Lattiamajoituksen uudet tuulet

Kirjoittanut
ObD

LATTIAMAJOITUS ON LOPPUUNMYYTY

 

Lipunmyynnin alkaminen vaanii jo nurkan takana, joka tarkoittaa myös lattiamajoituspaikkojen myynnin alkua. Kesädesussa majoittuneille kuvio on tuttu, mutta kerrataanpa vielä. Lattiamajoitus sijaitsee Lahden Yhteiskoululla, osoite on Kirkkokatu 2. Lattiamajoitus tulee maksamaan 6 €/yö. Lattiamajoitus varataan lipunmyynnistä täysin erillisellä lomakkeella, jonka täyttämiseen tarvitset DesuProfiilia. Samalla lomakkeella voit ilmoittaa itsesi lisäksi 4 majoittujaa, ja voit varata paikan joko toiseksi yöksi tai molemmiksi. Paikkojen myynti aukeaa 26.11!

Mutta asiaan. Miksi teen tästä erillisen uutisen? Tässä syy:

No ei me ihan pekonia ja kananmunia tarjoilla

Lattiamajoituksessa kokeillaan tänä talvena aamupalatarjoilua ja makuualustojen vuokrausta! Molemmat varataan etukäteen lattiamajoituksen varaamisen yhteydessä tarpeen kartoittamiseksi. Lisäpalvelut ovat täysin vapaaehtoisia!

Aamupalaa tarjoillaan aamuisin klo 08.00-11.00 lattiamajoitustyöntekijän kautta. Aamupalaa ei voi hakea omatoimisesti, mutta ilmoita vain päivystäjälle nimesi ja aamupalatarpeesi, niin tarkastamme privileegosi. Privileegocheckin jälkeen menet aamupalanjakopisteelle 3 metrin päähän, jossa työntekijä antaa tarjoilut. Aamiaismenu:

- Kahvia/teetä ja mehua

- Leipää, jonka päälle on saatavilla kinkkua, juustoa ja kurkkua

- Aamupuuroa

- Jogurttia

 Tarjoilu maksaa kokonaisuudessaan 3,5 €/aamu. Aamupalaa myydään kokonaisena pakettina, yksittäisiä tuotteita ei saa alennettuun hintaan. Otamme huomioon yleisimpiä ruoka-aineallergioita ja -valioita (kasvissyöjä, laktoosi-intoleranssi, keliakia jne.) ja mehussa, teessä ja jogurteissa on joitain makuvaihtoehtoja.

 Makuualustojen vuokraaminen tulee tapahtumaan aamupalan tavoin jo majoituspaikkojen varaamisen yhteydessä. Koska tämä on ensimmäinen kerta, hankinnat tapahtuvat varausten perusteella. On äärimmäisen tärkeää, että saamme makuualustamäärät tietoomme ajoissa. Patjavuokra on 3 €/yö, pieni hinta matkatavaroiden määrän vähentymisestä, eikö? Patjat tullaan merkkaamaan lunastuksen yhteydessä, joten meillä ja teillä tulee olemaan tieto siitä, minkä patjan vuokrasitte. Lisähuomiona tähän vielä se, että patjoja on vuokrattavissa maksimissaan vain 100 kappaletta. Varaa omasi siis pian!

Koko hinnasto vielä kertauksena:

- Majoituspaikka: 6 €/yö

- Aamupala: 3,5 €/yö

- Makuualusta: 3 €/yö

Jos siis yövyt molemmat yöt ja otat myös molemmat lisäpalvelut, majoitus tulee maksamaan sinulle kaikkiaan 25 €. Lisäpalveluita varatakseen majoitusoikeus on pakollinen sille yölle, mille lisäpalveluita halutaan. Jos ilmenee kysyttävää, laittakaa kommenttia alle tai sähköpostitse osoitteeseen obd@desucon.fi

Syksyisin terveisin,

Alexander "ObD" Lindholm, majoitusvastaava

 

