Lattiamajoitusvaraus alkaa 17.4. – paikkoja yli tuplasti!

Kirjoittanut
ObD

Desucon lähestyy kovaa vauhtia, ja lipunmyyntikin kurkistaa nurkan takaa. Lipunmyynnin yhteydessä 17.4. aukeaa myös lattiamajoituksen myynti. Tuttuun tapaan ilmoittautuminen tapahtuu lomakkeella, ja maksu suoritetaan heti varauksen tehtyänne. 

Tänä vuonna uutuutena on se, että majoituskapasiteettimme kasvaa yli kaksinkertaiseksi!

Meillä on kaksi koulua tänä kesänä käytettävissä. Toinen kouluistamme on vanha tuttu Lahden Yhteiskoulu (Kirkkokatu 2), uutena tulee Kannaksen Lukio (Kannaksenkatu 20). Uuden koulun lisäksi saimme Lahden Yhteiskoulusta kaksi lisäluokkaa käyttöön, jotka ovat vain kesäisin käytettävissä.

Punainen ympyrä on Sibeliustalo, sininen ympyrä on Lahden Yhteiskoulu ja vihreä ympyrä on Kannaksen Lukio.

 

Frostbitessa kokeilimme aamupalatarjoilua ja makuualustavuokrausta. Koimme molemmat menestyneiksi kokeiluiksi, ja jatkamme niitä nyt kesällä. Hinnastokin pysyy samana aamupalaa lukuunottamatta:

  • Majoituspaikka 6 €/yö
  • Makuualusta 3 €/yö
  • Aamupala 3 €/aamu

Teemme molemmissa pieniä teknisiä parannuksia, jotka parantavat sujuvuutta. Esimerkiksi tällä kertaa aamupalaa ostaessa voitte täyttää erityisruokavaliotoiveet. 

Tulemme myös järjestämään bussikyytiä Sibeliustalolta majoituskouluille iltaisin klo 20.00-00.30 ja majoituskouluilta Sibeliustalolle aamuisin klo 08.00-12.30. Kartoitamme tarvetta lomakkeella, joten laitathan rastin ruutuun, jos aiot käyttää bussia. Jätäthän myös ruudun rastittamatta jos et ole käyttämässä bussia tuolla aikavälillä. Tästä poiketen bussikyytihalukkuus ilmoitetaan myöhemmin. Ajoissa liikkuminen on suotavaa, sillä myöhempään illalla/aamulla on kovemmat ruuhkat bussissa.

Lahden Yhteiskouluun myydään 250 paikkaa ja Kannaksen Lukioon myydään 276 paikkaa. Lomakkeessa voitte valita kumpaan haluatte majoittua mielummin. Tästä syystä kannattaa olla tarkkana lomaketta täyttäessä, että kaikki kaverit ovat samassa koulussa (jos haluatte nukkua samassa koulussa). Lisäksi toinen koulu myydään loppuun ennen toista, joten kannattaa kokeilla molemmat koulut läpi. Patjojen varausten maksimimäärä on yhteensä 200/yö. Niitä voidaan myydä vaikka jakaumalla 195/5, joten jos ette saa patjavarausta läpi, ne ovat todennäköisesti loppuneet. Aamupala on rajattu pelkästään Lahden Yhteiskouluun, sillä varastomme täyttyisi yksistään jääkaapeista ja keittiövälineistä, jos ostaisimme molemmille kouluille kaikki tarpeet. Kannaksen Lukion läheisyydessä on kuitenkin K-Citymarket, joka palvelee koko viikonlopun.

Hyvää pääsiäisenaikaa ja alkavaa kevättä, conissa tavataan!

Kommentit

impopentti
Millonkas vänkkärihaku päätöksistä tulee sähköpostia?
Teppo "Isperia" Suominen
Vänkärivalinnat ilmoitetaan viimeistään ennen lipunmyynnin alkua, luultavasti jo pääsiäisen aikana tai heti sen jälkeen.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
Etäisyydet majoituksesta tapahtumapaikalle olisi hyvä kertoa tässä sivulla
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,

Sibeliustalo - Lahden Yhteiskoulu on 1,5km ja Sibeliustalo - Kannaksen Lukio on 1,8km.

Terveisin,
Alexander "ObD" Lindholm
Majoitusvastaava
Anonyymi
Paljon maksaa desuliput
Teppo "Isperia" Suominen
Kaiken tarvittavan tiedon lipuista (mukaanlukien hinnan, joka on 29 €) saat Lipunmyynti-osiosta näiltä sivuilta: https://desucon.fi/desucon2015/lipunmyynti/
Anonyymi
Wow! Tämä on ihan mahtavaa! Lattiamajoitus oli jo viimeksi todella toimija ja Lahden Yhteiskoulu soveltui tähän hyvin. Paikalla olleet "valvojat" olivat mukavia ja ihanaa, kun nukkuminen on jälleen näin edullista. Desu on vaan paranemaan päin! ♥
Anonyymi
Hei! Oletteko miettineet desuconin siirtämistä isompaan tilaan, esimerkiksi Lahden jäähalliin? Mielestäni on aika ikävää, että liput tuppaavat loppumaan minuuteissa ja moni halukas ei pääse osallistumaan coniin. Varsinkin tämä ennakkolipunmyyntisysteemi on monelle alaikäiselle harrastajalle epäreilu. Ennakko-oikeuteen ei taida tosin oikein kukaan olla tyytyväinen, kun sillä ei saa ostettua useampaa lippua kerralla. Olen ollut innokas desuconin kävijä jo useampana vuotena, mutta viime vuonna emme onnistuneet saamaan lippua. Tänäkin vuonna se tuntuu aika mahdottomalta.
Anonyymi
Kuinka nopeaa liput yleensä loppuvat? Entä mitä jos on varmuuden vuoksi laittanut majoituksen haun molemmille kouluille, ja sitten ei pääse kaverinsa kanssa samaan? Vai miten se toimii?
Tiida
Voihan samalla lomakkeella ilmoittaa useamman henkilön?
Anonyymi
Jos on hankkinut lattiamajoituksen, mutta ei pääsekään tulemaan, niin voiko paikan myydä eteenpäin?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,

Voitte myydä paikan eteenpäin ja ilmoittaa minulle muuttuneet tiedot. Voitte myös ilmoittaa talousvastaavallemme (perho@desucon.fi) nimenne, tilinumeronne ja tilausnumerone niin saatte rahat takaisin. Huomaathan, että jälkimmäinen pitää tehdä 2 viikkoa ennen tapahtumaa.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!