Kiitos kävijöillemme!

Kirjoittanut
Ana

DesuTalks 2014 päättyi ohjelman osalta eilen lauantaina klo 17 ja tähän mennessä todennäköisesti viimeisetkin jatkoilijat, jatkojen jatkoilijat ja jatkojen jatkojen jatkoilijat (näitäkin ilmeisesti löytyi!) ovat selvinneet illan ja yön koitoksista. Tahdommekin DesuTalksin puolesta kiittää kaikkia kävijöitämme. Lauantainen tapahtumamme oli huomattavasti aiempia DesuTalkseja isompi ja tunnelma vielä aiempiakin Talkseja parempi!

Kuvia tapahtumasta löytyy DesuGalleriasta.

Tapahtumaa oli muutettu aiemmista vuosista mm. siten että lavan reunustoilla olevat Twitter-näkymät olivat poissa ohjelmien ajan. Tällä haluttiin parantaa ihmisten keskittymistä juurikin ohjelmanumeroihin. Kuulisimme mielellämme miten tämä toimi!

Otamme kiitollisena vastaan palautetta myös muista tapahtuman osioista DesuTalksin ja sen jatkojen kehittämiseksi. Palautetta voi antaa suoraan mm. tämän uutisen kommenttiosioon, Twitterissä #DesuTalks-hashtagilla sekä tietenkin myös sähköpostitse osoitteella talks@desucon.fi. Palaute voi koskea niin ohjelmaa, tiloja kuin muitakin järjestelyitä.

Kiitos!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!