Desucon 2015 iltahuvitteluinfopläjäys!

Kirjoittanut
DHawk

Tervehdys taas, rakkaat tulevan Desuconin tulevat kävijät!

Koska Frostbite 2015 debytoi molemmille coni-illoille iltabileohjelmaa, ei kesän Desucon voi luonnollisesti jäädä tästä jälkeen. Desucon 2015 tarjoaa iltabileiden puolesta seuraavanlaisen kattauksen:

Perjantai 5.6. 20:00-0:00 - #Desulounge @ Finlandia-Klubi (K-18)

Varaslähtö Desudrinkkeihin jo perjantaina. Kuva: Erik Siekkinen

Varaslähtö Desudrinkkeihin jo perjantaina. Kuva: Erik Siekkinen

#Desulounge järjestetään Frostbitestä tuttuun tapaan Finlandiaklubilla (toisin sanoen Sibeliustalon myyntisalissa), joka ehostetaan perjantai-iltaa varten hämyiseksi jazzklubiksi! Siinä missä Desucon on ikärajaton, Desulounge on anniskelualuetta, ja rajattu omalla sisäänkäynnillään vain yli 18-vuotiaille kävijöillemme. Vaikka musataso pidetään perjantai-iltana hillittynä ja keskustelun mahdollistavana, ei laadusta kuitenkaan olla valmiita tinkimään - Jazzahtavista animefiilingeistä viime Loungessa vastannut DJ Nixxu saa seurakseen aikaisemmissa iltabileissäkin peliremixeillään säväyttäneen DJ Kaiku'n! Loungeilua kestää perjantai-illalla kahdeksasta aina puolille öin saakka.

Lauantai 6.6. 20:00-02:00 - Iltabileet @ Wanha Walimo (K-18)

Iltabileet edellisen vuoden tapaan Walimolla. Kuva: Artano Photography

Iltabileet edellisen vuoden tapaan Walimolla. Kuva: Artano Photography

Desucon 2015 palaa edellisen kesän fiilinkeihin ja järjestää iltabileet Wanhalla Walimolla! Viitisensataa kävijää vetävä Walimo muuttuu lauantai-illaksi Desuconin yksityiseksi iltabiletilaksi kahdeksasta aina yökahteen saakka. Wanhalle Walimolle jolkottelee Sibeliustalolta noin kilometrin verran Lahden keskustan suuntaan. Desudrinkit alkavat virtaamaan lauantai-iltana 20:00!

Ja millaiset iltabileet ovatkaan luvassa? Huimassa nosteessa oleva idolitanssiryhmä 

Hitode☆Army

korkkaa stagen iltabileshow'llaan, ja sen jälkeinen esiintyjäkattaus tuskin jättää ketään kylmäksi. Iltabileveteraani

Ensilumi x Hagstrøm

on saanut uutta puhtia produktioonsa uuden artistinimen kautta, joten klassikoiden ohella on syytä odottaa uunituoretta produktiota! Waka Wanha Wiiksimiehemme

Movestache

on lyöttäytynyt kimppaan erään Suomen kovimmista AMV-studioista,

Merō-tachi Studiosin

kanssa, ja luvassa on Suomen conihistorian ensimmäinen AMVDJSET (Anime-Music-Video Disc Jockey Sitting Ein't Tolerated). Uusia tuulia tujauttelee meille

All Star Bass

jonka setistä tuskin bassomenoa jää puuttumaan, kun taas takuuvarmat tanssilattian täyttäjät

Friado x SHOK

pääsevät tykittelemään jälleen herkullista pörinää linjoille! Illan finaalina toimii tällä kertaa jo Desun iltabileskaalalla legendaarinen pöydillekiipeilijä

Blaztic

joka kiihdyttää menoa aina valomerkeille asti.

Lisätietoja esiintyjistä ja aikataulusta löytyy myös iltabilesivultamme! Tehdään näistä jälleen unohtumattomat hipat, ja mikäli siihen on vinkkejä, ne kannattaa suunnata iltabiletiimille osoitteeseen bibikset@desucon.fi!

 

Kommentit

Anonyymi
Onko Desuconissa luvassa siis ainoastaan K-18 olevia iltabileitä? Syrjintää, rasismia! Lähes voisin jo myydä lippuni tästä hyvästä, idiootteja nuo järjestäjät että kaikesta pitää tehdä ikärajallista! Eikö hauskaa muka voisi pitää ilmankin alkoholia ja sen vaikutuksen alla olevia toilailuja??!
Mikila
Onhan baaritkin K18, onko sekin syrjintää? Tai se että jotkut oli töissä yms. kun desuliput tuli myyntiin ja jäivät ilman? Ihan tarkoituksella tekivät niin etteivät iltavuoroa tekevät saa lippua... nyt jotain rajaa hei; kaikkea ei voi saada. Olisitte vaan tyytyväisiä ettei koko coni ole K18. Ja kyllä, hauskaa voi pitää myös ilman alkoholia, mutta myös ilman iltabileitä. Sitäpaitsi se on järjestäjien asia millanen coni pidetään; jos ei tykkää niin voi äänestää jaloillaan ja olla menemättä.
Tomi "DHawk" Sjöblom
Hei Anonyymi! Varmuuden vuoksi vakava vastaus vaikka rasistikortin heiluttelusta tulee ehkä vähän röllähtävä fiilinki. :F

Kyllä, Desuconissa 2015 on luvassa ainoastaan K-18-iltabileitä. Edelliset kaikenikäisten iltabileet pidettiin Desucon Frostbite 2013:ssa. Iltabileiden lisäksi ohjelmakartasta poikkeavaa iltaohjelmaa ei siis ole luvassa.

Viime vuonna järjestetty Desu Royale oli alaikäisille profiloitua iltaohjelmaa lauantaille, josta saatiin vaihtelevaa palautetta. Kaksia iltabileitä samalle illalle ei Desuconin ikäjakaumalla ole nähty tarpeelliseksi järjestää, vaan keskitymme tänä vuonna tuottamaan molemmille Desu-illoille ikärajallista iltaohjelmaa. Ikärajan näille tapahtumille sääntelee lähinnä Suomen alkoholilainsäädäntö.

Tanssimishaluisille kaikenikäisille on lauantai-iltana luvassa DesuDance metsähallissa 19:00-20:00, ja luonnollisesti Sibeliustalon funktiot ovat käytössä läpi lauantai-illan ja yön.

Mikäli palautteesta ilmenee alaikäisten huutava tekemispula lauantai-illalle, niin toki harkitsemme linjauksia ensi vuodeksi uudelleen!

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään Desuprofiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!