Desuconin 2016 liput ovat nyt myynnissä!

Kirjoittanut
Isperia

Desuconin lippujen ja lattiamajoituspaikkojen myynti on alkanut.

Liput ovat koko viikonlopun rannekkeita joiden hinta on 31 €, ja niitä saa vain Desuconin verkkokaupasta. Voit myös tutustua tarkemmin ohjeisiin lippujen ostosta sivujemme Lipunmyynti-osiosta, josta löydät myös kaupan ehdot. Kaupan ehdot koskevat sekä lippuja että lattiamajoituspaikkoja.

Voit tutustua Desuconin 2016 ohjelmakarttaan tarkemmin täällä ja kunniavieraaseen täällä.

Tapahtumaan on kahdeksantoista vuoden ikäraja.

Kommentit

yugioh2014
Lippu ostettu pari minuuttia sitten
Raven
Jee! Sain liput heti H-hetkellä! :)
ninni.vanhanen
Sain liput heti! :D
Primalex
Oikeasti?! Vain 170 lattiamajoituspaikkaa loppuunmyyt ja vain 1 koulu käytössä?
Teppo "Isperia" Suominen
Hei Oblivion,

yritämme laajentaa vielä lattiamajoituskapasiteettia tulevaan tapahtumaan, mutta emme voi vielä tässä vaiheessa luvata sen toteutuvan. Seuraathan tiedotustamme, kerromme heti mikäli toisesta koulusta selviää jotain.

Terveisin,
Teppo 'Isperia' Suominen
Pääjärjestäjä, Desucon
Anonyymi
kelpaako henk.todistukseksi vanhaksi mennyt passi vai pitääkö hankkia uusi kun muuta ei ole?
Anonyymi
itsekkin kaipaisin tähän vastausta.. kun menee just muutama hetki ennen desua henkilökortti vanhaksi ://
Masa
En tule tänään kesänä olevaa desuu koska se menee yli minun kipurajani 31€ olisin ollut valmis maksamaan 30€ mutta jotenkin tuntuu että joka vuosi lipput/rannekeet kallistuvat.
Paitsi jos te saate minun suosikin ääninäytelijät/ohjaaja desuun jotka ovat Hayao Miyazaki, Aya Hirano (Haruhi ääni) Chiemi Chiba (Nanakan ääni) Rie Kugimiya (Shana ääni)

Jos te saate jokupäivä neljästä edes yhden tonne desuun niin olisin valmis maksamaan ihan mitä vain saadakseni nimmarin ja saadakseni jutella. :-D 8-)

P:S Kun olin frostissa niin seurahuonessa oli iltabileet ja ne iltabileet oli todelakin mahtavat sekä voisin sanoa jopa paras iltabile mesta missä minä olen käynyt ja suuret kiitokset Henna Riikalle kun järjestit iltabileet. Arigato. <3 <3
Anonyymi
Voiko rannekkeen hakea vasta esim. lauantaina jos perjantaina ei vielä pääse paikan päälle? Vai onko niin, että perjantaina voi vain hakea ja sitten niitä ei enää viikonloppuna saa?
Antti "Ana" Myyrä
Hei,

Rannekkeen saa ihan mihin tahansa aikaan tapahtuman ollessa käynnissä. Perjantaina lunastus alkaa jo ennen ovien aukeamista (15.30) eli ranneke on mahdollista noutaa myös ennalta.

Mikäli saavut illalla, ei lunastusta ole välttämättä ovilla mutta tällöin järjestyksenvalvoja saattaa sinut infoon mistä saat rannekkeesi.

Tervetuloa!
Anonyymi
Eli lauantaina on mahdollista hakea ranneke myös, jos perjantaina ei jostain syystä pääse. ~ Kiitos nopeasta vastauksesta! :) Täältä ollaa tulossa ekaa kertaa Desuconiin! Jei! ^^

Lähetä kommentti

Kirjoita tähän kenttään sana koulutyttöpuku. Tällä vältämme ilkeitä kommenttibotteja.
Et ole kirjautunut sisään DesuProfiiliin, joten kommenttisi lähetetään anonyyminä. Kirjaudu sisään!