Kommentit

Anonyymi
Öh... siis vuokrataanko makuualustoja vai ihan oikeita patjoja?
Alexander "ObD" Lindholm
Kiitos kysymyksestä! Vuokrattavat patjat ovat makuualustoja.
-ObD
Kata
Minkälaisista makuualustoista tarkkaan ottaen on kyse? (Osa niistä kun on melkoisia liuruja eikä paljon lattiaa parempia.)
Alexander "ObD" Lindholm
Hei, tarjolla olevat patjat ovat ihan tavallisia reilun sentin paksuisia solumuovipatjoja. Kauheimmat yksilöt ovat yleensä alle sentin paksuisia rimpuloita. Nämä meidän yksilöt täyttävät patjan perustarkoituksen, eli eristävät lattiasta huokuvan kylmän ja auttavat pahan maailman kovuutta vastaan.
Fazikku
Hyvä Allu! Vähän ehkä ärsyttää että aamupala on täyttä hiilihydraattia (juustoa, kinkkua ja kurkkua lukuunottamatta) notta jää ainakin tällä kertaa väliin. Ideana muuten loistava.
Subu
Paljon maksaa jos mä haluun vuokrata Jussi-dakimakuran? :D
AoAo-chan
Hei varmistan ihan tyhmän varmana xD.
Elikkä on siis 13.2-14.2 ja 14.2-15.2 molempina öinä koko viikonloppun voi yöpyä lattia majoituksena jotka pitää tilata 1yöx2 kertaa. Ja mitkä olisi suunilleen pitää olla sisällä kellon ajat perjantaina ja lauantaina. Miettien jotka tulee kaukaa :)
kiitos~
Alexander "ObD" Lindholm
Hei. Lattiamajoitus aukeaa molempina päivinä klo 18.00, ja sinne voi tulla koska vaan aukioloaikana. Lattiamajoitus menee kiinni lauantaina päivän ajaksi klo 12.00 ja sunnuntaina lopullisesti klo 12.00
Anonyymi
Hei! Voiko lattiamajoitukseen jättää tavaroita? En haluaisi raahata kaikkia tavaroita mukana tapahtumassa.
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,

Voit jättää tavarasi lattiamajoitukseen. Meillä on kaksi luokkaa varattuna varastotiloiksi juurikin sitä varten. Luokat ovat lukollisia, joten kukaan asiaton ei pääse tavaroillesi. Lisää infoa tästä tulee infomailissa lähipäivinä.
Hairgod
Mikä minua kiinnostaa on että onko lattiamajoituksessa peseytymis mahdollisuuksia?
Alexander "ObD" Lindholm
Suihkuja löytyy sekä miehille että naisille. Suihkut ovat liikuntasalin pukuhuoneen suihkuja.
satur
Hox hox! Voisiko tähän saada vastauksen tänään ennen lipunmyyntiä!:

Jos varaa paikan patjamajoituksesta, mutta ei pääsekään tulemaan, pitääkö varaus silti maksaa? Tai voiko varauksen myydä eteenpäin jollekulle?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei! Paikan voi joko peruuttaa tai myydä eteenpäin, mikäli ei pääsekään paikalle. Lisätietoja tästä löytyy kaupan ehdoista: https://desucon.fi/frostbite2015/kaupanehdot/
Replayhead
Kun olen varannut lattiamajoituspaikat minulle ja ystävälleni, niin millon kyseinen varaus tulee maksaa? Etukäteen verkkopankkitunnuksilla vai onnistuuko vasta paikan päällä?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,
Varaus pitää maksaa heti. Muuten paikka perutaan sinun osaltasi.
oekh@hotmail.com
Hei, onko nyt ihan totta, että lattiamajoituspaikat on jo nyt loppu? Koska niin se vaan herjaa, ettei ole tilaa kahdelle hengelle kummalekaan yölle. Jos niin, olisikohan mitenkään mahdollista järjestää lisää majoituspaikkoja?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei kaikki. Lattiamajoitus on perjantain osalta loppuunmyyty. Lauantaille on vielä paikka, joka täyttyy hetkenä minä hyvänsä. Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan myöhemmin. Ikävä kyllä enempää tilaa emme voi järjestää, sillä paloturvallisuusrajat tulevat vastaan. Paikkoja oli vain 200/yö. Lisätiloja meillä ei ole tarjota.
mikah
Moikka, tuleeko mahdollisia peruutuspaikkoja varten lista johon voi ilmoittautua vai pitääkö niitä ahdistella joltain ihmiseltä yksitellen?
Teppo "Isperia" Suominen
Tiedotamme peruutuspaikoista heti, kun niitä ilmaantuu. Ihmiset voivat toki kaupitella majoituksiaan eteenpäin myös yksittäin, mutta meille asti peruutetut ilmoitamme ja myymme sitten kerralla.
Anonyymi
Hei! Miten voin todistaa, että oon ostanut lattiamajoituksen? Profiilistani ei löydy mitään tulostettavaa lippua tai mitään. Ilmoittaudutaanko nimellä vai pitääkö se näyttää puhelimen kautta vai miten?
Alexander "ObD" Lindholm
Hei,

Sähköpostiisi on tullut lipun oston yhteydessä tilausvahvistus, jota näyttämällä pääset sisään. Jos et ole saanut tätä, laita sähköpostia osoitteeseen obd@desucon.fi ja kerro nimesi ja tilausnumerosi.
Anonyymi
5/5 Sissit kiittävät majoituksenpitäjiä taas kerran.

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!