ilmoittautuminen on sitova. Olet siis velvollinen ilmoittamaan asiasta mikäli et pääsekään paikalle, jotta voimme antaa lippusi jollekin toiselle.

Lippuja on jaossa rajallisesti ja vain 190 henkeä mahtuu mukaan. Toimi siis nopeasti ja varmista paikkasi syksyn tiukimman animeohjelman äärelle!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!